- Konu Sahibi palelonely
Evet sevgili metres, çöp gibi kullanıp atmış aynen öyle kendini çöp olmaya layık gören sensin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kedi hiç sorma adam nikâh kıydırdı, düğün yaptı ne bileyim kandım , inandım ahhh ahhh kimsenin yüzüne de bakamam artık.Daha neler?! Hem de üç tane
Başımıza taş yağacak naptın canım sen
Peki erkeğin hiçmi suçu yok ?çöpe çöp muamelesi yapilir, uygun anda atilir. kimse çöpü alip da evinin baş köşesine koymaz.
dogru olan olmus.
insallah tez vakitte o serefsiziin de çkü kopar
Bu hangi diziydi yaBüyük bir çıkmazdayım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Okulum yeni bitti iş hayatına atılalı yaklaşık 5 ay oldu. Bir şirkette çalışıyorum. Bulunduğumuz büro da 4 kişiyiz. 2 kadın 1 erkek var ben dışında. Üçüde benden 15 yaş büyük. Ben şirkete girdiğim ilk hastalarda sosyal medyadan birkaç kişiyi takibe aldım aldıklarımın arasında bürodaki kadının kocası varmış meğersem ama ben bunu bilmiyordum. Adam da o şirketin başka departmanında çalışıyor arada bizim ofise karısının yanına uğruyor. Herneyse ilk hafta bana beni takibe almışsın filan diyip konuşma açtı. Daha sonrasında biz çok yakın olduk. Gizliden bir beraberlik yürütmeye başladık. Karısının bundan haberi yok tabi ama karısıyla aram iyi eğer öğrenirse tabiki iyi olmayacak. O kadının da suçu yok ona bakarken vicdan azabı çekiyorum. Bunlar 6 senelik evliymiş ve çocukları olmuyormuş kadından dolayı hormanlarından dolayı sıkıntı varmış kadın baya tedavi görmüş hatta ilk geldiğim zamanlarda diğer arkadaşına söylerken duymuştum kayınpederim çok torun istiyor ama olmuyor ne yapalım demişti. Şimdi ise 1 buçuk aylık hamile olduğunu söyledi. İş yerindeki herkes tebrik etti. Hayırlı olsun dedi. Sevgilimde odaya girip karısının yanağından öptü. O an dünyam başıma yıkıldı. Bana çok aşık olduğunu söylüyordu ama bana bunları söylerken hem benimle yatarken hemde karısıyla yatıyormuş. Kendimi çok kullanılmış istiyorum. Beni mahvetti ortada çöp gibi bıraktı ?
Ne sanıyodun ki zaten metres olurkenBüyük bir çıkmazdayım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Okulum yeni bitti iş hayatına atılalı yaklaşık 5 ay oldu. Bir şirkette çalışıyorum. Bulunduğumuz büro da 4 kişiyiz. 2 kadın 1 erkek var ben dışında. Üçüde benden 15 yaş büyük. Ben şirkete girdiğim ilk hastalarda sosyal medyadan birkaç kişiyi takibe aldım aldıklarımın arasında bürodaki kadının kocası varmış meğersem ama ben bunu bilmiyordum. Adam da o şirketin başka departmanında çalışıyor arada bizim ofise karısının yanına uğruyor. Herneyse ilk hafta bana beni takibe almışsın filan diyip konuşma açtı. Daha sonrasında biz çok yakın olduk. Gizliden bir beraberlik yürütmeye başladık. Karısının bundan haberi yok tabi ama karısıyla aram iyi eğer öğrenirse tabiki iyi olmayacak. O kadının da suçu yok ona bakarken vicdan azabı çekiyorum. Bunlar 6 senelik evliymiş ve çocukları olmuyormuş kadından dolayı hormanlarından dolayı sıkıntı varmış kadın baya tedavi görmüş hatta ilk geldiğim zamanlarda diğer arkadaşına söylerken duymuştum kayınpederim çok torun istiyor ama olmuyor ne yapalım demişti. Şimdi ise 1 buçuk aylık hamile olduğunu söyledi. İş yerindeki herkes tebrik etti. Hayırlı olsun dedi. Sevgilimde odaya girip karısının yanağından öptü. O an dünyam başıma yıkıldı. Bana çok aşık olduğunu söylüyordu ama bana bunları söylerken hem benimle yatarken hemde karısıyla yatıyormuş. Kendimi çok kullanılmış istiyorum. Beni mahvetti ortada çöp gibi bıraktı ?
Erkektir yaparPeki erkeğin hiçmi suçu yok ?
Tek suçlu erkek tabi ki.Peki erkeğin hiçmi suçu yok ?
Peki bana yaptıkları nolucak bu zamana kadar yaşadıklarımız ne olucak ben daha çok gencim ben bir daha nasıl birine güvenicem bu halde nasıl birini bulucamYaa bir de kadının suçu yok yazmış bizde tam suçu kadına atacaktık.
Utanmadan sıkılmadan evli barklı adamla her haltı yiyorsunuz, üstelik o zavallı kadınla aynı ortamda olup onun yüzüne bakabiliyorsunuz.
Kendinizi kötü hissedin e bi zahmet hatta çok kötü hissedin. Çünkü çok kötüsünüz.
Demiş ya ç.kü kopsun diye. Konuyu açanı önce taşlarlar.Peki erkeğin hiçmi suçu yok ?
Sen ilk bu adamlamı beraber oldun cnmPeki bana yaptıkları nolucak bu zamana kadar yaşadıklarımız ne olucak ben daha çok gencim ben bir daha nasıl birine güvenicem bu halde nasıl birini bulucam
Erkekin de suçu var ama şu an aramızda değil mecbur senle idare edicez.Peki erkeğin hiçmi suçu yok ?
Ne mi olacak? Hahhaahshsjsssd üstüne bir bardak su içebilirsiniz. Bir daha evli barklı adamlarla fingirdememeyi de öğrenmiş olursunuz umarım.Peki bana yaptıkları nolucak bu zamana kadar yaşadıklarımız ne olucak ben daha çok gencim ben bir daha nasıl birine güvenicem bu halde nasıl birini bulucam
Bulma sende başkasınıPeki bana yaptıkları nolucak bu zamana kadar yaşadıklarımız ne olucak ben daha çok gencim ben bir daha nasıl birine güvenicem bu halde nasıl birini bulucam
Evliye güvenme yeter ablacım. Aynı evde olup sevişmeme gibi bi durum olamaz çünkü. Dünyanın kavgası da edilse o yatağa girilir. Girilmese de biri karı biri koca günün sonunda, biri ölse malı diğerine kalacak, kadının soyadı bile değişmeyecek talebi olmazsa, iç içe geçmiş iki hayat var, davadan dönen kararı bozduran tonla çift var, evli herifin ağzı ile yola çıkılır mı deli misin?Peki bana yaptıkları nolucak bu zamana kadar yaşadıklarımız ne olucak ben daha çok gencim ben bir daha nasıl birine güvenicem bu halde nasıl birini bulucam