• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin işyerindeki kadın :(

goldenbutterfly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2012
124
60
98
İstanbul
merhba kızlar.
benim sorunum sevgilimin iş yerindeki kadınla. bu kadın sürekli faceden erkek arkadaşımn yazdıkları beğeniyor, yorum yapıyor. canımlı cicimli konusuyor. sevgilimin face şifresini biliyorum, normalde girip kontrol etmek hiç adetm değildir ama o kadın yüzünden sürekli girip bakıyorum. mesajlar atıyor nasılsın iyi misin nasıl gidiyo falan muhabbetleri sürekli! "neden mesajıma cevap vermedin tatlım? cevap bekliyorum" yazmış en son facede. buradan telefonuna da msj attığını anladım. sevgilime sordum, iş yemeği varmış gelecekler listesini o hazırlıyormş, attığı msj da onla ilgiliymiş, sevgilime güveniyorum şu an ama bir erkeğe %100 güvenmek imkansız tabiki. sevgilim facede yazdıklarına kısa cevaplar veriyor, ama yine de o kadınla olan muhabbetini kıskanıyorum elimde olmadan :( haksız mıyım sizce? bir de kadınla ofisteki odaları yan yana, bu kadın da bundan biraz daha üst mevkide biri, nasıl onunla konuşmasını en azından canımlı cicimli konuşmasını engelleyebiliriz ya :((

merhba kızlar.
benim sorunum sevgilimin iş yerindeki kadınla. bu kadın sürekli faceden erkek arkadaşımn yazdıkları beğeniyor, yorum yapıyor. canımlı cicimli konusuyor. sevgilimin face şifresini biliyorum, normalde girip kontrol etmek hiç adetm değildir ama o kadın yüzünden sürekli girip bakıyorum. mesajlar atıyor nasılsın iyi misin nasıl gidiyo falan muhabbetleri sürekli! "neden mesajıma cevap vermedin tatlım? cevap bekliyorum" yazmış en son facede. buradan telefonuna da msj attığını anladım. sevgilime sordum, iş yemeği varmış gelecekler listesini o hazırlıyormş, attığı msj da onla ilgiliymiş, sevgilime güveniyorum şu an ama bir erkeğe %100 güvenmek imkansız tabiki. sevgilim facede yazdıklarına kısa cevaplar veriyor, ama yine de o kadınla olan muhabbetini kıskanıyorum elimde olmadan :( haksız mıyım sizce? bir de kadınla ofisteki odaları yan yana, bu kadın da bundan biraz daha üst mevkide biri, nasıl onunla konuşmasını en azından canımlı cicimli konuşmasını engelleyebiliriz ya :((

Kadının malesef ki canımlı cicimli konuşmasını engelleyemezsin, yani bunu sen yapamazsın.
Ancak sen sevgilin ile oturup, bu konuyu masaya yatırıp, ne kadar bu konuda rahatsız olduğunu - kaldı ki bu kıskançlık değil bence, bu noktada sen ilişkinizi koruma güdüsüyle hareket ediyorsun - açıklaman gerekir.
Dediğim gibi sen birşey yapamazsın ama, sevgilin buna bir son verebilir. Kadının bu kadar lakait davranabilmesi için, karşısındaki insandan almış olduğu bir cüret olması gerekir. Durduk yere kimse kimse ile bu kadar samimi konuşmaz, hele ki bu bir üstse! Bence çok fazla da büyütme kafanda, dediğin gibi erkeklere %100 güven olmaz hep bir gözün açık olacak, ama bunu sevgilinle konuşmadan, bu konudaki tepki ve görüşlerini almadan durumu anlayamazsın.
Allah yardımcın olsun, inşallah istediğin şekilde konu hallolur..

merhba kızlar.

kadın istediğini söyler karşısında ki adam dur nasıl konusuyorsun sen diyene kadar haddini aşarda aşar...yani sevgilinin tepki göstermesi gerek üst mevkide olursa olsun ona bu laubali konusma hakkını vermez

ayrıca bu konuda şunu anlamadım ...aynı iş yerınde calısıyorlar odaları yanyana telefon diye bir icat var facebook hesabından birşeyler yazması ne mana? söylenecek sözün varsa ac telefon konus

insanların arası hep facebook hesabı yüzünden bozuluyor ya

ayrıca bu konuda şunu anlamadım ...aynı iş yerınde calısıyorlar odaları yanyana telefon diye bir icat var facebook hesabından birşeyler yazması ne mana? söylenecek sözün varsa ac telefon konus

insanların arası hep facebook hesabı yüzünden bozuluyor ya

Kesinlikle.
Kadının amacı maraza çıkarmak.
Adam da çıkarsın arkadaşlıktan, engellesin mesaj yazmasını.
Kırılacak mı, gücenecek mi?
Haddini aşmış biri gücense ne olacak?

arkadaşın en başta bu bayanla arasına mesafe koymalıydı,şu anda da mesafe koyabilir ama zorlanır.bu durumdan hoşnut olmadığını sevgilinle konuş bence,,

allahım yaa en nefret ettiğim insan tipleri..
malesef canım o kadın sevgilinle bu kadar samimiyse karşısındakinden cesaret alarak yapmıştır bunu.. sen hiç suratına bakmayan muhattabın olmayan bi insana canım cicim dermisin ? bunu düşünerek hareket et.. ve sevgilinde o kadınla muhattablığını bitirmedikçe bu böyle devam eder.. allah yardımcın olsun...

Bir arkadaşım, cürret almış ki öyle konuşuyor kadın demiş.

Ama ben buna katılmıyorum. Çünkü bazı insanlar, kadın-erkek fark etmez. Gerçekten çok yüzsüzler ...

Üstelik ne kadar terslersen tersle... Ha şöyle bir durum var, sizin sevgiliniz o kadını nasıl tersleyebilir? Aynı işyerindeler.

Para kazanıyor ve para kazandığı yerde huzurunu bozmak istemez kimse.

Kısa kısa cevaplar vermesi kafi bence... Ve çokta geçerli bir yöntem .

sevgili yada eş faste ekli olmamalı.Arkadaşın mı ya.Ben eşimi eklemem.basit gereksiz kıskançlıklar oldu.şimdi kafam rahat.onuda merak etmiyorum.ölçüyü kendisi ayarlasın.
ama kadın gıcıkmış.beğenmesi neyse,ama canım cicimli.başta sana saygısı olmalı.vardır böyle tipler.eşinizin işine zarar vermeden nasıl olcak.böyle tipler sırnaşık olur.istediği olmayıncada tam bir düşman modunda olurlar.akıllıca bir çözüm bulmalısın.eşin gönderilerini ona kısıtlasın yada fazla bi şey yayınlamasın,pek girmiyorum fase durumları olsun.baştan mesafe koysun belki önünü alır.sonradan mesafe koyarsa zaten bela olur.

O kadından hiç iyi kokular gelmiyor burnuma.
O tarz biriyle görüşmesini yapmayacaksın etmeyeceksin ile engelleyemezsin.
Bu kadar kolay olduğunu zannetmiyorum.
Tek bildiğim öyle bir kadın olsa sevgilimin ya da eşimin çevresinde, önce o kadını sonra da onu kendine muhattap ettiği için sevgilimi yolarım. :6:

canım gider faceinden çokta güzel engeller o kadını.üst mevkide diye çekinmesine hiç gerek yok, yılışıklığın alemide yok.bu sayede ne yorum yapar ne mesaj atar.
telefondan da engellenebiliyorsa engelleyin, bazı telefonlarda engelleniyorya.hiç olmadı mesajlarına cevap vermez.ararsa açmaz.

tabi bunlar için önce erkek arkadaşınla konuşmalısın.kıskandığını belli etme sakin sakin rahatsız olduğunu söyle sadece.kadına bişey diyemez tabiki ama muhabbet kurmaz, geri çekilir bi şekilde belli eder bunu ona.

bu facebook kadar lanet bişey yok, sırf zarar özellikle şu sıralar ilişkiler hep bu yüzden zarar görüyor.

Elalemin adamına canım cicimli tatlımlı konuşmalar yapan kadınlara uyuz oluyorum. Söyleyin sevgilinize mesafe koysun biraz arasına o kadınla.

fi tarıhınde sevgılımın ıs arkadası askım dıye hıtap ederdı.kendısı de arkadası da gecmıste kaldı.sacmalık bu baska bırsey degıl

Son düzenleme:
ayyy bende sinir oluyorum bu tarz insanlara evet senin eşin yüz vermiş yoksa mesafe koysa böyle konuşamaz bence hemen konuş ve birdaha böyle birley duymak istemediğimi söyle bazen böyle kadınlar tehlikeli oluyor bu devirde kimseye güven olmaz arkadaşmış kankaymış yok falan filan asla inan şuanda sinir oldum ben ne öyle erkeklerden nede bayanlardan hoşlanırım herkez seviyesini saygısını bilecek ne münasebet konuşuyor.:47::47::47:

Kadın derken yaşı sizlerden büyük mü ?
Bende rahatsız olurdum,mesafe koyarsa erkek arkadaşınız az çok anlar heralde
Yada facemi kızarkadaşımda kullanıyor dese,belki bu tavrından vazgeçer

Cüret konusunda hala dediğimin arkasındayım.Bi adam tanıyorum,en yılışığı mum olur karşısında.:20:Sıkıyorsa desin canım,cicim.Yolar herif.:1:

Back