Ya kudra bu ara formundasınBozulmayız.
Ama sen resti çek, ya ben ya o de.
Niye siz her arabada başbaşa kaldığınız insanla birşeyler mi yapıyorsunuz? Ben arabada oturduğum hiçbir arkadaşımla öpüşmüyorum mesela. Zihniyetiniz kötü. Ayrıca millet nasıl giyinirse giyinir edep illa kıyafetle mi oluyor?elalemin kızının doğum gününden bide arabanın içinde başbaşa.
Çünkü evlerimiz çok uzak yani ben Anadolu yakasında oturuyorum o Avrupa'da birde bugün yasak var biliyorsunuzHer ilişkinin dinamiği farklıdır, ben olsam kıskanmazdım çünkü benim de yakın erkek arkadaşlarım var. Evime de geliyorlar, ben de onlara gidiyorum, nişanlım da tanıyor onları ve bizim aramızda sorun olmuyor. Bu yıl da doğum günlerinde yapılacak en mantıklı şey pasta alıp kapısına gitmek olduğu için ben bir sorun göremedim.
Tek dikkatimi çeken şey şu, siz ciddi bir ilişki içindeyseniz yakın arkadaşlarıyla da aynı ortamlarda bulunmuşsunuzdur, bir yakınlığınız vardır diye tahmin ediyorum. Neden birlikte gitmediniz kutlamaya? Ben olsam beni çağırmayıp tek gitmesine bozulabilirdim sanırım.
edepsizce nasıl oluyor?Başka bir kız arkadaşına da kafeler açılınca tatlı yicez diye söz vermiş bide beraber tatlı yemeye gidecek başka bir kızla oda ilkokul arkadaşıymis ama kızı gördüm çok edepsizce giyinen bir kız
Edep en çok kimlerin dilindeydiNe kadar çok edepsiz varmış burda üstüne alınan
Yok kız biz üstümüze alındığımız için değil, sana doğruyu öğretmek istediğimiz için yorum yapıyoruz, herşeyi yanlış anladığın gibi bunu da yanlış anlamışsın. Hadi sen sextinge devam.Ne kadar çok edepsiz varmış burda üstüne alınan
1 haftalık sevgilisiyle sexting yapan kız (eleştiriyorum) kalkıp burada milletin giyimine "edepsizce" diyor. Vaay biz nerelere gidelim Özge.Edep en çok kimlerin dilindeydiböyle bir söz vardı
Birde sevgilisi varken eski sevgilisinin nişanlanmasına içerlemişti1 haftalık sevgilisiyle sexting yapan kız (eleştiriyorum) kalkıp burada milletin giyimine "edepsizce" diye. Vaay biz nerelere gidelim Özge.
Ne kadar çok edepsiz varmış burda üstüne alınan
Kafjsjjs bunu bilmiyordum. Tam bir edep abidesi, o eleştirmeyecekte biz mi eleştireceğizBirde sevgilisi varken eski sevgilisinin nişanlanmasına içerlemişti
Biz anca oramızı buramızı açalımKafjsjjs bunu bilmiyordum. Tam bir edep abidesi, o eleştirmeyecekte biz mi eleştireceğiz
edepsiz diyip kibarlık ettiğinizi mi sanıyorsunuz. diyin açık açık orospu gibi giyinmiş diye. ben de orospuyum hadi bakalım napıcaksınız iradesiz sevgililerinizi meme açarak çalıyosak demek:)Başka bir kız arkadaşına da kafeler açılınca tatlı yicez diye söz vermiş bide beraber tatlı yemeye gidecek başka bir kızla oda ilkokul arkadaşıymis ama kızı gördüm çok edepsizce giyinen bir kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?