• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin telefonundaki mesajlar

Güven problemi yaşadığın adamla niye evleniyorsunuz? Adamın ne mal olduğu attığı mesajlardan belli, hesap sorduğunuzda özür dilemeyi bırak, yüzük çıkarıyor adam. Bu mu kendinize layık gördüğünüz adam/evlilik???

Kendinizi sevin, kendinize değer verin biraz. Sonrasında nasıl leş bir adam olduğunu görecek/anlayacaksınız.

Valla ben bir şey diyemiyorum arkadaşlar hepiniz haklısınız suç bende ama işte insan fark etse de içindeyken bir şeyleri değiştirmek zor oluyor verilmiş bir 6 yıl da var

Valla ben bir şey diyemiyorum arkadaşlar hepiniz haklısınız suç bende ama işte insan fark etse de içindeyken bir şeyleri değiştirmek zor oluyor verilmiş bir 6 yıl da var
Aman bizene çekecek olan sensin.
Çek gitsin.
Bundan daha iyisini mi bulacaksın ?
O yazsın ve dahi aldatsın siz de affedin durun işte, işiniz ne.

Bir şeyleri değiştirmeyeceksin yavrum adama tekmeyi vuracaksın. Ya siz bunları nasıl kabul ediyorsunuz benim aklım almıyor. Benim de kızım var vallahi gözümün önüne o geliyor siz bunları yazdıkça.
Burda 10 yıllık evli 2 çocuklu kadın anlıyor da tekmeyi basıyor neyin 6 senesi?

6 yıllık sevgilisini bırakamayan; 6 yıllık sevgili + mustakbel kocasını hiç bırakamaz. Karşıdaki de bunu farkettigi için evlenince bunun on katını yaşarsınız ve dizinizi kırıp oturursunuz. 6 yılım hiç olmasın diye uğraşırken hiç olacak koca bir ömür

Evlenme kızım kaç kurtar kendini. Aldatır bu seni analı ogullu erkekler böyle derler. Biliyordun benim böyle olduğumu oğlumun böyle olduğunu almasaydin derler. Bir kere uçkur düşkünü kendine saygısı yok sana hiç hic yok

Kız dertleşecek kimsem yok diye buraya yazayım dedim neden böyle diyorsun 😂
Dogruyu diyorum.
Bu konu için dertleşmek bile fazlaca eblehce.
Hele dur daha evlen şimdiden fragmanına şahit oldugun şeylerin filmini bir de tamamiyle yaşarak izle o zaman görürsün 6 yılı :)
Başka başka kadınların yatagından aldıkça daha fazla bağlan, daha fazla kendini yırt, daha fazla gururunu hiçe say.
Nice 6 yıllar seni bekliyor ölmez de sağ kalırsan.
Bu adamı da herhangi bir kıza yedirme zaten, bir masumun canını yakmasın
Yakacaksa seni yaksın.

Verilmiş bir 6 yıl var diye ömrunuzu heba edeceksiniz farkında mısınız. Bu arada kaç yaşındasınız ne iş yapıyorsunuz ? Herşeyi anasına yetirmesi bile ayrilmanizda haklı sebep

İşte sen gibi emeğim boşa gitmesin, ben bu ilişkiye o kadar yıldır emek verdim diye düşünüp böyle şeylere tahammül eden insanlar var. Terapi alman gerekiyor, nişanı da acilen erteleyin yoksa ne olduğunu anlamadan evlenip bu davranışlarına yıllarca katlanacaksın.

Kızlar merhaba. Direkt konuya giriyorum benim 6 yıllık bir ilişkim var. Geçen hafta da evlilik teklifi aldım 2 3 aya kadar nişanımız olacak. Aramızda erkek arkadaşımdan kaynaklı güven problemleri olduğu için arada bir erkek arkadaşımın telefonunu karıştırırım her karıştırdığımda da can sıkıcı şeyler görürüm o yüzden uzun süredir bakıp moralimi bozmak istemiyordum ama dün özellikle güvenmediğim bir arkadaşıyla olan mesajlarını okudum. Erkek arkadaşım bu arkadaşına 2 kızın fotoğrafını atıp ‘şu kızlar için nelerden vazgeçerdin, ben her şeyden vazgeçerdim, çok iyi değiller mi’ tarzında şeyler yazmış ben bunu okuyunca çıldırdım daha önce de benzer çok mesajını gördüm çok kez uyardım bu davranışının beni küçük düşürdüğünü bunu yapmamasını söyledim erkek arkadaşım ise özür dileyeceğine inatlaştı bağırış çağırış olay yüzüğü çıkarmaya kadar gitti. Her şeyi hemen annesine anlattığı için bunu da anlatmış annesiyle konuştum annesi de diyor ki arkadaşlarıyla konuştuklarına nasıl engel olacaksın. E tamam da ben hiçbir şeye engel olamam zaten istediği her şeyi gizlice yapma hakkı var mı o zaman aynı mesajlar benim telefonumda yakalansaydı ne olurdu acaba. Arkadaşlar ben çok mu abartmışım sizce ya? Erkek arkadaşım üstüne gelince annesi de erkek erkeğe muhabbet deyince bir suçlu hissettim kendimi. Şimdi hiç konuşmuyoruz biliyorum ki yazmayacak aramayacak ben de nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.
Ayrıca şunu da eklemek istiyorum arkadaşlar ben ne zaman ki bu tarz şeyleri olay etsem kendi ve annesi bana sürekli ‘sen erkekleri bilmiyorsun çok temiz büyümüşsün, babandan da görmemişsin ama erkeklerin hepsi böyle’ diyorlar hatta bu olay için bana kardeşinin mesajlarını al oku onda da böyle şeyler göreceksin dendi
Ana oğul ne güzel manipüle etmişler sizi inanamıyorum. Erkekler arası muhabbet bu değil, adam resmen sizden vazgeçeceğini söylüyor. Çok aferdersiniz salak anasıda oğlunu destekliyor. Midemi bulandırıyor böyle adamlar.

Kızlar merhaba. Direkt konuya giriyorum benim 6 yıllık bir ilişkim var. Geçen hafta da evlilik teklifi aldım 2 3 aya kadar nişanımız olacak. Aramızda erkek arkadaşımdan kaynaklı güven problemleri olduğu için arada bir erkek arkadaşımın telefonunu karıştırırım her karıştırdığımda da can sıkıcı şeyler görürüm o yüzden uzun süredir bakıp moralimi bozmak istemiyordum ama dün özellikle güvenmediğim bir arkadaşıyla olan mesajlarını okudum. Erkek arkadaşım bu arkadaşına 2 kızın fotoğrafını atıp ‘şu kızlar için nelerden vazgeçerdin, ben her şeyden vazgeçerdim, çok iyi değiller mi’ tarzında şeyler yazmış ben bunu okuyunca çıldırdım daha önce de benzer çok mesajını gördüm çok kez uyardım bu davranışının beni küçük düşürdüğünü bunu yapmamasını söyledim erkek arkadaşım ise özür dileyeceğine inatlaştı bağırış çağırış olay yüzüğü çıkarmaya kadar gitti. Her şeyi hemen annesine anlattığı için bunu da anlatmış annesiyle konuştum annesi de diyor ki arkadaşlarıyla konuştuklarına nasıl engel olacaksın. E tamam da ben hiçbir şeye engel olamam zaten istediği her şeyi gizlice yapma hakkı var mı o zaman aynı mesajlar benim telefonumda yakalansaydı ne olurdu acaba. Arkadaşlar ben çok mu abartmışım sizce ya? Erkek arkadaşım üstüne gelince annesi de erkek erkeğe muhabbet deyince bir suçlu hissettim kendimi. Şimdi hiç konuşmuyoruz biliyorum ki yazmayacak aramayacak ben de nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.
Ayrıca şunu da eklemek istiyorum arkadaşlar ben ne zaman ki bu tarz şeyleri olay etsem kendi ve annesi bana sürekli ‘sen erkekleri bilmiyorsun çok temiz büyümüşsün, babandan da görmemişsin ama erkeklerin hepsi böyle’ diyorlar hatta bu olay için bana kardeşinin mesajlarını al oku onda da böyle şeyler göreceksin dendi
Verilmiş bir 6 yıl mı yoksa verilmiş bir ömür mü daha çok canınızı sıkar.

Konu gercek mi? Inanilir gibi degil. 6 yil bunlari gorup devam etmeniz, annesine sikayet eder gibi yetistirmesi, annesiyle bu konularda yuz goz olmaniz o kadar gercek disi ki saskinim. Ve siz hala abarttim mi diyorsunuz. Bugunde kk beni dumura ugratti.

Erkek arkadaşınızı anlarım da annesi çok garipmiş. Evlenip aldatıldığınzda da bu şekilde sizi suçlu hissettirip dizini kır otur diyecekler. Kendinize bunu uygun görüyorsanız devam edin.

Konu gercek mi? Inanilir gibi degil. 6 yil bunlari gorup devam etmeniz, annesine sikayet eder gibi yetistirmesi, annesiyle bu konularda yuz goz olmaniz o kadar gercek disi ki saskinim. Ve siz hala abarttim mi diyorsunuz. Bugunde kk beni dumura ugratti.
Evet özellikle annesiyle bu konuyu konuşmak beni o kadar rahatsız etti ki zaten

Erkek arkadaşınızı anlarım da annesi çok garipmiş. Evlenip aldatıldığınzda da bu şekilde sizi suçlu hissettirip dizini kır otur diyecekler. Kendinize bunu uygun görüyorsanız devam edin.
Haklısınız yani olanlar sonucun ne olacağını az çok belli ediyor kimseye de anlatamıyorum özellikle aileme anlatmamam konusunda annesi çok üstüme geliyor

Back