• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin Sertleşme sorunu var mıdır sizce

Konu sahibi arkadaşım iyice emin ol. Emin olmadan evlenme. Bazı arkadaşlara tiye almış ama sen bakma onlara. Tabiki cinsellik önemli evlilikte. Erkekler tam sertleşme olmadanda boşalabilirler. Özellikle erken boşalma ve sertleşme problemi yaşayanlar bu şekilde yapıyor. Sen bundan sonraki süreçte elle bak sertliğine ve tahminen kaç dk sertliğinin devm ettiğine bak. Emin olmadanda evlenme. Bu sitede çok denk gelmişsindir benim gibi eşim isteksiz yanaşmıyo sertleşme sıkıntısı var vb. Sorunları anlatanlara. Bunun ayıbı yok. Ve ilk eşinden gerçekten neden ayrıldığını öğrenmeye çalışırsan çok iyi olur. 3 ayda anlaşamadık yalan gibi geldi. Kendisi geçiştirir başka birinden öğrenirsen için rahat etmiş olur.

büyük bir sorunum var. 32 yaşındayım bekarım cinsel anlamda kimseyle pek yakınlığım olmadı öpüşme ve hafif dokunmalar dışında.3 aydır sevgilim var.ilk kez yakınlaştık tam birliktelik olmadı ben kıyafetimi çıkarmadım. o çok istekliydi ama cinsel organını bana sürttüğünde sertlik hissetmedim. bir de göz ucuyla azıcık baktığımda küçük olduğunu gördüm.sertleşmemiş hali için normaldi internetten fotoğraflara baktım. ama boşalmak istiyorum dedi sertleşmese o hale gelir mi?

Bir de o çok özgüvenliydi iç çamaşrını çıkarttı hiç çekinmeden utanmadan ama tam bakamadım utandım. sizce sıkıntı olsa bu kadar özgüvenli olabilir mi?

Kafamı karıştıran birşey de daha önceden 3 aylık bir evlilik yaşamış. acaba bu yüzden mi ayrıldı diye kendimi yiyorum napıcam ben?

ben çok panik yapmıştım acaba ben mi anlayamadım ?
Normalde o şeyin Alaman demir çeliği gibi sert gaddar haşin olması lazım eğer hiddetlenmişsen ki dediğine göre öyle...kesinnnn problem var

Bi dahakine normal yapın ya 32 yasına gelmişsiniz bu saatten sonra tursusunu mu kuracaksınız 🤣 zaten epey bir ilerlemişsiniz. Uzun süredir kimseyle birlikte olmamışsa heyecandan sertleşme sorunu olmuş olabilir.

İstekli demek sertleşme demek değildir ki. Benim nişanlım da bazen seni çok istiyorum diyor ama penisi sönük oluyor. Ben karşılık verince yani biraz cilve falan yapinca sertleşiyor. Ne bileyim belki sorun sendedir.

bence küçük olmasından ziyade işlevsiliği ile seni tatmin edebilmesi önemli. kocaman olupta 10 saniyede boşalacaksa ne anlamı varki :D bana neler yazdırıyorsunuz gece gece :D :D :D
Cok haklisin islevi onemli tabi sey istiyorsan hayvan da d abmvar ama islevi onemli

hissetmedim diyorum işte. hissetmem gerekmezmiydi
Sertleşme sorunu var ve organ küçüklüğü de var. Uzak dur ve sakın kondomsuz bir işleme girme. Dünyada yayılan çok hızlı bulaşan ve ülkemizde artarak giden bir virüs var hpv araştır penetrasyon şart değil temasla bulaşıyor iki organ temas etmesi yeterli. Geçmişini iyice öğrenmeden maceraya atılma bu virüs kadında rahim agzı kanseri yapıyor ve genç kızlarımız tehlike altında okuyun ve kendinizi koruyun bu tip dallamalardan diyeceğim çok sinirlendim adama afedersin!

Back
X