- 12 Eylül 2014
- 4.087
- 6.393
- 158
- 39
Hayır beni yanlış anladınız. Adam zaten deneyimli ama sizin deneyiminiz yok ve adamdan hosşanıyorsunuz.yasınız 32.bu adamdan ayrılırsanız bu yasta ve 0 deneyimde olmak biyolojik açıdan bir eksiklik değil mi? Hiç evlenemezseniz (ki bu da hayatta bir ihtimaldir) hiç cinsel ilişki yasamadan ölüp gitme ihtimaliniz var. Sizce de bu bir kayıp olmaz mı hayat deneyiminiz açısından? 30 yasını geçip hiç cinsellik yasamayan lara ben üzülüyorum açıkçası çünkü o 20 li yaşların dur durak bilmeyen enerjisi bir daha yasanmıyor maalesef...Sonuçta hayatında ben varım ben de evlenmek istiyorum. Yani evlenebilir benimle ve yapabilir :)
Kendisin evlenmek istiyor ama zaten istemediğim birşey kesinlikle yapmadıSeni tatmin edebilecek mi sence böyle ? Kaldı ki bu şekilde kadına yanaşan erkek evlilik diil S...nin keyfi peşinde sana diyeyim def et onu gitsin kendini tatmin etsin edepsiz herif!
aynı düşünmüyorum. Sadece kocam olacak kişiyle bunu yaşamak isterim. Hiç evlenemezsem yapacak birşey yok. Belli Aile kültürümüz var avrupa kültüründe büyümedimHayır beni yanlış anladınız. Adam zaten deneyimli ama sizin deneyiminiz yok ve adamdan hosşanıyorsunuz.yasınız 32.bu adamdan ayrılırsanız bu yasta ve 0 deneyimde olmak biyolojik açıdan bir eksiklik değil mi? Hiç evlenemezseniz (ki bu da hayatta bir ihtimaldir) hiç cinsel ilişki yasamadan ölüp gitme ihtimaliniz var. Sizce de bu bir kayıp olmaz mı hayat deneyiminiz açısından? 30 yasını geçip hiç cinsellik yasamayan lara ben üzülüyorum açıkçası çünkü o 20 li yaşların dur durak bilmeyen enerjisi bir daha yasanmıyor maalesef...
Kültür değil de inanç acısından bakarsan bence getirisi daha yüksek olurKendisin evlenmek istiyor ama zaten istemediğim birşey kesinlikle yapmadı
aynı düşünmüyorum. Sadece kocam olacak kişiyle bunu yaşamak isterim. Hiç evlenemezsem yapacak birşey yok. Belli Aile kültürümüz var avrupa kültüründe büyümedim
İşlem kısmı ilgi çekici...Sertleşme sorunu var ve organ küçüklüğü de var. Uzak dur ve sakın kondomsuz bir işleme girme. Dünyada yayılan çok hızlı bulaşan ve ülkemizde artarak giden bir virüs var hpv araştır penetrasyon şart değil temasla bulaşıyor iki organ temas etmesi yeterli. Geçmişini iyice öğrenmeden maceraya atılma bu virüs kadında rahim agzı kanseri yapıyor ve genç kızlarımız tehlike altında okuyun ve kendinizi koruyun bu tip dallamalardan diyeceğim çok sinirlendim adama afedersin!
Kendisin evlenmek istiyor ama zaten istemediğim birşey kesinlikle yapmadı
aynı düşünmüyorum. Sadece kocam olacak kişiyle bunu yaşamak isterim. Hiç evlenemezsem yapacak birşey yok. Belli Aile kültürümüz var avrupa kültüründe büyümedim
Bak bu da güzelPenisi gormek var, hissetmek var ama is sevismeye gelince mi aile kulturunuz akliniza geliyor?
Sevgiliyiz ve biribirimiz için normal arkadaş değiliz.tabi ki belli sınırlar dahilinde birşeyler yaşanacak o kadar da yobaz olmamak gerekPenisi gormek var, hissetmek var ama is sevismeye gelince mi aile kulturunuz akliniza geliyor?
Kişiden kişiye değişir bakış açısı. Sevgili olduğum kişiyle ileriye gitmeden belli sınırlar dahilinde birşeyler yaşanabilir diye düşünüyorum. Ten uyumu olduğundan emin olmak gerek evlenmeden önceKültür değil de inanç acısından bakarsan bence getirisi daha yüksek olur
Evet bu da bir bakış açısıKişiden kişiye değişir bakış açısı. Sevgili olduğum kişiyle ileriye gitmeden belli sınırlar dahilinde birşeyler yaşanabilir diye düşünüyorum. Ten uyumu olduğundan emin olmak gerek evlenmeden önce
yani böyle anlatınca sana itici geldi ama öyle değildi. istemediğim hiçbirşey için ısrar etmedi. o her erkeğin anlık isteği. zaten ilk kez böyle birşey yaşadım o yüzden soramadım. bir daha böyle bir yakınlık yaşarsak soracağımHiç böyle bir şey duymamıştım istekli olan adam boşalmaya yakın olan adamın penisi.epeyce sert olur bunu hissetmemeniz mümkün değil arkadaşların da dediği gibi.. Ama bana adamın bu kadar yakın tavrı direk utanmadan çamaşırını çıkarıp yapmak istemesi falan da ayrı itici geldi sizin ona olan yaklaşımınıza göre..siz çamaşır çıkarmıyorsunuz ama o rahatça çıkarıyor sizin yanınızda..tabiki sorunuz bu değil ama ne bileyim ben de bu kısma takıldım işte keşke size göre hareket etseymiş nabza göre şerbet olayı..siz evlenince ilişki yaşamak istiyorsunuz sevgiliniz evlenmeden de yaşanır mantığında keşke devam etseydik dediğine göre..olaylara veya dine bakış açınız da aynı olsaydı çok daha güzel olurdu nacizane fikrim.. Hem bu kadar yakınsanız ben olsam sorardım ben hiç hissetmedim seni hissetmem gerekirdi vs diye lafı açardım bi şekilde yüz ifadesinden vs anlarsın zaten
İşte ben olsam o aşamaya geldiğim kişiye bunun üzerinden zaman da geçse sorarım yani illaki cinsellik konuşuyorsunuzdur ya da mesajlaşıyorsunuzdur..yani böyle anlatınca sana itici geldi ama öyle değildi. istemediğim hiçbirşey için ısrar etmedi. o her erkeğin anlık isteği. zaten ilk kez böyle birşey yaşadım o yüzden soramadım. bir daha böyle bir yakınlık yaşarsak soracağım
Adamın bu soruya cevabı var mıdır sizce? Penisim küçük mü desin erekte olamıyorum mu desin nişanlısına.İşte ben olsam o aşamaya geldiğim kişiye bunun üzerinden zaman da geçse sorarım yani illaki cinsellik konuşuyorsunuzdur ya da mesajlaşıyorsunuzdur..
Gerçi at avrat yiğidin bahtına derlerdi eskiler ...bizde kisrak ve yiğit avradin bahtına diyelimAdamın bu soruya cevabı var mıdır sizce? Penisim küçük mü desin erekte olamıyorum mu desin nişanlısına.
Gerçekten çok farklı kafaları yasıyorsunuz. Yatmadan adamın bir sorunu var mı yok mu kesinlikle bilemez... Çok seviyorsa evlensin ne çıkarsa bahtına artık
hiç konuşmadık bunun üstüne, sadece bir kez bunu yaşadık zaten. bazen seni özledim falan diyor o kadar açık açık hiç birşey söylemediİşte ben olsam o aşamaya geldiğim kişiye bunun üzerinden zaman da geçse sorarım yani illaki cinsellik konuşuyorsunuzdur ya da mesajlaşıyorsunuzdur..
Bazen tam.iliski sırasında sertleşme oluyor tam tahrik olamadi belkidebüyük bir sorunum var. 32 yaşındayım bekarım cinsel anlamda kimseyle pek yakınlığım olmadı öpüşme ve hafif dokunmalar dışında.3 aydır sevgilim var.ilk kez yakınlaştık tam birliktelik olmadı ben kıyafetimi çıkarmadım. o çok istekliydi ama cinsel organını bana sürttüğünde sertlik hissetmedim. bir de göz ucuyla azıcık baktığımda küçük olduğunu gördüm.sertleşmemiş hali için normaldi internetten fotoğraflara baktım. ama boşalmak istiyorum dedi sertleşmese o hale gelir mi?
Bir de o çok özgüvenliydi iç çamaşrını çıkarttı hiç çekinmeden utanmadan ama tam bakamadım utandım. sizce sıkıntı olsa bu kadar özgüvenli olabilir mi?
Kafamı karıştıran birşey de daha önceden 3 aylık bir evlilik yaşamış. acaba bu yüzden mi ayrıldı diye kendimi yiyorum napıcam ben?
ben çok panik yapmıştım acaba ben mi anlayamadım ?
Ya ben buradaki sorunuza cevaben yazılanlardan açıkçası üzüldüm, herkes sanırım geyik yapma, dalga geçme derdinde. Ciddi anlamda yazanları da tenzih ederim.büyük bir sorunum var. 32 yaşındayım bekarım cinsel anlamda kimseyle pek yakınlığım olmadı öpüşme ve hafif dokunmalar dışında.3 aydır sevgilim var.ilk kez yakınlaştık tam birliktelik olmadı ben kıyafetimi çıkarmadım. o çok istekliydi ama cinsel organını bana sürttüğünde sertlik hissetmedim. bir de göz ucuyla azıcık baktığımda küçük olduğunu gördüm.sertleşmemiş hali için normaldi internetten fotoğraflara baktım. ama boşalmak istiyorum dedi sertleşmese o hale gelir mi?
Bir de o çok özgüvenliydi iç çamaşrını çıkarttı hiç çekinmeden utanmadan ama tam bakamadım utandım. sizce sıkıntı olsa bu kadar özgüvenli olabilir mi?
Kafamı karıştıran birşey de daha önceden 3 aylık bir evlilik yaşamış. acaba bu yüzden mi ayrıldı diye kendimi yiyorum napıcam ben?
ben çok panik yapmıştım acaba ben mi anlayamadım ?
İlkti benim için ben de anlamadım işte, nasıl emin olucamSertleşme olmuştur yoksa boşalmak istemezdi. Sertleşme olmuşsa adı üstünde sem sert olur hissetmen lazımdı bende onu anlamadım gerçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?