Sevgilimin telefonundaki mesajlar

Yorumları okumadım. Eminim aynısı daha önce söylenmiştir. Bin kere söylensin.
Şimdi ayrılmazsan 6-7 ay sonra burda kocam şöyle böyle yaptı diye burda ağlıyor olacaksın.

Sizin akliniz gitmis boyle olaylar yasadiginiz halde ayrilmak yerine cozumu telefonuna bakmayarak bulmussunuz annesini olaya dahil etmesi bunu ikisi her erkek boyle diyerek savunmasi ayri facialar siz belliki yokluktasiniz yoksa 6 yil boyle karaktersiz birini sevgilim diye yaninizda gezidrmezdiniz

6 yılım ziyan oldu diye düşünme. Daha 60 yıl yaşayacaksın belki.
Ayrıca babam, kocam, erkek kardeşim, erkek kuzenlerim, hiç biri böyle değil.. böyle olan kişiler tanıyorum, ama bütün erkekler böyle diye bir şey yok.

Kesinlikle yok benim arkadaşlarımın sevgilileri eşleri de böyle değil kendince yaptığını meşrulaştırıp manipüle etmeye çalışıyor işte

6 yılda hep aynı şeyler yaşanmış. 6 yıldır kangren olan kolu kesip atmamışsın hâlâ sorguluyorsun. Okurken ben yoruldum sen yorumlamamışsın. Telini karıştırmaktan bikmamissin.
6 yıl ya 6 yıl. Bu nasıl bir bağımlılık ya da kendine olan değer vermemezliktir ki her defasında kavga edip devam etmişsin
Vala basım ağrıdi. Bir de konu açmışsın. Gençliğine yazık.

Ayrıl aldatır o seni ilerde elinde cocugunla ortada bırakır yazık etme kendine

Annesi ve erkek arkadaşın mide bulandırıcı. Sende ayrılmıcaksın. Boş yere sevgılı KK yı niye yorulsun. Süreklı olarak sen bu durumu yaşadın hatta daha ılerısını yaşadıgına o kadar eminim ki. Gerçekten evlencek mısın

Ay bırak Allah aşkına ne laf sözü? Millet konuşmasın diye bu iğrenç insanla evlenip sacma sapan annesiyle akraba olunur mu? Ne kadar düzgün erkekler var oysa ki. Öyle biriyle tanışıp mutlu olma şansını niye tepiyorsun?

Lütfen ayrıl

Hikayenin başı, ortası, sonu belli.
Kendinde biliyorsun ama kendine söz geçiremiyorsun. Silkelen. Yakma kendini. Tamda şimdi inceldiği yerden kopsun. En fazla bir sene ayrılık acısı çekersin, biter gider. Ama devam edersen ızdırap.

Kizzzzzzz gerçekten çok temizmissinki daha evlenmeden adamın yüzünu görmüşsün ya evlenip çoluk çocukla denk gelseydin bunlara kaç anam kaç arkana bakma

Ee 6 yılın gitti diye kalan hayatını böyle biriyle mi geçireceksin? Zaten geçiremezsin elbet o boşanma davası açılır. Şimdi laf söz yaparlar dediğin insanlar, senin yerine mi boşanıp o sıkıntıları çekecek? O zaman laf etmeyecekler mi sanıyorsun? Hemde kendi düşen ağlamaz diyecekler. Sen ne bakıyorsun kimin ne dediğine ya. Millet konuşur, sen yaşarsın o hayatı.

Öff sülalecek kendi bklarını kapatıyorlar ya aramazsa aramasın aman emeğim aman 6 yılım diye bu adamla evlenme aldatıldığında da annesi nolmuş erkek elinin kiri bütün erkekler aldatıyo dicek

Yani her seferinde can sıkıcı şeyler görüp inatla devam etmenin evlenmenin anlamı ne. Yakalanmayı takmıyor sizi takmıyor. Ailesi şimdiden ayrı kafada. Evlenince aşikarda yapar şiddetle de sonuçlanır. Evet hatalısın abartmışsın devam etmekle

Sevgilin bildiğin *msalak… Ben *msalağım demek ağır geldiğinden Hbütün erkekler böyle yaa diyordur.

Ayrıca annesi aana daha çok üzülürmüş de neymiş de. Onun annesi kim ki, vasfı, hayattaki önemi, konumu ne ki fikrinin değeri ne olsun?

Ayrılmazsanız evlilikten büyük beklentiye girmeyin ve en az 3 seneden önce çocuk yapmayın. annesi de oğlu ne yapsa arkasında duracak belli ki.
yani bir imza ile değişecek sanmayın. kendinize reva görüyorsanız ilerde daha büyük problemlerle de uğraşırım diyorsanız evlenin.
ayrıca sizi manipüle ediyorlar. Size doğru gelmiyorsa doğru değildir bazı argümanlarla haklı çıkamazlar. Kendinizi dinleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…