ben de anlamadım ki. sertlik hissetmem gerekiyordu ama hissetmedim ona kafam takıldıSertleşme olmuştur yoksa boşalmak istemezdi. Sertleşme olmuşsa adı üstünde sem sert olur hissetmen lazımdı bende onu anlamadım gerçi
HahahaKomşulaaaaaa yitişinnnnnnn komsulaaaaaaaaaaaaa kizlaaaaaaaaaaaanirdesinizzžzzzzzzzz olay yerine gidiyoruz
Normalde o şeyin Alaman demir çeliği gibi sert gaddar haşin olması lazım eğer hiddetlenmişsen ki dediğine göre öyle...kesinnnn problem varbüyük bir sorunum var. 32 yaşındayım bekarım cinsel anlamda kimseyle pek yakınlığım olmadı öpüşme ve hafif dokunmalar dışında.3 aydır sevgilim var.ilk kez yakınlaştık tam birliktelik olmadı ben kıyafetimi çıkarmadım. o çok istekliydi ama cinsel organını bana sürttüğünde sertlik hissetmedim. bir de göz ucuyla azıcık baktığımda küçük olduğunu gördüm.sertleşmemiş hali için normaldi internetten fotoğraflara baktım. ama boşalmak istiyorum dedi sertleşmese o hale gelir mi?
Bir de o çok özgüvenliydi iç çamaşrını çıkarttı hiç çekinmeden utanmadan ama tam bakamadım utandım. sizce sıkıntı olsa bu kadar özgüvenli olabilir mi?
Kafamı karıştıran birşey de daha önceden 3 aylık bir evlilik yaşamış. acaba bu yüzden mi ayrıldı diye kendimi yiyorum napıcam ben?
ben çok panik yapmıştım acaba ben mi anlayamadım ?
haklısın. bir de yanımda bu kadar özgüvenli olamazdı. sonrasında keşke devam etseydik durmasaydık dedi birdeereksiyon sorunundan dolayı ayrılmış olsaydı bence tekrar evlenmeye cesaret edemezdi
normal yapmak istiyorsa evlenecekBi dahakine normal yapın ya 32 yasına gelmişsiniz bu saatten sonra tursusunu mu kuracaksınız zaten epey bir ilerlemişsiniz. Uzun süredir kimseyle birlikte olmamışsa heyecandan sertleşme sorunu olmuş olabilir.
kesin teşhis için 3 kişinin olması lazımKesin teşhis için orda olmamız lazım. Ne bilelim biz. Adam boşalmak istiyorum dediğine göre sertleşmiştir.
o zaman kalkmış hali oysa çok küçüktükesin teşhis için 3 kişinin olması lazım jüri bile kurulabilir kalkmayan şey nasıl boşalcak zati
Cok haklisin islevi onemli tabi sey istiyorsan hayvan da d abmvar ama islevi onemlibence küçük olmasından ziyade işlevsiliği ile seni tatmin edebilmesi önemli. kocaman olupta 10 saniyede boşalacaksa ne anlamı varkibana neler yazdırıyorsunuz gece gece
Kız hiç evlenemezse ne olacak hiç yapmadan ölsün gitsin mi?normal yapmak istiyorsa evlenecek
Kız hiç evlenemezse ne olacak hiç yapmadan ölsün gitsin mi?
Sonuçta hayatında ben varım ben de evlenmek istiyorum. Yani evlenebilir benimle ve yapabilir :)Kız hiç evlenemezse ne olacak hiç yapmadan ölsün gitsin mi?
Sertleşme sorunu var ve organ küçüklüğü de var. Uzak dur ve sakın kondomsuz bir işleme girme. Dünyada yayılan çok hızlı bulaşan ve ülkemizde artarak giden bir virüs var hpv araştır penetrasyon şart değil temasla bulaşıyor iki organ temas etmesi yeterli. Geçmişini iyice öğrenmeden maceraya atılma bu virüs kadında rahim agzı kanseri yapıyor ve genç kızlarımız tehlike altında okuyun ve kendinizi koruyun bu tip dallamalardan diyeceğim çok sinirlendim adama afedersin!hissetmedim diyorum işte. hissetmem gerekmezmiydi
Seni tatmin edebilecek mi sence böyle ? Kaldı ki bu şekilde kadına yanaşan erkek evlilik diil S...nin keyfi peşinde sana diyeyim def et onu gitsin kendini tatmin etsin edepsiz herif!problem olma ihtimali yüksek yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?