• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin istekleri kabul etmeli miyim?

Okuyacaksın hanımefendi!!!
Evinin hanımı olacaksan da okumuş ev hanımı olacaksın!!!!
Bak etrafına, millet cahil cahil cocuk yetistirip gül gibi kızların başını yakıyor 😠

Bende 21 yalındayım evliyim 19 yaşımda evlendim ama üni tutmadı gidememiştim ama yerinde olsam kesinlikle okuluma devam eder onu ben terkederdim çünkü bu adam seni daha şimdiden şartlandırıypr baskı uyguluyor evlilik zaten hayalimizdeki gibi aşk meşk değil en güzeli okulunu bitirmelisin

tatlım sen kafayı mı yedin
soru mu bu
kendisi cahil kalmış sen ondan yüksek olma istiyor
ilişkide seni yukarı taşıyacağınz aşağıya çekmek istiyor
ayrıca bana kız bakıyor diyen adam da sevmiyordur
çok pişmn olursun çok
erkek çok ama o okulu bidaha bulamazsın
ayrıca anan baban emek verip okutuyor da elin oğlumu kısıtlayacak
yol orda defolsun gitsin
seni seven iyiliğini ister
evlen çocuk doğur evde oturo kuturum mokutrum hikaye çalştırmaz da bu
böyle manyaklarla neden evlenilir anlamış değilim

Sevgilimle 2 yıllık birlikteliğimiz var daha önceden de 5-6 yıllık tanışıklıgımız var. Sevgilim askerdeyken ben liseden mezun oldum ve üniversiteye gitme kararı aldım kazandım ve gidiyorum 7 aydır. Kendisi başta istemedi gitme gitme dedi ben okumdım sende okuma dedi ben dınlemedim gittim 1 yılım bitmesine 2 ay kaldı bana diyorki okuduğun bölümü bırak ben okula gitmeni istemiyorum erkekli ortama girmeni istemiyorum acıktan oku destek olurum ama oraya gidip gelirsen ben yokum ayrılırım diyor ve bu konuda net, ya ben ya üniversite diyor. Bende secım yapamıyorum ıksıınden de vazgecemıyorum. Acıkran okusam başka bölum seçmem zorunda kalıcam ve evde oturacam halıyle.Okulu bırak gel yoksa benı evlendirirlrr babam bana kız bakıyormuş diyor sizce ne yapmalıyım? Okulu bırakıp açıktan okuyup onunla evlenmek mi yoksa okuluma devam edip ondan ayrılmak mı?? O 22 yasında ben 21
Okul okul okul ilerde pişman olursun bırakma o kendi salakligina yansın bırak

Asla boyle bir hata yapma, gerci bu ihtimali dusundugune gore muhtemelen yapacaksin.
Basini taslara vuracagin zaman bu konuya gelen yorumlari hatirlarsin artik.

Yahu bu dangalak seni darlamiyormu sıkılmadınmı yani
Cnm sen daha beni erkeklerden deli gibi kiskaniyo ay cnm benim erkeğim bnm diye düşünürken
Adam senin okuyup iyi bir işe girip ondan daha eğitimli ve üstün olabilme ihtimalini hazmedemiyo şekerim
Muhtemelen köy kasaba gibi bir yerde yaşıyor ve oradan hiç ayrılmamış biri bu
Senide oraya hapsedip dört duvarın içine sokup calismana dahi izin vermeyip para istemeye gelincede hep yok diyecek suruneceksin bunla cnm
Ahada geleceğin sen karar ver
Babasının kız bulma mevzusuda hikaye belki korkutma amaçlı seni bekleyen her türlü. Bekler ve destek çıkar

Sevgilimle 2 yıllık birlikteliğimiz var daha önceden de 5-6 yıllık tanışıklıgımız var. Sevgilim askerdeyken ben liseden mezun oldum ve üniversiteye gitme kararı aldım kazandım ve gidiyorum 7 aydır. Kendisi başta istemedi gitme gitme dedi ben okumdım sende okuma dedi ben dınlemedim gittim 1 yılım bitmesine 2 ay kaldı bana diyorki okuduğun bölümü bırak ben okula gitmeni istemiyorum erkekli ortama girmeni istemiyorum acıktan oku destek olurum ama oraya gidip gelirsen ben yokum ayrılırım diyor ve bu konuda net, ya ben ya üniversite diyor. Bende secım yapamıyorum ıksıınden de vazgecemıyorum. Acıkran okusam başka bölum seçmem zorunda kalıcam ve evde oturacam halıyle.Okulu bırak gel yoksa benı evlendirirlrr babam bana kız bakıyormuş diyor sizce ne yapmalıyım? Okulu bırakıp açıktan okuyup onunla evlenmek mi yoksa okuluma devam edip ondan ayrılmak mı?? O 22 yasında ben 21
[/QUOT

Sizi boyle bir ikileme almak bile çok kötü.
Oku tabiki...meslegini eline al.
O altin bilezik olsun kolunda
Hayat standartlarinı sen belirle.
Ayriliklarla bosanmalarla attan inip esege binme.
Ne guzel ailen seni okutuyor.
Okulda erkek varda ne?
Onun isyerindede sokaktada kadinlar var.
Sakın ablacım.
Oku oku oku
Dinimizde bile boyle diyor

Yok canım sen evlen ne işin var okullarda filan, sonrada yardım edin kocam beni dövüyor sokağa bile çıkarmıyor diye konu açarsın evlen evlen 😡

Ben cahilim sende cahil kal, sans eseri olurda evlenirsek elime bak bana muhtaç ol demis canım sen ille de kuru sevgi diyorsan tabi okulunu bırakabilirsin.Ya arkadaşım yaşın kaç senin gözünü seveyim üniversite okuyorum diyorsun üniversite okuyan aklı selim biri gibi davran! Ayakların yere bassın ne bu ozguvensizlik? Okumak niyetinde misin tercihini yapmışsın kazanmışsın 7 ay emek vermişsin kusura bakma sevgilin sıfatında biri var diyorki okulu bırak.Pasam sen kimsin? Erkekli ortama girmeni istemiyormuş ee napicak çarşafa yorgana sarsin, üstüne kapıyı kitlesin ne bilim camları filan duvar ordursun malum erkek her yerde var.Offf of

Mutlaka oku. Bırakırdan çok pişman olursun. Seni sevip sevmediğini bilemem ama sevgi yetmez, saygı da gerekli. Kendi yaşamınla ilgili böyle bir konuda seçim %100 sana aittir. Buna saygı duymazsa benliğini elinden alır. Yapma.

Başkasına gidecekmiş hint kumaşı :KK48: :KK48:
Tatlım şöyle düşün okul mu ben mi diyen birisine sen de ya kabul et ya ayrılık seç birini de.Ayrıca kendi kendinize gelin güvey olup hayatınızı yakmayın sana anan baban bakıyor karşıdaki kendi nefsini düşünüyor.Seni erkeklerden koruyan bir muhafazakar birisi olsaydı başta kendi konuşmazdı.Hiçbir şeyin teminatı yok geleceğini yakma.Böyle bir teklifi yapan biri seni ne kadar sevebilir ki sen onun için hayatını değiştiresin.O zaman seni bakkala da göndermesin.Sal gitsin keyfine bak...

aman tanrım, bu kadarına da pes gerçekten. Bu adamla hemen ayrıl! Erkekli ortama girme ne demek ya? Bu kadar da sapık ruhlu olunmaz ki. Eğitim bu!!! Hayatının en büyük hatasını yaparsın bu adamla birlikte olmakla!

Ay ben fena oluyorum :ruh:bu yaşta ciddi olduğunu düşünme sakın kendini yaktığınla kalırsın. Babası kız bakmaya devam etsin sanada davetiye göndersin zahmet olmazsa :KK6:

Bırak git evlen
Bir iki seneye konunu görürüz
Eşim çok bencil sorumsuz bla bla bla
Boşanmak istiyorum ama kariyerim yok işim yok ne yapacm akıl verin lütfeeen diye

Oku

Okurken 17-18 yaşındasınız sandım, 21 diyorsunuz. Gerçi 18 yaşında olup okumaya can havliyle sarılan kızlarımız da çok. Bu nedir ya, lütfen mantıklı olun. Kendinize de mi saygınız yok?

Daha sevgiliyken boynuna yuları geçirip istediği yöne çevirmek istiyor. O da girmesin o zaman kadınlı ortamlara gitsin camide imam olsun.
Sana ultimatom vermiş. Restini gör ve arttır. De ki ben okulumu okuyup kendimi ve ailemi gururlandıracağım eğer sen bundan dolayı benden utanacaksan sana güle güle. Yaşın çok genç. Gerçek aşkı bulacaksın. Seni sen olduğun için sevecek ve güçlü karakterini çekici bulacak adam gibi bir adam çıkacak karşına elbet. Sevgiliyken seni böyle ezmeye kalkan evlenince kapıdan camdan baktı diye dövdü konuları açtırır nitekim burada bolca var o konulardan.
Kendi kendine ne kadar değerli olduğunu akıllı olduğunu hatırlat. Aşkından öleceğini hissetsen de ölmüyorsun merak etme.
Babası kız baktığına göre senden ailesine bahsetmemiş bile. Değmez.

22 yaşında hem askere gitmiş hem okul bitirmiş. 15 yaşında mı gitmiş üniversiteye

Bende liseden mezun oldum sevgilim askere gitti. Mezunuyetime gitmedim cok pişmanım. Sonra il dışına gitmeyeyim zaten ayriyiz deyip bulunduğum sehirde iki yillik kazandim okudum. Halbuki 4 yillik cok rahat kazanirdim. Ben 2. Sınıfa giderken nişanlandik. Mezuniyetten 4 ay sonra düğünüm oldu. 4 yilliga hep tamamlarim dedim ama hâla tamamlayamadim :D
Birincisi 20.5 yasinda erkenden evlendiğim icin cok pismanim
İkincisi 4 yilliga esimi dusunup gitmemek en buyuk hatam. İs bulamiyorum suan, memurlukta cogu kadroya basvuru bile yapamiyorum.

Sen bir sene okumussun zaten kalmis 1 sene. Ne olursa olsun okulunu seç. Aşk bitiyor

Back