- 27 Temmuz 2016
- 68
- 5
- 86
- Konu Sahibi voussmevoyez
-
Boşanmerhaba kızlar. 22 yaşındayım ve sevgilimin tipi bariz bir şekilde bakır veya sarışın ve renkli gözlü beyaz tenli kızlar. ben ise kara saçlı kara gözlü buğday tenli bir kızım. tamam beni seviyor ama hissedemiyorum sokakta yanımızdan kızıl bir kız geçince bile benden gizli bi şekilde baktığını yakalıyorum. neden bakıyorsun dediğimde bakmadım zart zurt diyor. bu durum kendimi kötü hissettiriyor. saçımı boyatcam dediğimde bakır yap güzel olur falan diyor bıktım artık ne yapmam lazım ;(
aslında değil ama asla belli etmedim ...Peki sevgiliniz sizin tipiniz mi?
Bu erkekler deki gereksiz özgüven ne ya..
Niye çünkü kadınlar olanıyla yetinecek kadar koca yürekli.aslında değil ama asla belli etmedim ...
Bir erkekte en sevdiğim şey kumral lüle lüle saclardir.
Tipin degilsen neden seninle beraber? Sakin onun icin de sacini boyatayim filan deme.merhaba kızlar. 22 yaşındayım ve sevgilimin tipi bariz bir şekilde bakır veya sarışın ve renkli gözlü beyaz tenli kızlar. ben ise kara saçlı kara gözlü buğday tenli bir kızım. tamam beni seviyor ama hissedemiyorum sokakta yanımızdan kızıl bir kız geçince bile benden gizli bi şekilde baktığını yakalıyorum. neden bakıyorsun dediğimde bakmadım zart zurt diyor. bu durum kendimi kötü hissettiriyor. saçımı boyatcam dediğimde bakır yap güzel olur falan diyor bıktım artık ne yapmam lazım ;(
bi an için enayi gibi düşündüm ama sonra arkadaşlarım salak mısın diyip durdurdu iyi ki...Tipin degilsen neden seninle beraber? Sakin onun icin de sacini boyatayim filan deme.
Sende esmer erkeklere bak bakmadım demerhaba kızlar. 22 yaşındayım ve sevgilimin tipi bariz bir şekilde bakır veya sarışın ve renkli gözlü beyaz tenli kızlar. ben ise kara saçlı kara gözlü buğday tenli bir kızım. tamam beni seviyor ama hissedemiyorum sokakta yanımızdan kızıl bir kız geçince bile benden gizli bi şekilde baktığını yakalıyorum. neden bakıyorsun dediğimde bakmadım zart zurt diyor. bu durum kendimi kötü hissettiriyor. saçımı boyatcam dediğimde bakır yap güzel olur falan diyor bıktım artık ne yapmam lazım ;(
; merhaba kızlar. 22 yaşındayım ve sevgilimin tipi bariz bir şekilde bakır veya sarışın ve renkli gözlü beyaz tenli kızlar. ben ise kara saçlı kara gözlü buğday tenli bir kızım. tamam beni seviyor ama hissedemiyorum sokakta yanımızdan kızıl bir kız geçince bile benden gizli bi şekilde baktığını yakalıyorum. neden bakıyorsun dediğimde bakmadım zart zurt diyor. bu durum kendimi kötü hissettiriyor. saçımı boyatcam dediğimde bakır yap güzel olur falan diyor bıktım artık ne yapmam lazım ;(
işte bu daha kötü :/Tipi olmasan neden seninle birlikte olsun ki? Kızlara bakmasının altında başka bir şey ararım ben. Gözünün dışarıda olması gibi mesela.
Bunu bu hale getiren biz enayilerPeki sevgiliniz sizin tipiniz mi?
Bu erkekler deki gereksiz özgüven ne ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?