Sevgilimin telefonundaki mesajlar

Ama hersey den once aşırı merak ettıgım bsey var

Ne demek canım sklmasın dıye artık telefona bakmıyorum?

Canım sklmasın dıye ayrılman Lazımdı... Telefonunu kurcalamaktan kaçınmanı gerektirecek durumlar ıcerisınde olman degıl

Ayrıl. Evli değilsin bişey değilsin. Bunun bir tik ilerisi aldatmadir çok pişman olursun.. hemen hemen aynı şeyleri görmüş birisi olarak bile bile lades deme sakın yakma kendini

Ayrıl. Evli değilsin bişey değilsin. Bunun bir tik ilerisi aldatmadir çok pişman olursun.. hemen hemen aynı şeyleri görmüş birisi olarak bile bile lades deme sakın yakma kendini
Haklısınız ya valla bunun da bir çeşit aldatmak olduğunu söylediğimde bana tüm erkekler böyle senin baban oraya buraya gittiğinde yapmıyor mu sanıyorsun diyor

saçını başını yolar ayrılırdım kızmayın ama gurursunuz cidden değmez erkek dolu kuzum her yer
Kızım var hıc elestırmek ıstemıyorum ama ne bıleyım bakıyorum hakikaten erkek dolu her yer
Tipinin de oyle vaov oldugunu dusunmuyorum hani vazgececek nesi var
Zaten sabancı değil belli, cok zengin dıye de katlanıyor diyemeyiz

O zaman nıye bu cıleyı kendıne reva görür İnsan, sevgi de görmuyor ki

Haklısınız ya valla bunun da bir çeşit aldatmak olduğunu söylediğimde bana tüm erkekler böyle senin baban oraya buraya gittiğinde yapmıyor mu sanıyorsun diyor
Manipülelere baktın.gozlerini kapat ve bu adamla bunlara rağmen evlendiğini düşün. Ve telefonunda aynı mesajları gördüğünü. Bak fazlasını söylemiyorum.verilen tepki,
Biliyordun almasaydin
Öncede boyleydim
İşine geliyorsa vs vs .

Ömür boyu telefon mu kurcalayacaksin 6 yılına yazık olmuş.

Evet siz çok abartmışsiniz! güven problemi yaşadığınız 6 yıllık ilişkinizi evlilik teklifini kabul ederek taclandirmissiniz. Neden? Güven yoksa nasıl yuva olur?

Yazdım yazdimm vazgeçtim, aklımdaki herşeyi arkadaşlarda yazmış zaten, manipülatif bir aile, sadakatsiz saygısız ahlaksiz sevgili, hatta ailesi de her erkek yapar dediğine göre onlarda ahlaksız, durum şu sen görmezden gelmeye devam edip kendine hiç saygin yok gibi arayıp özür dilerim haklısın böyle sohbetlere devam et mı diyeceksin

Kendinize bu iğrenç ilişkileri nasıl layık görüyorsunuz?? Evlenince ne olacak sanıyorsunuz??? Uzaydan görünür sizin boynuzlar ama sıkıntı değil kv lafına inanmak gerekir sizi oğlundan daha çok seviyor( yersen)

Evet doğru söylüyorsunuz bu ilişkinin bitmesi gerektiğini söylediğimde annesi ben oğluma değil sana daha çok üzülürüm diyor bu bile o kadar manipüle edici bir cümle ki insan ister istemez kendine acıyor

Benim babam sizin çevrenizdeki erkekler gibi ahlaksız, eli şeyinde gezen biri değil diyemedin mi? Bu sakinlik ,aliklik doğuştan mı ,sonradan mı?????

Hoşt !!!köpek bana değil ahlaksız yetiştirdiğin oğluna üzül.Bir gün topuğuna sıkarlar deseydin....

Ben erkekte kabahat bulmuyorum kusura bakma % 49 erkek arkadaşın %51 sen suçlusun . Böyle bir adama katlanmak zorunda değilsin. Bırak gitsin . Seni tutan ne . Neden kendine eziyet ediyorsun. Evlenme düşüncesini sil at kafandan. Seni aldatmaya devam eder. Hayatın zehir olur. Psikolojin sağlığın bozulur. Çocuk yaparsam düzelir diye de sabinin günahına girip bebeğin hayatını da mahvetme. Sizin evliliğiniz sağlıklı olmaz hemde hiç bir zaman. Anladığım kadarıyla aklı başında bir hemcinsimsin. Kelimelerin erkek arkadaşına değil bence. 6 yıldır heba ettiğin fedakarlık gösterdiğin zamanına . Birazcık kendini değerli görüyorsan. Dünyaya bi daha ne zaman gelirsin müneccim değilim ama. Kendine saygın varsa. Allah’a inancın varsa bitirirsin. Klasik bi laf olacak ama. Annen senin kalbini oluşturması 9 ayını her koşulda her duada oluşturtu. Böyle insanların kırmasına izin verme müsade etme

Ayy dötüm.

Allah rızası için kendine gel. En azından yarın evlenince kendim ettim kendim buldum demezsin. Adam çok yüzsüz kaynana da sanki kocan oğlu yerine yalvarıyor. Oğlu rest çekiyor. Buraya evlendikten sonra konu açarsan acayip linclerim seni bak.

Kız yok ya öyle yoğun bir sevgi zaten inan yok kalmadı yani ben zamanıma üzülüyorum kimseye de söyleyemiyorum aileme söylersem artık geri dönüşü olmayacak olmaması da lazım zaten ama tüm ailem akrabalarım herkes biliyor bir sürü laf söz olacak ondan da çekiniyorum ama kendi gururumu hiçe sayıp devam da edemiyorum çaresiz kaldım böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…