- Konu Sahibi Sananeeebex
-
Tabikide mantıklı olan okulunuza üniversitede devam etmekk kimse için hayatınızı mahvetmeye değmez unutmayın okuyun mesleğinizi elinize alin ilerde pişman olmazsınız ben şuan çok pişmanım okumadığım için hiç olmazsa ileride bir ayrılık dahi yaşasanız elinizde mesleğiniz olur ayaklarınızın üzerinde durursunuzSevgilimle 2 yıllık birlikteliğimiz var daha önceden de 5-6 yıllık tanışıklıgımız var. Sevgilim askerdeyken ben liseden mezun oldum ve üniversiteye gitme kararı aldım kazandım ve gidiyorum 7 aydır. Kendisi başta istemedi gitme gitme dedi ben okumdım sende okuma dedi ben dınlemedim gittim 1 yılım bitmesine 2 ay kaldı bana diyorki okuduğun bölümü bırak ben okula gitmeni istemiyorum erkekli ortama girmeni istemiyorum acıktan oku destek olurum ama oraya gidip gelirsen ben yokum ayrılırım diyor ve bu konuda net, ya ben ya üniversite diyor. Bende secım yapamıyorum ıksıınden de vazgecemıyorum. Acıkran okusam başka bölum seçmem zorunda kalıcam ve evde oturacam halıyle.Okulu bırak gel yoksa benı evlendirirlrr babam bana kız bakıyormuş diyor sizce ne yapmalıyım? Okulu bırakıp açıktan okuyup onunla evlenmek mi yoksa okuluma devam edip ondan ayrılmak mı?? O 22 yasında ben 21
iyi misin sen tabi ki ayrıl okulunu oku sevgilin seni ilerde çok muhtaç eder herşeye ve ondan adam olmaz ben okulu seçtim yol önünde deSevgilimle 2 yıllık birlikteliğimiz var daha önceden de 5-6 yıllık tanışıklıgımız var. Sevgilim askerdeyken ben liseden mezun oldum ve üniversiteye gitme kararı aldım kazandım ve gidiyorum 7 aydır. Kendisi başta istemedi gitme gitme dedi ben okumdım sende okuma dedi ben dınlemedim gittim 1 yılım bitmesine 2 ay kaldı bana diyorki okuduğun bölümü bırak ben okula gitmeni istemiyorum erkekli ortama girmeni istemiyorum acıktan oku destek olurum ama oraya gidip gelirsen ben yokum ayrılırım diyor ve bu konuda net, ya ben ya üniversite diyor. Bende secım yapamıyorum ıksıınden de vazgecemıyorum. Acıkran okusam başka bölum seçmem zorunda kalıcam ve evde oturacam halıyle.Okulu bırak gel yoksa benı evlendirirlrr babam bana kız bakıyormuş diyor sizce ne yapmalıyım? Okulu bırakıp açıktan okuyup onunla evlenmek mi yoksa okuluma devam edip ondan ayrılmak mı?? O 22 yasında ben 21
1 sevse zaten babasının kız bakmasına izin vermezSevgilimle 2 yıllık birlikteliğimiz var daha önceden de 5-6 yıllık tanışıklıgımız var. Sevgilim askerdeyken ben liseden mezun oldum ve üniversiteye gitme kararı aldım kazandım ve gidiyorum 7 aydır. Kendisi başta istemedi gitme gitme dedi ben okumdım sende okuma dedi ben dınlemedim gittim 1 yılım bitmesine 2 ay kaldı bana diyorki okuduğun bölümü bırak ben okula gitmeni istemiyorum erkekli ortama girmeni istemiyorum acıktan oku destek olurum ama oraya gidip gelirsen ben yokum ayrılırım diyor ve bu konuda net, ya ben ya üniversite diyor. Bende secım yapamıyorum ıksıınden de vazgecemıyorum. Acıkran okusam başka bölum seçmem zorunda kalıcam ve evde oturacam halıyle.Okulu bırak gel yoksa benı evlendirirlrr babam bana kız bakıyormuş diyor sizce ne yapmalıyım? Okulu bırakıp açıktan okuyup onunla evlenmek mi yoksa okuluma devam edip ondan ayrılmak mı?? O 22 yasında ben 21
bu ne ya 13 yasindaki bebeler gibi tehdit ediyo yoksa beni evlendirecekler diye. benden baskasina evet diyebileceksen evlen ayi de... daha 22 yasinda bir erkekle evlenilmez bi kere buyumesi lazim onun bu 1. ailesinin sozuyle evlilik kadar buyuk bir karar alacaksa senin evliliginde de herseye mudahale ederler bu da 2.Sevgilimle 2 yıllık birlikteliğimiz var daha önceden de 5-6 yıllık tanışıklıgımız var. Sevgilim askerdeyken ben liseden mezun oldum ve üniversiteye gitme kararı aldım kazandım ve gidiyorum 7 aydır. Kendisi başta istemedi gitme gitme dedi ben okumdım sende okuma dedi ben dınlemedim gittim 1 yılım bitmesine 2 ay kaldı bana diyorki okuduğun bölümü bırak ben okula gitmeni istemiyorum erkekli ortama girmeni istemiyorum acıktan oku destek olurum ama oraya gidip gelirsen ben yokum ayrılırım diyor ve bu konuda net, ya ben ya üniversite diyor. Bende secım yapamıyorum ıksıınden de vazgecemıyorum. Acıkran okusam başka bölum seçmem zorunda kalıcam ve evde oturacam halıyle.Okulu bırak gel yoksa benı evlendirirlrr babam bana kız bakıyormuş diyor sizce ne yapmalıyım? Okulu bırakıp açıktan okuyup onunla evlenmek mi yoksa okuluma devam edip ondan ayrılmak mı?? O 22 yasında ben 21
Hangi hakla sana böyle bi şey diyor ya. Kendini bilmez.Sevgilimle 2 yıllık birlikteliğimiz var daha önceden de 5-6 yıllık tanışıklıgımız var. Sevgilim askerdeyken ben liseden mezun oldum ve üniversiteye gitme kararı aldım kazandım ve gidiyorum 7 aydır. Kendisi başta istemedi gitme gitme dedi ben okumdım sende okuma dedi ben dınlemedim gittim 1 yılım bitmesine 2 ay kaldı bana diyorki okuduğun bölümü bırak ben okula gitmeni istemiyorum erkekli ortama girmeni istemiyorum acıktan oku destek olurum ama oraya gidip gelirsen ben yokum ayrılırım diyor ve bu konuda net, ya ben ya üniversite diyor. Bende secım yapamıyorum ıksıınden de vazgecemıyorum. Acıkran okusam başka bölum seçmem zorunda kalıcam ve evde oturacam halıyle.Okulu bırak gel yoksa benı evlendirirlrr babam bana kız bakıyormuş diyor sizce ne yapmalıyım? Okulu bırakıp açıktan okuyup onunla evlenmek mi yoksa okuluma devam edip ondan ayrılmak mı?? O 22 yasında ben 21
Gitme demesinin tek sebebi bu. Sizin ondan üstün olacağınızı ve bunun altında ezileceğini düşünüyor. Bu kadar bencil bir insanı hayatınızda tutmayın. Böyle bir insan sizi başka şekillerde de ezmeye çalışacaktır.gitme dedi ben okumdım sende okuma dedi
oku kızım sevgilin gibi eşşeek olma..Okul bıtınce çalıştıgın yerde neler beler cıkar karsına. aptallık etme. sen sananeeebex sin. şaka bi yana okuuu! net.Sevgilimle 2 yıllık birlikteliğimiz var daha önceden de 5-6 yıllık tanışıklıgımız var. Sevgilim askerdeyken ben liseden mezun oldum ve üniversiteye gitme kararı aldım kazandım ve gidiyorum 7 aydır. Kendisi başta istemedi gitme gitme dedi ben okumdım sende okuma dedi ben dınlemedim gittim 1 yılım bitmesine 2 ay kaldı bana diyorki okuduğun bölümü bırak ben okula gitmeni istemiyorum erkekli ortama girmeni istemiyorum acıktan oku destek olurum ama oraya gidip gelirsen ben yokum ayrılırım diyor ve bu konuda net, ya ben ya üniversite diyor. Bende secım yapamıyorum ıksıınden de vazgecemıyorum. Acıkran okusam başka bölum seçmem zorunda kalıcam ve evde oturacam halıyle.Okulu bırak gel yoksa benı evlendirirlrr babam bana kız bakıyormuş diyor sizce ne yapmalıyım? Okulu bırakıp açıktan okuyup onunla evlenmek mi yoksa okuluma devam edip ondan ayrılmak mı?? O 22 yasında ben 21
Sevgilimle 2 yıllık birlikteliğimiz var daha önceden de 5-6 yıllık tanışıklıgımız var. Sevgilim askerdeyken ben liseden mezun oldum ve üniversiteye gitme kararı aldım kazandım ve gidiyorum 7 aydır. Kendisi başta istemedi gitme gitme dedi ben okumdım sende okuma dedi ben dınlemedim gittim 1 yılım bitmesine 2 ay kaldı bana diyorki okuduğun bölümü bırak ben okula gitmeni istemiyorum erkekli ortama girmeni istemiyorum acıktan oku destek olurum ama oraya gidip gelirsen ben yokum ayrılırım diyor ve bu konuda net, ya ben ya üniversite diyor. Bende secım yapamıyorum ıksıınden de vazgecemıyorum. Acıkran okusam başka bölum seçmem zorunda kalıcam ve evde oturacam halıyle.Okulu bırak gel yoksa benı evlendirirlrr babam bana kız bakıyormuş diyor sizce ne yapmalıyım? Okulu bırakıp açıktan okuyup onunla evlenmek mi yoksa okuluma devam edip ondan ayrılmak mı?? O 22 yasında ben 21
Sakın ha sakın. Bir sevgili uğruna kariyerini heba etme. Başını taşlara vurursun. Çok canlı örneğini gördüm.Sevgilimle 2 yıllık birlikteliğimiz var daha önceden de 5-6 yıllık tanışıklıgımız var. Sevgilim askerdeyken ben liseden mezun oldum ve üniversiteye gitme kararı aldım kazandım ve gidiyorum 7 aydır. Kendisi başta istemedi gitme gitme dedi ben okumdım sende okuma dedi ben dınlemedim gittim 1 yılım bitmesine 2 ay kaldı bana diyorki okuduğun bölümü bırak ben okula gitmeni istemiyorum erkekli ortama girmeni istemiyorum acıktan oku destek olurum ama oraya gidip gelirsen ben yokum ayrılırım diyor ve bu konuda net, ya ben ya üniversite diyor. Bende secım yapamıyorum ıksıınden de vazgecemıyorum. Acıkran okusam başka bölum seçmem zorunda kalıcam ve evde oturacam halıyle.Okulu bırak gel yoksa benı evlendirirlrr babam bana kız bakıyormuş diyor sizce ne yapmalıyım? Okulu bırakıp açıktan okuyup onunla evlenmek mi yoksa okuluma devam edip ondan ayrılmak mı?? O 22 yasında ben 21
Manyakmisn ne evlenmsi okulnu sakn birakma aviktan okuyamazn eblenirsen okutmuycak o sni bnu bil saf saf ev kadni olrsn gizelce meslegni eline al o yasta ne evlendrcekms babasi ya madem sni sevyono katlansin alsn seni bu sekilde snde okulna devam et bn eblendgmde universteye gdyodm esim gonderdi yani sn nie fedakarlk yapyosn birak o yapsnSevgilimle 2 yıllık birlikteliğimiz var daha önceden de 5-6 yıllık tanışıklıgımız var. Sevgilim askerdeyken ben liseden mezun oldum ve üniversiteye gitme kararı aldım kazandım ve gidiyorum 7 aydır. Kendisi başta istemedi gitme gitme dedi ben okumdım sende okuma dedi ben dınlemedim gittim 1 yılım bitmesine 2 ay kaldı bana diyorki okuduğun bölümü bırak ben okula gitmeni istemiyorum erkekli ortama girmeni istemiyorum acıktan oku destek olurum ama oraya gidip gelirsen ben yokum ayrılırım diyor ve bu konuda net, ya ben ya üniversite diyor. Bende secım yapamıyorum ıksıınden de vazgecemıyorum. Acıkran okusam başka bölum seçmem zorunda kalıcam ve evde oturacam halıyle.Okulu bırak gel yoksa benı evlendirirlrr babam bana kız bakıyormuş diyor sizce ne yapmalıyım? Okulu bırakıp açıktan okuyup onunla evlenmek mi yoksa okuluma devam edip ondan ayrılmak mı?? O 22 yasında ben 21
Sevgilimle 2 yıllık birlikteliğimiz var daha önceden de 5-6 yıllık tanışıklıgımız var. Sevgilim askerdeyken ben liseden mezun oldum ve üniversiteye gitme kararı aldım kazandım ve gidiyorum 7 aydır. Kendisi başta istemedi gitme gitme dedi ben okumdım sende okuma dedi ben dınlemedim gittim 1 yılım bitmesine 2 ay kaldı bana diyorki okuduğun bölümü bırak ben okula gitmeni istemiyorum erkekli ortama girmeni istemiyorum acıktan oku destek olurum ama oraya gidip gelirsen ben yokum ayrılırım diyor ve bu konuda net, ya ben ya üniversite diyor. Bende secım yapamıyorum ıksıınden de vazgecemıyorum. Acıkran okusam başka bölum seçmem zorunda kalıcam ve evde oturacam halıyle.Okulu bırak gel yoksa benı evlendirirlrr babam bana kız bakıyormuş diyor sizce ne yapmalıyım? Okulu bırakıp açıktan okuyup onunla evlenmek mi yoksa okuluma devam edip ondan ayrılmak mı?? O 22 yasında ben 21
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?