• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin kız kardeşi olayı farklı anlatmış

Vendy

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
37
19
3
28
Merhaba sevgilim beni kız kardeşleriyle tanıştırdı annesiylede telefonda görüşmüştük sadece. Kız kardeşi evli 2 çocuğu var, anemle bizi evine kahvaltıya davet etti onun öncesinde de sevgilimle biz gitmiştik zaten. bende anneme söyledim beraber gittik. eşi şehir dışında diye rahat oluruz dendi... annemle yeni tanışacaklar daha neyse gittik hoşgeldin vs oturduk kahvaltı yaptık, kahve içtik... sohbetimiz gayet güzeldi. Sonrasında güler yüzlü bir şekilde ayrıldık. akşam sevgilimle telefonda görüştük bana birden demez mi annen neler soylemiş benim hakkimda maşallah hakkımdan gelmis dedi bende ne diyosun sen ya ne söylemiş ki dedim dedi yok işte evi yok arabası yok işi yok falan demişş kızlar halbuki annem öyle demedi sevgilim zaten bu işini bırakacak yeni işe girecek.. annem de yeni işi olsun bakalım babası bu konulara çok takıyor hayırlısı dedi. araba muhabbetine hele çok sinir oldum çünkü konu açıldı kızın arabası var.. annem de dediki ne güzel böyle arabayla çocuklarını okula bırakıp götürüyorsun dedi onun haricinde başka bişey demedi. bide en önemliside şu muhabbet; oturdukları yeri ben beğendim, o mutfaktayken ben anneme dedim ki burası güzelmiş kaç paradır acaba burda mı otursak bizde dedim. annem de evet bende beğendim dedi.. sonra içeri geçtik annem konuyu kendiliğinden bir şekilde açtı bu ev ortalama ne kadar fiyatı bizim orasıyla karşılaştırmak istedim diye sordu kız da kp nin verdiğini söyledi. bunu gitmiş sevgilime anlatmış annesi evin fiyatını sordu diye. bende gittim anneme anlattım kızdı ben sizin için sormadım ki kendim için sordum piyasaya bakmak için bunu bile anlatmış mı dedi. hayır kızlar anlamadığım şey oradayken sohbetimiz o kadar eğlenceli güzel geçti ki.. hani tamam misafiriz diye belli etmemiştir desem inanın öyle değil kendiside hep bize hak verir şekilde konuştu. sevgilime de dedim sohbetimiz güzeldi ben konuyu anlamadım dedim... o da hanginize inanayım dedi kardeşim yemin etti dedi... bende inanmazsan inanma dedim tartıştık. neye yemin etmiş bilmem ben aramızda kötü ne oldu diye düşünüyorum yani... konuyu kızla konuşsam mı konuşmasam mı diye düşünürken bu olaydan üç gün sonra falan kız mesaj attı. dediği şey canım ben ne konuştuysak onu anlattım sonuçta abimin mutlu olmasını isterim dimi falan dedi. bende biz x... yani sevgilimin hakkından gelecek ne yaptık ne dedik çok merak ediyorum söyler misin dedim ev olayını anlattım. aaa o öyle mi demiş ayıp etmiş gerçekten mahcup oldum falan bişeyler dedi. anlamadım yahu sinirlerim bozuldu sevgilim acaba kızın anlattıklarından kendiliğinden bişeyler mi yorumladı.. kim haklı kim haksız ? ortada ne var ? hiç anlamadım beynim durdu

Ben olsam 3 lu whatsuo grubu koyar kizin mesajlarinin ekran resmjni alir atar. ardindan da sesli olarak diyecegimi derdim cok kirildim davet ettiniz iyi niyetki konustuk vs. Ne bu yaa bari sevmediysen ortamda belli et. Yuzune gul gul arkadas bir araba laf. Bu kibarlik degil bence sahtekarlik . Ay bende sinirlendim.

Bu adamdan bişi olmaz. Her lafın peşine düşmüş.
İşi gücü oturmamış adamı napcaksın.
Kızkardeşi rahatmış evi var arabası var sende kendine öyle iyi kısmet bul.
Ordan oraya laf taşıyıp ortalık karıştıran adamdan hayır gelmez.

Müstakbel gorumcen laf getirip götürmüş, ortalığı karıştırmaya çalışmış işte. Bence bu konuda hiç alttan alma. Annenin laf olsun diye konuştuğu şeyleri gitmiş sevgiline anlatmış. Ben burdan çok sinirlendim ya.

Mis gibi iki yüzlü bir görümceye sahip olmak üzeresin. Hemen mesafeni koy. Arayıp sorma. Hatta tavır al ki anlasın hatasını.

Sevgiline de deki bana inanmıyorsan yolun açık olsun.

Yoksa bunlar seni çiğ çiğ yer.

Tavır koymam lazımdı dimi haklısınız keşke koysaydım ama geçende çocuğunun dogum gününü kutladım.. çünkü oyle bir anlatıyorki ben öyle demek istemedim cok mahcup oldum abim çok ayıp etmiş annenle konuşmak isterim falan diyince bende sevgilim heralde kendi kafasından farklı mı yorumladı dedim ama sonuçta o kötü anlatmasa o da kötü yorumlayamaz. dediğiniz gibi iki yüzlülük varsa çok sıkı fıkı olmam asla

Tavır koymam lazımdı dimi haklısınız keşke koysaydım ama geçende çocuğunun dogum gününü kutladım.. çünkü oyle bir anlatıyorki ben öyle demek istemedim cok mahcup oldum abim çok ayıp etmiş annenle konuşmak isterim falan diyince bende sevgilim heralde kendi kafasından farklı mı yorumladı dedim ama sonuçta o kötü anlatmasa o da kötü yorumlayamaz. dediğiniz gibi iki yüzlülük varsa çok sıkı fıkı olmam asla
Yavrum kız seni kekliyor sende sazan gibi yiyorsun!

Bu adamdan bişi olmaz. Her lafın peşine düşmüş.
İşi gücü oturmamış adamı napcaksın.
Kızkardeşi rahatmış evi var arabası var sende kendine öyle iyi kısmet bul.
Ordan oraya laf taşıyıp ortalık karıştıran adamdan hayır gelmez.

+111111111

Ben olsam 3 lu whatsuo grubu koyar kizin mesajlarinin ekran resmjni alir atar. ardindan da sesli olarak diyecegimi derdim cok kirildim davet ettiniz iyi niyetki konustuk vs. Ne bu yaa bari sevmediysen ortamda belli et. Yuzune gul gul arkadas bir araba laf. Bu kibarlik degil bence sahtekarlik . Ay bende sinirlendim.

Ya işin komiği ben ortada ne var hiiç anlamadım :) saf mıyım neyim. ortada elle tutulur bir şey olsa lafımı söylüycem ama yok herkes başka konuşuyor. yemin etmiş bide neye yemin ettiyse allahım

anlamadığım bu sizin sevgiliniz mi nişanlınız mı?

ben olsam ben de para muhabbetinin açılmasından rahatsız olurum kusura bakmayın siz daha ortada bir şey yokken çok yakın hissetmişsiniz ama görümce öyle düşünmemiş. daha sevgiliyken de ne bileyim annenizin vs görüşmeye gitmesi bana garip geldi. keşke kendinizi bu kadar öne atmasaydınız

Yandın sen canim
En küçük meselede bunlar boyleyse....aman aman....

Ben en çok sevgilime kızdım haklısınız ortada böyle bir durum olsa bile o ortalığı yatıştıracağı yere yangına körükle gitmemesi lazım yarın bi gün evlendiğimizde de böyle karı gibi laf mı taşır dedikodu yapar mı acaba bilmiyorum

Canım beni gördüm sende. İnsanlar çevremde bu tip hareketler yaptı ben anlamadım ama işin sonunda ben boşandım.

Ben en çok sevgilime kızdım haklısınız ortada böyle bir durum olsa bile o ortalığı yatıştıracağı yere yangına körükle gitmemesi lazım yarın bi gün evlendiğimizde de böyle karı gibi laf mı taşır dedikodu yapar mı acaba bilmiyorum [/QU

ablasının ağzının payını verecekti seni en iyi o tanır o aile içinde ,

görümce terbiyesiz o ayrı tartışılır

anlamadığım bu sizin sevgiliniz mi nişanlınız mı?

ben olsam ben de para muhabbetinin açılmasından rahatsız olurum kusura bakmayın siz daha ortada bir şey yokken çok yakın hissetmişsiniz ama görümce öyle düşünmemiş. daha sevgiliyken de ne bileyim annenizin vs görüşmeye gitmesi bana garip geldi. keşke kendinizi bu kadar öne atmasaydınız

Sevgilim 2.5 senedir beraberiz. annem meraklıdır her şeyi sorar eder ama kötü niyetle değil ayrıca bizim durumumuzda çok şükür onlar kadar iyi. bide ben aklına soktum annemin acaba bu ev ne kadardır burda mı otursak ilerde diye o da artık benim için laf arasında öyle sordu heralde. belkide hiç sorulmaması iyiydi doğrudur ama insan kötü düşünürse kötü algılar, iyi düşünürse iyi... bence bunun sorun olmaması gerekirdi

Senin annene yazık daha kadın bişi demeden ağzından her çıkanı farklı yorumlamışlar.
Sevgilinde daha aslını astarını sormadan annen demiş gibi meseleyi sana aktarıyor.
Benim annemin bazen patavatsızlıkları olur eşimde aileside hiç önemsemez asla eleştirmezler.
Böyle insanlarla dünür olacaksa annen vay haline.

Ben hiçbir şey anlamadım. Sevgiliniz size inanmıyor, siz de onun kafasından bir şeyler uydurduğunu, size hesap sorduğunu ve görümcenizle aranızın bozulmasına sebep olduğunu düşünüyorsunuz ama onunla görüşmeye devam ediyorsunuz.

Sevgilinizin dediklerini doğru kabul edersek ise görümceniz hem size hem ona yalan söylüyor, annenize iftira atıyor ama siz görümceniz çocuğunun doğum gününü bile kutluyorsunuz.

Ya sevgiliniz ya ablası ikisinden biri görüşülecek insan değil. Hangisi bilemiyoruz. Ama sizi ikisiyle de görüşüyorsunuz. Güvenmediğiniz insanlarla nasıl görüşüyorsunuz?

Back