Düzgün bir şekilde nasıl sorabilirim peki bunu? Ne demem gerektiğini bilemedim, yapıcı cevap için çok teşekkür ederim bu aradaYa ben buradaki sorunuza cevaben yazılanlardan açıkçası üzüldüm, herkes sanırım geyik yapma, dalga geçme derdinde. Ciddi anlamda yazanları da tenzih ederim.
Bence, ilk ilişkinizden olduğunu ilerleyen süreçte izleyerek görebilirsiniz, ama eğer içinizde böyle bir endişe varsa, lütfen bunu açık açık kendisi ile konuşun, kaygılarınızı dile getirin, iletişimle çözemeyeceğiniz bir şey olmadığını düşünüyorum.
mümkün mü böyle birşey? çünkü bana boşalmak istiyorum beni böyle bırakma dedi. ben yapmadım tabi bişey ama bilemedim dediğin olabilir mi. senin başına böyle bir durum geldi mi pekiBazen tam.iliski sırasında sertleşme oluyor tam tahrik olamadi belkide
Biz eşimle ilişkiye girdiğimiz de hemen sertleşme olmuyor ki son raddeye geldiğinde oluyor olabilir yani sen adamı tahrik edip birakmiisin yumuşak olması normalmümkün mü böyle birşey? çünkü bana boşalmak istiyorum beni böyle bırakma dedi. ben yapmadım tabi bişey ama bilemedim dediğin olabilir mi. senin başına böyle bir durum geldi mi peki
ama ilişki öncesinde sertleşmesi gerekiyor ki ilişkiye hazır hale geldin. öyle değil mi ? son dk aniden nasıl sertleşsin. çoğu kişi ilişkiye girmesek de öpüşüp sevişmekle de sertlşmesi gerektiğini söyledi kafam karıştıBiz eşimle ilişkiye girdiğimiz de hemen sertleşme olmuyor ki son raddeye geldiğinde oluyor olabilir yani sen adamı tahrik edip birakmiisin yumuşak olması normal
Bir kere ile anlasilcak bisey değil bu tam.anlamiyla ilişki yaşayacaksın ki sorunu varmı yokmu anlayasin degilmi üstelik daha sevgilisin belki sertleşti sen bisey yapmayınca hevesi kaçtı yumusadi o zman gördün nerden bilcenama ilişki öncesinde sertleşmesi gerekiyor ki ilişkiye hazır hale geldin. öyle değil mi ? son dk aniden nasıl sertleşsin. çoğu kişi ilişkiye girmesek de öpüşüp sevişmekle de sertlşmesi gerektiğini söyledi kafam karıştı
Bazen öpüşmek sevişmek de gerekmez düşünmek bile yeterama ilişki öncesinde sertleşmesi gerekiyor ki ilişkiye hazır hale geldin. öyle değil mi ? son dk aniden nasıl sertleşsin. çoğu kişi ilişkiye girmesek de öpüşüp sevişmekle de sertlşmesi gerektiğini söyledi kafam karıştı
sertleşme problemi varsa bu ilişkiye girememesi demek olur. evlenince bu mecburen anlaşılacak bu kadar riske atmaz diye düşünüyorum. sonuçta bu durum varsa evlilik boşanmayla sonuçlanır o kadar masraf koşturmaBir kere de böyle birseyi anlayamazsın. İlk defanin heyecanıyla tam sertlesmede olmamış olabilir. Ama kesinlikle haklısın evlilikte sexs çok önemli. Ya önünüzdeki maçlarda daha dikkatli olacaksınız yada açık acik konuşacaksınız fakat bu sorunu olan bir erkek evlenmek istediği kadına sertlesemiyorum ben demez. Büyüklük konusuna da gelirsek o önemli değil sanki bir yerde 8 cm bile olsa yeter diye okumuştum.
işte sen böyle diyorsun diğer arkadaş tam ilişki sırasında sertleşir diyor. anlamadım ki benBazen öpüşmek sevişmek de gerekmez düşünmek bile yeter
Bence birdahakine daha dikkatli ol kafanı bu kadar kurcalayacagına aç gözünü bak en mantıklısı bu sanırım
açık açık konuşmayı ne şekilde yapabilirim peki ? ne demeliyim ona konuyu nasıl açacağımı bilmiyorumBir kere de böyle birseyi anlayamazsın. İlk defanin heyecanıyla tam sertlesmede olmamış olabilir. Ama kesinlikle haklısın evlilikte sexs çok önemli. Ya önünüzdeki maçlarda daha dikkatli olacaksınız yada açık acik konuşacaksınız fakat bu sorunu olan bir erkek evlenmek istediği kadına sertlesemiyorum ben demez. Büyüklük konusuna da gelirsek o önemli değil sanki bir yerde 8 cm bile olsa yeter diye okumuştum.
Sevgililerimin yada kocamın yeterliliğini sözlü sınavla vermelerini beklemedim ki ben kuzum. Pratik uygulamadan geçtiler. Açıkçası nasıl konuşulur hiçbir fikrim yok, ki ben konuşurken bir erkeğin sorunu varsa dürüst olacağından yana emin değilimaçık açık konuşmayı ne şekilde yapabilirim peki ? ne demeliyim ona konuyu nasıl açacağımı bilmiyorum
Açıkçası ilk defa böyle bir şey duydum istek geldiği anda sertleşir zaten ilişki sırasında sertleşmesi bana anormal geldi o zaman nasıl vajinaya girecek ki sertleşmemiş penis..ki bu insan yanında eğer seni istiyorsa boşalmak istiyorum diyorsa çok istekli olması lazım ki başından da bir evlilik geçmiş.alışmış kudurmuştan beterdir derler yani diyeceğim o ki o an çok istekli gibi görünmüş ama sertleşmemesi imkansız gibi geliyor bana..benim öyle ilişki yaşadığım sevgilim vs olmadu sadece eşimi tanıdım bu konuda o yüzden kıyaslama da hiç yapamıyorum ama böyle bir şeyi ne duydum ne de okudum diyeyimsertleşme problemi varsa bu ilişkiye girememesi demek olur. evlenince bu mecburen anlaşılacak bu kadar riske atmaz diye düşünüyorum. sonuçta bu durum varsa evlilik boşanmayla sonuçlanır o kadar masraf koşturma
işte sen böyle diyorsun diğer arkadaş tam ilişki sırasında sertleşir diyor. anlamadım ki ben
Valla olay buralara kadar gelmişken seviş dedik doğru düzgün ama derdimizi anlatamadık. Konuşmayla olmaz bu iş aksiyon lazımSevgililerimin yada kocamın yeterliliğini sözlü sınavla vermelerini beklemedim ki ben kuzum. Pratik uygulamadan geçtiler. Açıkçası nasıl konuşulur hiçbir fikrim yok, ki ben konuşurken bir erkeğin sorunu varsa dürüst olacağından yana emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?