- 4 Eylül 2014
- 99
- 34
- 88
- Konu Sahibi rakirockks
Selam kizlar size bisey danismak istiyorum. Yaklasik 7 aydir bi beraberligimiz var. Erkek arkadasim ailesinin sozunden cok fazla cekinen birisi. İliskinin ortalarinda soz yapariz evleniriz diyen adam laflarini geri cekti umursamadim erken diye. Seneye evlenmeyi dusunuyoruz yine de hala. Ayru sehirlerdeyiz goreve gitti bugun, dun de gitmeden bize geldi annemle ablamla tanisti gitti. Simdi konumuz su, haftaya kuzeninin dugunu var, uc aydir o dugune goturucegini soyluyordu, sonra vazgecti. Sorunca akrabalar laf soz edicek hic birini sevmiyorum konusmuyorum dedi. Bu simdi mi aklina geldi dedigimde mahcubum ozur dilerim dedi durdu. Kendisi bi ara gidemicek oldu, zaten seni goturucektin dugune dedi. Simdi gitme ihtimali var ama r yapiyo. Sorun dugune gitmek degil bu arada, tutarsizligi. Mesela bi kac gun once izmire gidicekti duguny olan kuzeni ve gelin kizla disari cikicaklardi beraber gidelim mi dedi, anneme sorarim dedim bi kac gun gecti bisey sormadi. Dun de izmire gitti aksam cikti onlarla kafeye. Hani boyle boyle diyodun dedim unuttum ozur dilerim sen hatirlatsaydin keske kafam cok dolu babam yuzunden falan dedi. Soguk yapiyorum dunden beri arayip duruyo konusalim diye ama ne konusucagimi bilmiyorum. Cok seviyorum sevdigini de biliyorum ama sanki buyumemis gibi. 23 yasinda ben 24 um o polis ben hemsireyim. Bilmiyorum guvenim sarsiliyo boyle durumlarda, ne dusunursunuz bu olay icin