- 11 Aralık 2018
- 40.435
- 251.208
- 598
Yazdığının arkasında duramıyor musun?Ustüne alınan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazdığının arkasında duramıyor musun?Ustüne alınan
3-4 kişi grup olsa normal ama başbaşa ben de sevmemSevgilim normal kız arkadaşının doğum günü için özel tatlı yapıp evine kadar götürdü bide eve çıkmayıp arabanın içinde sürpriz yapmış on senelik arkadaşıymis ama benim hiç hoşuma gitmiyor bu kız arkadaşlarıyla bu kadar samimi olması sanane elalemin kızının doğum gününden bide arabanın içinde başbaşa. Canım sıkıldı çok bide benim doğum günümü de o şekilde kutlamistk arabada sürpriz yapmıştı. Bizim iliskimiz ciddi aileler tanıştı. Biraz daha dikkat etmesi gerekmez mi? Ona güveniyorum ama yinede hoşuma gitmiyor çok bozuldum ama caktirmiyorum içime atıyorum. Siz olsanız bozulmaz mısınız?
Soru mu bu? Tabiki hayır. Tıpkı sexting yaptığının arkasında duramadığı gibi.Yazdığının arkasında duramıyor musun?
Sana ne elalemin nasıl giyindiğinden, haddini bil istersen. Erkek arkadaşın iki dekolte gördü diye seni aldatacaksa bu kızın giyimiyle değil erkek arkadaşının karakteriyle alakalıdır.
Konu sahibinin böyle bir sürü değişik konusu var. Hiç ciddiye alınacak biri değil. Ciddi anlamda psikolojik sorunları var bunların farkında değil ama milletin ne giydiği bile radarına takılmış.Kafjsjjs bunu bilmiyordum. Tam bir edep abidesi, o eleştirmeyecekte biz mi eleştireceğiz
Yıllardır arkadaşı olabilir ama biraz mesafe gerek benceSevgilim normal kız arkadaşının doğum günü için özel tatlı yapıp evine kadar götürdü bide eve çıkmayıp arabanın içinde sürpriz yapmış on senelik arkadaşıymis ama benim hiç hoşuma gitmiyor bu kız arkadaşlarıyla bu kadar samimi olması sanane elalemin kızının doğum gününden bide arabanın içinde başbaşa. Canım sıkıldı çok bide benim doğum günümü de o şekilde kutlamistk arabada sürpriz yapmıştı. Bizim iliskimiz ciddi aileler tanıştı. Biraz daha dikkat etmesi gerekmez mi? Ona güveniyorum ama yinede hoşuma gitmiyor çok bozuldum ama caktirmiyorum içime atıyorum. Siz olsanız bozulmaz mısınız?
Değişik değişik konular, şimdi baktım.Konu sahibinin böyle bir sürü değişik konusu var. Hiç ciddiye alınacak biri değil. Ciddi anlamda psikolojik sorunları var bunların farkında değil ama milletin ne giydiği bile radarına takılmış.
Hatta umarım konu sahibinin konuları faketir. Diğer türlü çok korkunç gerçekten böyle birinin var olması
Siz daha geçen gün eski sevgilim nişanlanmış diye ağlanmıyo muydunuz ?Kendisi bunu normal goruyor tek bir kız arkadaşı da yok bir suru var yani erkek arkadaşı neyse kız da onun için öyle ama ben rahatsız oluyorum yinede
Sanmam cok öğrenebilecek birine benzemiyorsunuz.Canı kavga isteyenler üzgünüm ben o değilim siz edepli edepli takılmaya devam edin bende sizden öğrenirim artık
Ayy öğretmenmiş bir de şimdi baktım eski konularına. Çok korkunç.Değişik değişik konular, şimdi baktım.
Milletin giyimine edepsiz diyor, kendisi gidip sevgilisi varken eski sevgilisini takip ediyor. Ya da gidip 1 haftalık sevgilisiyle sexting yapıyor. Hani bunları yapan bir insanın giyimine laf edemez. Kibleyelim baksınlar.
Tamam en edepli sensin panikkız, sonuçta bakiresin halaİki yıl önce erkek arkadaşım la sürtünme yoluyla ilişki yaşadık bakireyim
27 yaşında sürtünüyorsunuz, alev çıkacak alevAyy öğretmenmiş bir de şimdi baktım eski konularına. Çok korkunç.
Tamam en edepli sensin panikkız, sonuçta bakiresin hala
Buna sesli güldüm27 yaşında sürtünüyorsunuz, alev çıkacak alev
Ya bu dediginiz ne kadar ayip ama gercekten bu ne simdi bu kadin dusmani dusunceler KADINLAR kulubunde asla destek gormez arkadasim. Dusunsene kendi halinde takilip giden bi kizsin sort giyiyorsun ve erkek kankan var tek sucun bu ve hic tanimadigin, ya da tanidigin ama gorunce "naber canim nasilsin" muhabbeti cevirdigin kadar yuzeysel tanidigin bir kadin sirf sevgilisi ile arkadassin ve sort giyiyorsun diye sana bir forumda "edepsiz" diyor ve sen bu esnada cips yiyerek survivor izliyorsun.
Konu sahibi bu adil mi sizce simdi?
Konu sahibinin böyle bir sürü değişik konusu var. Hiç ciddiye alınacak biri değil. Ciddi anlamda psikolojik sorunları var bunların farkında değil ama milletin ne giydiği bile radarına takılmış.
Hatta umarım konu sahibinin konuları fakedir. Diğer türlü çok korkunç gerçekten böyle birinin var olması
O zaman başkasına edepsiz diyemezsinizEvet dog
Sen 13 yaşında mi sürtündunBen ,15 yaşındayım yaşımdan dolayı konularıma laf etmeyin diye 27 dedim