sevgilimin tipi değilim.

Erkeklerin kendi tiplerine bakmadan kadınları eleştirmelerine inanılmaz ayar oluyorum. Emin ol saçın o renkte olsa manken gibi olsan da bir kusur bulacak. Gözü dışarda saygısız hatta özgüvensiz biri.

Kendi tipiyle birlikte olmak üzere onu uzayın derinliklerine gönderin

Sevgilinin tipisin. Kafanı boş komplekslerle doldurma sakın isteseydi sen değil o sarışın veya kızıl olurdu sevgilisi. Her tipin kendi aurası var.Ve insan zevkleri zaman zaman değişebiliyor .
Belli bir yaşa kadar takıntılı şekilde sadece esmer kirli sakallı kara gözlü adamlardan hoşlanırdım,beyaz tenli ,kumral,sarışın erkeklere bacımsu gözüyle bakardım.
Aradan yıllar geçti ,açık tenli ,açık kumral ,sarışın ,ela gözlü ,renkli gözlü erkekler dikkatimi çekmeye başladı esmerleri görmüyorum .
Yani ömür boyu tek tip beğenenler de vardır muhakkak. Ama sadece dış görünüş ise mevzu.
Ama bizi biz yapan her ne kadar da önce ambalajımız olsa da,ilişki yaşadığımız insanları seçmemizin tek sebebi görsellik değil,bir sürü daha ön planda olan faktörler var. İyi insan olması,kibar olması,bizi sevmesi vs gibi bir sürü sebep

Acaba gördüğü bakırlarda bari hakkını veripte kullananlar mı yoksa saç uçları pörsümüş kafa olmuş bakırın elli tonu tipler mi boşverin siz onu şöyle beğendiğiniz tipte birini bulun yanınıza bu hayırsız belli

Sen sıvı mısın evladım girdiğin her kalıbın şeklini alacaksın

Nişanlının tipi kedicikler olsa onlara mı benzeyeceksin? Seviyor ama hissedemiyorum demişsin. Seven insan sevgisini gayette hissettirir, başka sıkıntılar olmasın?

Kendine uygun tipte biriyle neden sevgili olmamış acaba?
Demekki bulunmaz hint kumaşı değilmiş.Yanında sevgilisi varken tipi olabilitesi yüksek kadınlara baktığı için ondan olsa olsa patates çuvalı olur.

Benim tipim, senin tipin diye birsey var mı ya? Birini begenirsin ya da seversin, ya da gozun disardadir her kiza bakarsin.
Erkeklerin abazaligina da tipi demeyelim

Bakır bana çok olgun kadın rengi gibi geliyor şu an..
Genç kızken boyle gelmezdi

Sizin durumunuzu sadece yazdığınız mesajdan anlamak zor. Sevilip sevilmediğinizi ya da sevgilinizin gözü dışarda mı değil mi ancak siz bilebilirsiniz. Sadece size merak ettiğiniz konunun cevabını verebilirim. Eski sevgilim tipim değildi ancak çok sevmiştim. Sevdikçe gözüme dünyanın en yakışıklısı gelmişti. Böyle bir şey de mümkün. Bilginize.

Sizinle birlikte olduğuna göre sizi beğeniyor. Ben de yaşadım bunu, çok özgüven kırıcı bir durum. Eşim tam benim tipim ama ben onun tipi değilim. Nedir bu Türk erkeklerinde bu kadar çok sarışın merakı anlamıyorum ama benim de eşim sarışınları beğeniyor. Ben de kara gözlü siyah saçlı ve buğday tenliyim. İlk başlarda eşim de saçımı sarıya boyatmam için ısrar etmişti. Ve ben asla bir erkek için yapmam dediğim şeyi yaptım. Saçlarımı sarıya boyatmayı kabul ettim. Kuaför yanar dediği halde ve saçlarım yandı.
Kendinizi onun için sakın değiştirmeyin. Siz kendinizi nasıl beğeniyorsanız öyle olmanız önemli, o ister beğensin ister beğenmesin. Siz kendinizi beğeniyorsanız özgüveniniz tam olur. Özgüveninizi başkalarının beğenisine endekslemeyin. Sevgiliniz de çok istiyorsa milyonlarca sarısın var, çakması veya gerçeği gitsin o zaman sarışınla veya bakır saçlı ile olsun eğer daha mutlu olacaksa. Olmayacak. Biz eşimle 8 yıldır birlikteyiz, şimdi benden özür diliyor başlarda saçlarını sarı yap dedim, çok saçmaladım senin özgüvenini kırdım vs diye.

Peki sevgiliniz sizin tipiniz mi?

Bu erkekler deki gereksiz özgüven ne ya..
Vallahi kalp kırmak istemiyorum ama bizim bu kızlar kendini böyle ezik büzük ederse adamın yanında, onların da bir tarafları kalkar tabi. Esmerin ayrı güzelliği vardır, sarışının farklı, kumralın başka. Konu başlığına baksanıza Allah aşkına, sevgilimin tipi değilim, püf

Siz sevgilinizin sizi şekillendirebileceği bir oyun hamuru değilsiniz. Birbirinizi olduğunuz gibi kabullenemiyorsanız sevgi bağı zaten yoktur bugün saç der yarın başka bir şey dışarıya ilgisi varsa yol yakınken ayrıl derimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…