- 10 Ekim 2014
- 31.846
- 142.622
- 798
- Konu Sahibi voussmevoyez
-
Biz enayi değiliz bu karşının bize taktığı isim.Bunu bu hale getiren biz enayiler
Bayilirim ya ,karman corman sac.O nedir yahhuuu papaz gibi
Ah ahBiz enayi değiliz bu karşının bize taktığı isim.
Biz iyi niyetli, koca yürekli, hayatımıza giren erkeği dünya daki kalan son erkek oymuşcasına sahiplenen, ona göre şekillenmekte bir beis görmeyen, yüreği güzel kadınlarız..
Nefrette bir duygudur o bile yok içimdeAh ahhaklısınız erkeklerden nefret ettim artık
Kızlar yapmayın etmeyin Allah aşkına. Erkeklerin sizinle ilgilenmiyor olmalarında, başka kadına bakmalarında, soğuk davranmalarında lütfen kendinizde hata ve suç aramayı bi bırakın. Neden kusurlu olan kadın olsun? Görselliğe çok seviyorsa ayrılsın bu kadar basit ya da bunu size net hissettirdiyse siz ayrılın. Ömrünüzü sevgilinize kendinizi beğendirmek için, şeklinizi değiştirerek mi geçireceksiniz gerçekten? Ben ne renkli gözlüyüm ne sarışın ama kendimi beğeniyorum. Vaoov güzel bulmam ama çekici bulurum. Hiç kimseninde saçını şu renge boyatsana, dudakların çok ince dolgu yaptırsana demesiyle de dış görünüşümde değişkenlik yaratmam.merhaba kızlar. 22 yaşındayım ve sevgilimin tipi bariz bir şekilde bakır veya sarışın ve renkli gözlü beyaz tenli kızlar. ben ise kara saçlı kara gözlü buğday tenli bir kızım. tamam beni seviyor ama hissedemiyorum sokakta yanımızdan kızıl bir kız geçince bile benden gizli bi şekilde baktığını yakalıyorum. neden bakıyorsun dediğimde bakmadım zart zurt diyor. bu durum kendimi kötü hissettiriyor. saçımı boyatcam dediğimde bakır yap güzel olur falan diyor bıktım artık ne yapmam lazım ;(
Bayilirim ya ,karman corman sac.
Hele sabah uyaninca birbirine girer ya, afrodizyak etkisi:)
Papaz gibi demişsin,şunu da diyeyim, en sevdiğim İsa tasviri dalgalı uzun saçlı olan haligeçen yıllarda bir hediyelik alacaktim birine, o zaman farkettim bunu da
Eğer sende seviyorsan saçlarını kaslarini bakıra boyatabilirsin kendini iyi hissedeceksen ama sevmiyorsan yapma ben eşim seviyor diye saçlarımı simsiyaha boyamış geri 1 hafta sonra actırmıstm saçlarımı nerdeyse yakiyordummerhaba kızlar. 22 yaşındayım ve sevgilimin tipi bariz bir şekilde bakır veya sarışın ve renkli gözlü beyaz tenli kızlar. ben ise kara saçlı kara gözlü buğday tenli bir kızım. tamam beni seviyor ama hissedemiyorum sokakta yanımızdan kızıl bir kız geçince bile benden gizli bi şekilde baktığını yakalıyorum. neden bakıyorsun dediğimde bakmadım zart zurt diyor. bu durum kendimi kötü hissettiriyor. saçımı boyatcam dediğimde bakır yap güzel olur falan diyor bıktım artık ne yapmam lazım ;(
Bozkır'ı okuyana kadar, Selahattin Çakaler dedim bu erkek...Buna takılmak çok saçma bence. Bende uzun boylu, yapılı, sarışın ve renkli gözlü ( mümkünse Karadeniz erkeği) tiplerden hoşlanıyorum ama hali hazırda birşeyler hissettiğim bey benden kısa, benden zayıf, hafif kır saçlı ve buram buram bozkır erkeği
Yani olabilir, herkesin aklında hoşuna giden bir tarz tip vardır. Çok sallama bence
Aslında sevgiliniz olacak adam size böyle hissettiriyor.merhaba kızlar. 22 yaşındayım ve sevgilimin tipi bariz bir şekilde bakır veya sarışın ve renkli gözlü beyaz tenli kızlar. ben ise kara saçlı kara gözlü buğday tenli bir kızım. tamam beni seviyor ama hissedemiyorum sokakta yanımızdan kızıl bir kız geçince bile benden gizli bi şekilde baktığını yakalıyorum. neden bakıyorsun dediğimde bakmadım zart zurt diyor. bu durum kendimi kötü hissettiriyor. saçımı boyatcam dediğimde bakır yap güzel olur falan diyor bıktım artık ne yapmam lazım ;(
Ayrılmerhaba kızlar. 22 yaşındayım ve sevgilimin tipi bariz bir şekilde bakır veya sarışın ve renkli gözlü beyaz tenli kızlar. ben ise kara saçlı kara gözlü buğday tenli bir kızım. tamam beni seviyor ama hissedemiyorum sokakta yanımızdan kızıl bir kız geçince bile benden gizli bi şekilde baktığını yakalıyorum. neden bakıyorsun dediğimde bakmadım zart zurt diyor. bu durum kendimi kötü hissettiriyor. saçımı boyatcam dediğimde bakır yap güzel olur falan diyor bıktım artık ne yapmam lazım ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?