Sevgilimin istekleri kabul etmeli miyim?

Unıde daha ıyılerını bulursun tabıkı unıversıteyı bırakma. Hayatımın en guzel 4 yılı dıyebılırım esımle de orda tanıstım ıyı kı herkesı gerıse bırakmısım. Erkek arkadasın senı kıskanıyor unıde erkeklı ortm varda calısırken yok mu markette erkek yok mu sokakta erkek yok ku sahıs senı dısarıda cıkarmaz artk.

Bak şimdiden üzerinde baskı kurmaya çalışıyor var sonrasını sen düşün...
Hayatın boyunca kendi ayaklarının üzerinde durmaya bak ki seneler sonra burda veryansın edeceğin konular açma...

Cidden hayatınızın merkezine ve hayati kararlara nasil alabiliyorsunuz sevgiliyken insanlari bencilligini sana.direten bir insan bence sen.yol yakinken ayril hayatinin en.guzel.donemleri.seni birisi surekli.yonlendirip emirlerle yonetecekse sen 35 yasinda olursun tatlim hayatin tadini.cikar kalbinin mantiginin dedigini yap kimseyyi dinleme sen.bireysin

Kendi ayaklarının üstün de durmanı istemiyor belli ki. Çünkü okul bitince ekonomik özgürlüğünü eline almış az çok kendini yetiştirmiş olacaksın ve o seni istediği gibi ezikleyip yönlendiremeyecek. Evlendiğiniz de değişirse kapıyı vurup çıkamayacaksın bu yüzden istemiyor. Seni değil kendini düşünen bi bencil belli ki.

Babasi ona kiz mi bakiyomus cok komik gercekten. 22 yasinda . Yeni nesil halen babalarinin buldugu kizlarla evlenmeyi mi dusunuyor. Sonra aile zoru aile uygun buldu vs. Neyse. Seni ikna etmek icin soyledigi belli bu kisinin.
Canim ne bolum okuyosun. Ona gore fikir verebilirim

Tabiki okulu bırakma.Erkek arkadaşını bırak.Babasınin bulduğu kızla evlensin.Bir ömür mutlu olsunlar.Sende böyle birinden kurtulduğuna sevin.Okuluna odaklan kendini heba etme bu taş fırın erkeği yüzünden

okulu ASLA bırakma, çocugu bırak. Bu ne saçma düşünce yapısı gitsin babsının bulduğuyla evlensin.

bu adamın evlenmiş versiyonunu düşünemiyorum

kapıyı üstüne kilitler gider, karnından sıpayı sırtından sopayı da eksik etmez.

sende evde onu beklersin napayım evlendim diye

Çok istiyorsa seni, kendisi sıksın da üniversiteye girsin. Sana engel olacağına. Bu şekilde yapmış olan bizzat tanıdığım var. Hatta kız ben üniversitede okuyorum sen okumazsan ailem sana vermez dedi diye kızın bölümünden bile iyi bir bölüm kazanmıştı. Şu an evliler çocukları var.

Yap ma yın !!!
Bunlar hep ileride piş man lık !!!
Zihniyeti zaten kötü erkek arkadaşınızın.
Erkek egemen toplumda ipleri ele almak isteyen erkek cinsi!!!
Her başarınızda arkanızda olup sizi yücelten değil!!!
Ömür boyu gölge olursunuz yanında. Aldatır da, bağırır da, döver de!
Sizi seven insan başarınızı destekler, iş hayatına atılmanıza da zamanı geldiğince yardım eder.
Destektir, köstek değil!
Kaldı ki yaşınız çooook küçük.
Evlilik doğru insan olmayınca b.ktan bir çukura dönüşüyor.
Çok geç olmadan lütfen gözünüzü açın!!!

Ben okumadım sen de okuma mı dedi?
Hassssta mıdır,nedir.

Sevgili dediğiniz o cahil anasının en akıllı oğlu herhalde. Bırakın şu tipi başka adam yok da ortalıkta bu yaşta o cahile mi kaldınız? Kusura bakmayın ya da bakın ya çocuk cidden mal ve sizi de kendine benzetmeye çalışıyor.

Bak canım bikere bu kişiden neden fayda gelmez biliyor musun "ben okumadım sende okuma" dediği için.. bu nasıl bir cahilliktir. Kim ki o ? İsterse 15 yıllık sevgilin olsun. Senin okumani engelleyip iyi yerlere gelip iyi kültürlü insanlarla tanışıp ondan uzaklaşmandankorktuğu için bunu yapıyor. Kendine güveni yok bu insanın. BU yüzden erkeklerle aynı ortamda olmanı istemiyor. Kendisi o kadar cahil ki daha kültürlü insanları bulup terketmenden korkuyor. Şaka gibi birisiymiş.. Sakın böyle bir cahil ile evleneyim deme yâda okulu bırakayım deme aptallık etmiş olursun tatlım. Geleceğini düşün aileni düşün.. Ailen seni okutmak için ne zorluklar yaşıyordur. Bunu ne kendine ne de ailene yapma.

Aynen öyle. Bu adamdan eş olmaz. Eşim memur. Geçen sene kpss ye hazırlandım bana hep benden de ilerde ol boşuna o kadar ders çalışmadan ünideyken diye ıarara etti. Şimdi de yüksek lisans yap diyor mesala. Kendine güvenen adam bu psikolojiye girmez

Kesinlikle. Benim eşim de memur ikimizde üniversiteyi özel sebeplerden dolayı bırakmak zorunda kaldık o zamanlar tanışmıyorduk.. ama şimdi bu sene ikimizde sınava giricez ben girmesem mi diye düşündüm hamileyim diye tereddüt ettim ama eşim beni ikna etti. Yani bu kadar cahil bir insanla evlenmek onun gibi cahil olmak demektir bana göre..

Diyor bak yol açıyor sana, ne duruyorsun ayrıl bu cahilden. Asla okulunu bırakma! dışardan okumana da izin vermez bu öküz. Dahası bu kafa yapısıyla mutlu olmanız çok zor.
Hadi dışardan okudu diyelim bir adım ötesi erkeklerin arasında çalıştırmam seni olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…