• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin tipi değilim.

Bunu bu hale getiren biz enayiler
Biz enayi değiliz bu karşının bize taktığı isim.
Biz iyi niyetli, koca yürekli, hayatımıza giren erkeği dünya daki kalan son erkek oymuşcasına sahiplenen, ona göre şekillenmekte bir beis görmeyen, yüreği güzel kadınlarız.. 😅

O nedir yahhuuu papaz gibi :KK51:
Bayilirim ya ,karman corman sac.
Hele sabah uyaninca birbirine girer ya, afrodizyak etkisi:)
Papaz gibi demişsin,şunu da diyeyim, en sevdiğim İsa tasviri dalgalı uzun saçlı olan hali :confused: :confused: geçen yıllarda bir hediyelik alacaktim birine, o zaman farkettim bunu da😂

Biz enayi değiliz bu karşının bize taktığı isim.
Biz iyi niyetli, koca yürekli, hayatımıza giren erkeği dünya daki kalan son erkek oymuşcasına sahiplenen, ona göre şekillenmekte bir beis görmeyen, yüreği güzel kadınlarız.. 😅
Ah ah🥲🥲 haklısınız erkeklerden nefret ettim artık

Buna takılmak çok saçma bence. Bende uzun boylu, yapılı, sarışın ve renkli gözlü ( mümkünse Karadeniz erkeği:KK53:) tiplerden hoşlanıyorum ama hali hazırda birşeyler hissettiğim bey benden kısa, benden zayıf, hafif kır saçlı ve buram buram bozkır erkeği :KK45:
Yani olabilir, herkesin aklında hoşuna giden bir tarz tip vardır. Çok sallama bence

merhaba kızlar. 22 yaşındayım ve sevgilimin tipi bariz bir şekilde bakır veya sarışın ve renkli gözlü beyaz tenli kızlar. ben ise kara saçlı kara gözlü buğday tenli bir kızım. tamam beni seviyor ama hissedemiyorum sokakta yanımızdan kızıl bir kız geçince bile benden gizli bi şekilde baktığını yakalıyorum. neden bakıyorsun dediğimde bakmadım zart zurt diyor. bu durum kendimi kötü hissettiriyor. saçımı boyatcam dediğimde bakır yap güzel olur falan diyor bıktım artık ne yapmam lazım ;(
Kızlar yapmayın etmeyin Allah aşkına. Erkeklerin sizinle ilgilenmiyor olmalarında, başka kadına bakmalarında, soğuk davranmalarında lütfen kendinizde hata ve suç aramayı bi bırakın. Neden kusurlu olan kadın olsun? Görselliğe çok seviyorsa ayrılsın bu kadar basit ya da bunu size net hissettirdiyse siz ayrılın. Ömrünüzü sevgilinize kendinizi beğendirmek için, şeklinizi değiştirerek mi geçireceksiniz gerçekten? Ben ne renkli gözlüyüm ne sarışın ama kendimi beğeniyorum. Vaoov güzel bulmam ama çekici bulurum. Hiç kimseninde saçını şu renge boyatsana, dudakların çok ince dolgu yaptırsana demesiyle de dış görünüşümde değişkenlik yaratmam.

Bayilirim ya ,karman corman sac.
Hele sabah uyaninca birbirine girer ya, afrodizyak etkisi:)
Papaz gibi demişsin,şunu da diyeyim, en sevdiğim İsa tasviri dalgalı uzun saçlı olan hali :confused: :confused: geçen yıllarda bir hediyelik alacaktim birine, o zaman farkettim bunu da😂

Eşimle taniştigimizla kivircik uzun saçlari vardi. İlk bulusmada dedim saçlari kessen daha iyi olur cunku demem lazimdi uzun saça tahammul edemiyorum soylemek zorundaydim. 😁 2. Buluşmaya 6 numara kısacik saclarla gelmişti. Ben jileeeeet gibi
derli toplu seviyorum. 😁

Wow stal hayranı mısın? :halay:

Konuya dönecek olursam, bence kimse kimsenin ideal tipi değil. Çok nadir birbirini bulan vardır o şekil diye düşünüyorum. İdeal tipler genelde, kişinin mükemmellik tarzına yakın hayal edilir; mesela benim ideal tipim ortalama bir insanın çok çok üstünde. Bu sizi sevmediği anlamına gelmez.

Yanımdan kızıl saçlı biri geçse, ben de döner bakarım bu arada. Uzun uzun bakıyorsa sıkıntı ama normal bir bakış ise sorun yok.

Saçını bakır falan yaparsan onun gözünde değersizleşirsin yönetebildiğini öz güvenini düşürdüğünü fark eder naparsan yap bunu yapma. En güzeli sen de çekici bulduğun erkek tipini ona yansıt

merhaba kızlar. 22 yaşındayım ve sevgilimin tipi bariz bir şekilde bakır veya sarışın ve renkli gözlü beyaz tenli kızlar. ben ise kara saçlı kara gözlü buğday tenli bir kızım. tamam beni seviyor ama hissedemiyorum sokakta yanımızdan kızıl bir kız geçince bile benden gizli bi şekilde baktığını yakalıyorum. neden bakıyorsun dediğimde bakmadım zart zurt diyor. bu durum kendimi kötü hissettiriyor. saçımı boyatcam dediğimde bakır yap güzel olur falan diyor bıktım artık ne yapmam lazım ;(
Eğer sende seviyorsan saçlarını kaslarini bakıra boyatabilirsin kendini iyi hissedeceksen ama sevmiyorsan yapma ben eşim seviyor diye saçlarımı simsiyaha boyamış geri 1 hafta sonra actırmıstm saçlarımı nerdeyse yakiyordum 🤭

Ben böyle şeylere çok katı yaklaşırdım, ta ki son sevgilime kadar. Bugüne kadar kimse benim tarzımı değiştirmemi istemedi, herkes olduğum gibi kabul etti. Sadece bu biraz daha farklı olmamı istedi, ben ilk başta kızsam da sonra denedim ve hoşuma gittiğini fark ettim. O hayatımdan çıkalı biraz zaman oldu ama ben yeni tarzımla gayet de mutluyum aslında. Yani sen de bakır saçın yakışacağını düşünüyorsan deneyebilirsin ama kendini ona beğendirmek için değil, sende güzel durabilir gibi bir düşüncen varsa olur bu anca. Mesela ben son sevgilim sayesinde daha güzel, daha çekici ve daha seksi versiyonumu keşfettim. Daha önce giymediğim tarzda giyinmeye başladım ve bunu kendime, tahmin ettiğimden daha fazla yakıştırdım.

Canım yaaaa. Yemin ederim sana sarılasım geldi :KK43:
Öncelikle madem onun güzellik algısı o şekilde, o zaman ona uygun insanlarla görüşsün. Hiç sevmiyorum ben böyle başta görüp sonra değiştirmek isteyen insanları.
Ha mesela aşırı bakımsızlık olur, o zaman evet orada bir yere kadar söylenebilir ama bunun dışında olmaz.
Senin yaşındayken ben de böyleydim. O dönem hoşlandığım çocuğun eski nişanlısı Rus belki beni ondan güzel bulmuyordur diye sarışın-kumral olmaya çalıştım. Ne saçmaymış aslında. Şu an 24 yaşındayım, doğal saç rengime geri döndüm. Hiç gerek yok böyle şeylere. Zaten bir insan seni fiziksel özelliklerin için seviyorsa sevmesin. Hiçbir şeyin garantisi yok. Aşağıda paylaştığım gibi.
Şimdiki sevgilimin kaşları da aşırı kalın. Onun ülkesinde erkeklerin kaş alması normal karşılanmıyor, o yüzden hiç almamış (Türki cumhuriyetlerden). Normalde nefret ederim kalın kaşlı erkekten ama onu sevdiğim için hiç gözüme gelmiyor. Birkaç kere sordu bana, "Kaşlarımı alayım mı?" Diye. Kendisi istiyorsa alabileceğini söyledim. Yine de bir gün bile almasını istemedim. Ben onu böyle tanıdım sevdim.
Sana diyeceğim, bence ayrıl. Biliyorum çok zor gelir, yavaş yavaş uzaklaş ondan. Yakın zamanda tüm özgüvenini kaybedeceksin ki kaybetmeye başlamışsın bile. Eğer gerçekten saçını boyatma düşüncen varsa, kendin için yap.

Eklentiler

• 5D74FC5B-11B7-421B-A4F4-3AFA3347641D.jpeg
    5D74FC5B-11B7-421B-A4F4-3AFA3347641D.jpeg
    57,4 KB · Görüntüleme: 58
Eşim beyonce ye bayılır. Melez kadınlari begendigini biliyorum. Ben ise beyaz teleme peyniri gibi, açık kumral sacli, ince dudakli bir tipim :) ama beni de beğenmiş ki almış, napsin :) gonul kimi severse güzel odur.

Buna takılmak çok saçma bence. Bende uzun boylu, yapılı, sarışın ve renkli gözlü ( mümkünse Karadeniz erkeği:KK53:) tiplerden hoşlanıyorum ama hali hazırda birşeyler hissettiğim bey benden kısa, benden zayıf, hafif kır saçlı ve buram buram bozkır erkeği :KK45:
Yani olabilir, herkesin aklında hoşuna giden bir tarz tip vardır. Çok sallama bence
Bozkır'ı okuyana kadar, Selahattin Çakaler dedim bu erkek...
Ama o Adıyamanlıydı 😃

Herkesin gözüne daha hoş gelen kadın/erkek tipi olabilir, bu sorun değil ki. Genelde bu coğrafyada bahsettiğiniz kadın tipleri erkekler tarafından beğenilir, bir kadın olarak ben de beğeniyorum yalan yok; ama bunun için de komplekse girmem. Ben de sarı saçlı renkli gözlü değilim ama kendi kulvarımda şuh bir kadınım kendimi beğeniyorum. Geçmişteki partnerlerimden zevki benim tam tersim olan kadınlara ilgi duyan ve hatta beraber olmuş olanlar vardı. Yine kompleks yapmadım, demek ki tipi olmadığım hâlde dikkatini çekebilmiş ve kendimi sevdirebilmişim diye düşünmüştüm.

Aslında sevgiliniz olacak adam size böyle hissettiriyor.

Ayrıl

Back