Sevgilimin patavatsiz halleri

gecen bir elbise begenmistim vitrinde, yok gobegin cikar sende baya gobek var ki 170-55 kiloyum gobegim falanda yok oyle mi demesi gerekir yakismaz bosver guzel degil desin

teyzem kanser hastasi kemoterapi goruyor sayili gunu var ziyarete gittik, nekadar kotu gorunuyor ne olmus ona boyle diyor bana teyzemin yaninda, olecek olan insanin yaninda boyle mi denir iyi gordum seni dersin daha moral vermek icin

aklima gelmiyor su an bissuru bu tarz seyler iste
yaşı kaç

Sevgilim patavatsiz biri ve boyle oldugunun farkinde bile degil, bu acik sozluluk degil bu arada. Neyse ben tepki verdigimde askim nekadar patavatsizsin vs dedigimde ayy askim dusuncesizim ben cok dusuncesizim haklisin vs diyor
Ben normalde cok dusunceli bir insanim, karsimdaki insani kirmamak icin ugrasirim soylemem yuzune hicbirsey. Ama sevgilim boyle yapinca bende ona patavatsizlik yapiyorum bu seferde alindigini kirildigini farkediyorum ama bile bile diyorum. Sonrada kendi kendime diyorum ki ben boyle bir insan degilim, bu bir terbiyesizlik ve bende terbiyesizlesiyorum. Ama ya sevgilim oda oyle olmasin ozaman diyorum
Size sorum, sizce bende sevgilime onun yaptigi gibi patavtsizca konusmalimiyim yoksa yapmamalimiyim? Hem hic istemedigim birsey ama bana yapilincada sinir oluyorum karsilik verme hissi hissediyorum

Yaptığı patavatsızlık seni sağda solda rezil ediyosa valla hiç durma vur ağzına akıllansın:KK12: ama sende ona aynı şekilde davranıp kendi hanımefendiliğinden ödün verme. Ama sadece kendi aranızda bazen pat diye seni kırcağını düşünemeden bişeyler diyosa olduğu gibi kabul et alındığınıda belli et :)

Aynı sorunu yaşadığım için biliyorum :) sen kendi kişiliğini bozma ama o yaptığında düzeltene kadar dile getirip kırıldığını söyle, işe yarıyor :KK16:

X