- 3 Şubat 2021
- 2.830
- 8.842
- 108
- 36
Belli yazdıklarından zatenBen ,15 yaşındayım yaşımdan dolayı konularıma laf etmeyin diye 27 dedim
Bunları anca çocuk yazabilir
Hatta çoğu çocuk daha üst seviyede yazar emin ol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belli yazdıklarından zatenBen ,15 yaşındayım yaşımdan dolayı konularıma laf etmeyin diye 27 dedim
Çayı püskürttüm mutlu musun?27 yaşında sürtünüyorsunuz, alev çıkacak alev
He he yok sütten kesilmedin daha.Ben ,15 yaşındayım yaşımdan dolayı konularıma laf etmeyin diye 27 dedim
Bide biri aramıştı eskortmusun diyeHe he yok sütten kesilmedin daha.
İşyerim diyorsun, eski sevgilim nişanlandı diyorsun, sevgilimin 10 yıllık arkadaşı diyorsun. Az salla da inandırıcı olsun yav.
Niye evde kaldığım için üzülüyorum temalı konularınız var? Bahsettiğiniz akıl yaşıysa 15 fazla bile olabilir belki evet. Diğer türlü fake konular açmak yasak.Ben ,15 yaşındayım yaşımdan dolayı konularıma laf etmeyin diye 27 dedim
15 yaşındaysanız ve panikkiz iseniz hayat gerçekten çok zor akfjjdjd.Bide biri aramıştı eskortmusun diye
Bence uslubuyla 15 yaş çok orantılıHe he yok sütten kesilmedin daha.
İşyerim diyorsun, eski sevgilim nişanlandı diyorsun, sevgilimin 10 yıllık arkadaşı diyorsun. Az salla da inandırıcı olsun yav.
Peki yaptıklarına ne demeliBence uslubuyla 15 yaş çok orantılı
Ben ,15 yaşındayım yaşımdan dolayı konularıma laf etmeyin diye 27 dedim
Doğru neresinden tutsak olmuyorPeki yaptıklarına ne demeli
Zaten konudan sıyrılmak için yalan söyledi bence 15 yaş diye ama yine de 15lik bir durumu varDoğru neresinden tutsak olmuyor
Zaten konudan sıyrılmak için yalan söyledi bence 15 yaş diye ama yine de 15lik bir durumu var
Eğer bu 15 yaşındaysa ve bunları yaptıysa vayy halineeDoğru neresinden tutsak olmuyor
Fondaki Mezdeke'yi kısın biraz, kıvırmaya devam.Ben ,15 yaşındayım yaşımdan dolayı konularıma laf etmeyin diye 27 dedim
Profil gizlemek de işe yaramıyor yine okuyoruz
Sevgilisi sapık sapık hallerin falan demiş