öncelikle çok şanslısın.sevgilinle ortak yönlerinizin ve bakış açısınızın aynı olması çok güzel.ikinizinde boşanmış ve aşağı yukarı aynı şeyler yaşamış olması ise büyük şans ve bulunmayacak bir nimet.biriniz bekar olsaydınız ailelerden kaynaklı bir sürü sorun yaşardınız.ama şimdi herşey cuk oturmuş maşallah.
sende de biraz türk filmi sendromu olmuşhani herşey bu kadar iyi gidemez ya bozulursa ya şöyle olursa bla bla...
korkularınla baş etmeyi öğren.kafanı rahatlat ve herşey güzel olacak de.zaten bir sürü kötü şey yaşamışsın kotan dolmuştur merak etme.bence artık mutlu olmaz zamanı.
geçmiş geçmişte kalmıştır..mutluysanız ileriye bakacaksınız..
eski karısı ,eski kocası diye düşünüp,yıpranmayın ..
bence biraz daha birlikte vakit geçirin..
hemen evlilik olayına girmeyin,tanıma açısından 4 ay çok ta uzun değil..
ayrıca ödemelerini de hafifletmiş olur bu arada..
..
arkadaşım seni çok iyi anlıyorum, ben de benzer duygular yaşıyorum. ben de evlenip ayrıldım, karşımdaki insan da aynı durumda. biz 2 yılı aşkın bir zamandır birlikteyiz. onun evliliği çok kısa sürmüş aslında, ama çok renkli bir hayatı olmuş geçmişte, açıkça anlattı bana ama hepsi geçmişte kaldı diyor. ben kurcalamayı sevdiğim için zaman zaman önüne getiriyorum bu konuları, geçmiş bitmiş diyor. ama gel gelelim ben de deli gibi kıskanıyorum. yani bu durum sanırım kadınsal :) kadınları anlamak zor iş valla :)
erkekler bizim kadar geçmişe takılmazlar canım için rahat olsun.
hatta kendi geçmişinden çok seninkine takıyordur.
o da senin için aynı şeyleri düşünüyor olabilir.
en iyisi geçmişten çok bahsetme. herşeyi bilmesin. sen de bilme.
hem senin geçmişte çok mutsuz olduğunu düşünesin.
mutlu zamanların da olduğunu düşünürse daha iyi olur.
ama bunları sen oturup anlatma. o zaten düşünüyordur.
benim eşimin de ikinci evliliği. tek bir şey bile sormadım bugüne kadar.
arasıra o anlatmıştır bişeyler.
ama biliyorum ki kimse masum değil. ayrılıklar karşılıklı eksikler ve yanlışlar yüzünden oluyor.
boşandığı eşinin arkasından konuşulması hoşuma gitmez.
o da canı yanmış biri sonuçta.
eski eşler hakkında konuşulmamalı diye düşünüyorum.
ne sen kendi eşini anlat ne de onunkini dinle.
bırak geçmiş geçmişte kalsın.
Biz esımle 2yıl flort 2yıl nısanlılık donemınden sonra evlendık 2bucuk senedırde evlıyız 7senedır beraberız benden oncekıler benım hala aklıma geldıkce cıldırıyorum sureklıde aklıma gelıyor esım benım ılk goz agrım ondan once kayda deger bı ılıskım olmadı onu cok sevıyorum benden once bı baska bayanla beraber yaptıklarını dusundukce kıskanclıktan kuduruyorum resmen esım suan 36yasında 19 yaslarında bır bayanla cınsellık yasamıs o aklıma geldıkce cıldırıyorum bıtek bana ait olsun ıstıyorum gecmıste bıle olsa benden bıbaskası olması benı rahatsız edıyo sacma farkındayım ama cok sevıyorum sanırım ondan kaynaklanıyor bıtek benım olsun ıstıyorum ama sizin durumunuz farklıymış ikinizde evlılık yapmıssınız evlılık ıkınızde tecrube edınmıssınızdır bu tecrubelere dayanarak umarım bırbırınızı hıc uzmez ve ılk evlılıgınızde yakalayamadıgınız mutlulugu yakalar ve cok mutlu olursunuz ınsallah
bundan önceki hayatı ilgilendırmesın senı :) hıc bır zaman hesabını yapmaya kalkma..Ben hep kendımı kandırırım sankı hep ilkmiş hem sonmus gıbı..Baskalarını hesaba katmadan yaşayın..
Nil Karaibrahimgil - Resmen Aşığım - YouTube keyıfle dınlemenızı onerırım Nakaratı
Hem ilk hem sonmuş gibi
En güzeli oymuş gibi
Bunca yıl beklemiş gibi
Beklediğime değmiş gibi
Ben ona resmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?