hissetmedim diyorum işte. hissetmem gerekmezmiydiKesin teşhis için orda olmamız lazım. Ne bilelim biz. Adam boşalmak istiyorum dediğine göre sertleşmiştir.
problem olma ihtimali yüksek yani?Sert oluyo cnm evet surtunmede hissederdin
nasıl yani? evlilikte cinsel hayatta öok önemli birşey bu. evlilik bunun üzerine kuruluiyide canim kucuk olsa ne olmasa ne bunu neden dert ettin kendine
evet işte bu yüzden bu kadar çok kafama taktım. evlenmeyi düşünüyoruz ama böyle bir sorun varsa onu anlamam lazım. tecrübesiz olduğum için anlayamadım. ya da düşüncelerim doğru belki de. sertlik hissetmedim sertleşmemiş hali için normaldi boyutu. sence bunu onunla konuşmalı mıyım? ne demeliyim konuşursam ?Tatlım bir dahakine elle. Baya demir gibi bir şey oluyor hissetmen lazım. Bir de kontrol et sertliği ne kadar süre muhafaza edebiliyor. Bunu anlamadan sakın evlenme.
cinsel hayat olmayacaksa evlilik çocuk nasıl olucak ?cinsellik önemsiz mi kardeş gibi mi yaşıcazŞaşkınlık içinde okudum valla. Artık evlilikte kriter bu mu oldu yani
İstediğin boyutta ve sertlikte çocuğunun olacağının garantisi mi var yani yada evliliğin çok mu iyi olacak. benim eşimde olan problemden dolayı 3 yıl çocuğumuz olmadı boyutu da sertliği de gayet iyiydi ama olmayınca olmuyor tedavi oldu. İnsan olsun adam olsun zamane kocaları gibi olmasın bunları isteyincinsel hayat olmayacaksa evlilik çocuk nasıl olucak ?cinsellik önemsiz mi kardeş gibi mi yaşıcaz
tabi ki öncelikli isteğim bu. ama bariz bir problm varsa ve düzelmeyecekse devam edemem. daha önce 3 aylık bir evlilik yaşamış acaba bu yüzden mi kız ayrıldı diye düşünmeden edemiyorum. bir tanıdığım da 1 yıl boyunca eşinin penisi sertleşmediği için birlikte olamayıp ayrılmıştı.bu sorunlar beni korkutuyorİstediğin boyutta ve sertlikte çocuğunun olacağının garantisi mi var yani yada evliliğin çok mu iyi olacak. benim eşimde olan problemden dolayı 3 yıl çocuğumuz olmadı boyutu da sertliği de gayet iyiydi ama olmayınca olmuyor tedavi oldu. İnsan olsun adam olsun zamane kocaları gibi olmasın bunları isteyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?