• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin tutarsizligi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

rakirockks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
99
34
88
Selam kizlar size bisey danismak istiyorum. Yaklasik 7 aydir bi beraberligimiz var. Erkek arkadasim ailesinin sozunden cok fazla cekinen birisi. İliskinin ortalarinda soz yapariz evleniriz diyen adam laflarini geri cekti umursamadim erken diye. Seneye evlenmeyi dusunuyoruz yine de hala. Ayru sehirlerdeyiz goreve gitti bugun, dun de gitmeden bize geldi annemle ablamla tanisti gitti. Simdi konumuz su, haftaya kuzeninin dugunu var, uc aydir o dugune goturucegini soyluyordu, sonra vazgecti. Sorunca akrabalar laf soz edicek hic birini sevmiyorum konusmuyorum dedi. Bu simdi mi aklina geldi dedigimde mahcubum ozur dilerim dedi durdu. Kendisi bi ara gidemicek oldu, zaten seni goturucektin dugune dedi. Simdi gitme ihtimali var ama r yapiyo. Sorun dugune gitmek degil bu arada, tutarsizligi. Mesela bi kac gun once izmire gidicekti duguny olan kuzeni ve gelin kizla disari cikicaklardi beraber gidelim mi dedi, anneme sorarim dedim bi kac gun gecti bisey sormadi. Dun de izmire gitti aksam cikti onlarla kafeye. Hani boyle boyle diyodun dedim unuttum ozur dilerim sen hatirlatsaydin keske kafam cok dolu babam yuzunden falan dedi. Soguk yapiyorum dunden beri arayip duruyo konusalim diye ama ne konusucagimi bilmiyorum. Cok seviyorum sevdigini de biliyorum ama sanki buyumemis gibi. 23 yasinda ben 24 um o polis ben hemsireyim. Bilmiyorum guvenim sarsiliyo boyle durumlarda, ne dusunursunuz bu olay icin

Hiçbir resmiyetiniz yok düğüne ne diye gidiyorsunuz. Tüm ağırlığınız yerle bir olacak ve saygınlığınız azalacak. Gitmeyin katiyyen. Yaşlarınız aşırı aşırı küçük. Son olarak da ailesinden çekinen erkekten bir cacık olmaz bunuda bilin. Sanki büyümemiş gibi demişsiniz zaten büyümemiş adam daha 23.

Daha çok küçük. Sevgilinizden olgunluk beklemeyin bu yüzden bence ve evlenmeyi de erteleyin. Davranışlarını gözlemlemeye bakın. Ben hep şey derdim çocuk büyütmek isteseydim kendim doğururum diye.

K
Daha çok küçük. Sevgilinizden olgunluk beklemeyin bu yüzden bence ve evlenmeyi de erteleyin. Davranışlarını gözlemlemeye bakın. Ben hep şey derdim çocuk büyütmek isteseydim kendim doğururum diye.
haklisiniz ya. Bu sekilde cocuksu davranislari ilk degil hep aklima geliyo alttan aliyorum ama boyle mi devam ettirmeliyim. Onu seviyorum gercekten

Bence ailenle tanıştırman falan ne bilim bana tuhaf geldi.
Sürekli evlilik için karşı tarafa baskı uyguluyorsun düğüne götür beni diyorsun götürmeyince küsüyorsun.
Bu kadar hevesli gözükmek bana göre yanlış.
Biraz zamana bırak karşı taraftan bekle bazı şeyleri

K

haklisiniz ya. Bu sekilde cocuksu davranislari ilk degil hep aklima geliyo alttan aliyorum ama boyle mi devam ettirmeliyim. Onu seviyorum gercekten
Maalesef sevdiğiniz için çoğu eksikliği kapatmaya meyilli olursunuz ama bir evlilik yapmak için %80 mantıkla hareket etmek gerek. Kendinizden fedakarlık yapmayın seviyorum diye. Ailesiyle yüz göz olmayın sakın evlilik aşamasına gelmeden

Selam kizlar size bisey danismak istiyorum. Yaklasik 7 aydir bi beraberligimiz var. Erkek arkadasim ailesinin sozunden cok fazla cekinen birisi. İliskinin ortalarinda soz yapariz evleniriz diyen adam laflarini geri cekti umursamadim erken diye. Seneye evlenmeyi dusunuyoruz yine de hala. Ayru sehirlerdeyiz goreve gitti bugun, dun de gitmeden bize geldi annemle ablamla tanisti gitti. Simdi konumuz su, haftaya kuzeninin dugunu var, uc aydir o dugune goturucegini soyluyordu, sonra vazgecti. Sorunca akrabalar laf soz edicek hic birini sevmiyorum konusmuyorum dedi. Bu simdi mi aklina geldi dedigimde mahcubum ozur dilerim dedi durdu. Kendisi bi ara gidemicek oldu, zaten seni goturucektin dugune dedi. Simdi gitme ihtimali var ama r yapiyo. Sorun dugune gitmek degil bu arada, tutarsizligi. Mesela bi kac gun once izmire gidicekti duguny olan kuzeni ve gelin kizla disari cikicaklardi beraber gidelim mi dedi, anneme sorarim dedim bi kac gun gecti bisey sormadi. Dun de izmire gitti aksam cikti onlarla kafeye. Hani boyle boyle diyodun dedim unuttum ozur dilerim sen hatirlatsaydin keske kafam cok dolu babam yuzunden falan dedi. Soguk yapiyorum dunden beri arayip duruyo konusalim diye ama ne konusucagimi bilmiyorum. Cok seviyorum sevdigini de biliyorum ama sanki buyumemis gibi. 23 yasinda ben 24 um o polis ben hemsireyim. Bilmiyorum guvenim sarsiliyo boyle durumlarda, ne dusunursunuz bu olay icin

Yaşlarınız küçük bence bu yüzden ailesi şu an evlenmenizi istemiyor. 7 aylık bir süre evlilik kararı için çok erken zaten
Resmi bir şey olmadan düğüne bayrama gidilmesi bana doğru gelmiyor

Bence ailenle tanıştırman falan ne bilim bana tuhaf geldi.
Sürekli evlilik için karşı tarafa baskı uyguluyorsun düğüne götür beni diyorsun götürmeyince küsüyorsun.
Bu kadar hevesli gözükmek bana göre yanlış.
Biraz zamana bırak karşı taraftan bekle bazı şeyleriB
Bu bilgileri size vahiyle mi verdiler? Kimseye beni gotur demedim hep o istedi gitmemi sonradan vazgecti diye anlattim da cunku. Bize gelmeyi de o istedi annemle konustu ben istemedim

Bu bilgileri size vahiyle mi verdiler? Kimseye beni gotur demedim hep o istedi gitmemi sonradan vazgecti diye anlattim da cunku. Bize gelmeyi de o istedi annemle konustu ben istemedim
E tamam vazgeçmiş şimdi de arada resmi bir şey olmadan götürmek istememiş çok normal.
Ortada yüzük bile yok aile akraba ortamına sokmak saçma zaten.
Başta olabilir demiştir şimdi mantıksuz bulmuştur.
Üstüne gidip küsmek falan saçma.
Bana atar yapucağına git sevgiline yap.
Fikrimi söyledim.
24 yaşında bir çocukla evlilik yoluna girip sorumluluk sahibi olmasını bekleyemezsin ayrıca.

24 yaşında bir erkek için evlilik çok erken. Düğün konusunda yorumlara katılmıyorum, insanın bir ilişkisi olduğunda düğünlere vs beraber gidilir bence illa arada yüzük olmasına gerek yok, düğüne önce davet edip sonra vazgeçmesi benim hoşuma gitmedi. Evlilik için acele etmeyin

24 yaşında bir erkek için evlilik çok erken. Düğün konusunda yorumlara katılmıyorum, insanın bir ilişkisi olduğunda düğünlere vs beraber gidilir bence illa arada yüzük olmasına gerek yok, düğüne önce davet edip sonra vazgeçmesi benim hoşuma gitmedi. Evlilik için acele etmeyin
Sonunda biri anladi konu zaten evlilik degildi dugune gitme mezvusuydu. Tesekkur ederim

Anasının ağzına bakıyor ve annesi daha sizi akrabalarla tanıştırmak istemiyor size ciddi gozle bakmıyor yada aklında başka birisi var oğlu için düşündüğü ve oğlunun sizle görüştüğü bilinsin istemiyor olan bu sen ciddi baksan da karşı taraf bakmıyor bence umutlanma anasının ağzına bakan erkegide salla gitsin daha çok küçüksun

Ciddiyetinden,anlattıkların yüzünden ben de şüphe ettim.
Birdahakine sana gel şuraya gel buraya diye aile ortamına sokmak isterse,annem gelip istesinler ancak öyle gidersin,dedi dersin.
Bi öyle bi böyle bende güvenmem böyle adama haklısın

Anasının ağzına bakıyor ve annesi daha sizi akrabalarla tanıştırmak istemiyor size ciddi gozle bakmıyor yada aklında başka birisi var oğlu için düşündüğü ve oğlunun sizle görüştüğü bilinsin istemiyor olan bu sen ciddi baksan da karşı taraf bakmıyor bence umutlanma anasının ağzına bakan erkegide salla gitsin daha çok küçüksun
Annesi beni cok seviyo ve ciddi olsun istiyo kadin yataga bagli hasta annesiyle ilgili bilgi bile vermedim ne alaka anasinin agzina bakmasi nerden uydurdunuz ki?

Ciddiyetinden,anlattıkların yüzünden ben de şüphe ettim.
Birdahakine sana gel şuraya gel buraya diye aile ortamına sokmak isterse,annem gelip istesinler ancak öyle gidersin,dedi dersin.
Bi öyle bi böyle bende güvenmem böyle adama haklısın
Aynen oyle ya o neye heveslense ben de heveslenip tamam diyodum ama artik yapmicam

Soğuk konuşup trip atmak yerine onu karsiniza alıp konuşun.
Düğüne gidip gitmemek önemli değil ama 3 ay boyunca gidelim dedin sonra bir anda vazgeçtin bu beni üzdü vs tarzı cümlelerle kendinizi ifade edin.
Birdaha yapmayacağın şeyleri bana söyleme bu ilişkimize zarar veriyor da diyebilirsiniz.
Ayrıca ailenizle tanışması henüz erken olmuş bana göre.
Muhtemelen onun ailesi erken olduğunu düşünüyor bu resmi meseleler için.
O yüzden kendini geri çekmiş olabilir.
23 yaşında oğlum olsa bende resmi adımlar atsin istemezdim.
Bir de ilişki henüz 7 aylık erken daha.
Hani liseden itibaren birlikte olsanız yine anlarım durumu.
Onu seviyorsanız uzak durmaj soğuk konuşmak yerine samimiyetle kendinizi ifade etmelisiniz.
Kuzenlerle vs tanismayi da gözünüzde çok büyütmeyin derim ayrıca.

Gitme ben gittim geçen sene abisinin düğününe kendimde isteyerek gittim bana hala kavga ettiğimizde en büyük pismanligim seni sulalye sokmak oldu diye söylenir hadsiz. Gitme boşver.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X