- Konu Sahibi Sananeeebex
-
Unıde daha ıyılerını bulursun tabıkı unıversıteyı bırakma. Hayatımın en guzel 4 yılı dıyebılırım esımle de orda tanıstım ıyı kı herkesı gerıse bırakmısım. Erkek arkadasın senı kıskanıyor unıde erkeklı ortm varda calısırken yok mu markette erkek yok mu sokakta erkek yok ku sahıs senı dısarıda cıkarmaz artk.Sevgilimle 2 yıllık birlikteliğimiz var daha önceden de 5-6 yıllık tanışıklıgımız var. Sevgilim askerdeyken ben liseden mezun oldum ve üniversiteye gitme kararı aldım kazandım ve gidiyorum 7 aydır. Kendisi başta istemedi gitme gitme dedi ben okumdım sende okuma dedi ben dınlemedim gittim 1 yılım bitmesine 2 ay kaldı bana diyorki okuduğun bölümü bırak ben okula gitmeni istemiyorum erkekli ortama girmeni istemiyorum acıktan oku destek olurum ama oraya gidip gelirsen ben yokum ayrılırım diyor ve bu konuda net, ya ben ya üniversite diyor. Bende secım yapamıyorum ıksıınden de vazgecemıyorum. Acıkran okusam başka bölum seçmem zorunda kalıcam ve evde oturacam halıyle.Okulu bırak gel yoksa benı evlendirirlrr babam bana kız bakıyormuş diyor sizce ne yapmalıyım? Okulu bırakıp açıktan okuyup onunla evlenmek mi yoksa okuluma devam edip ondan ayrılmak mı?? O 22 yasında ben 21
Babasi ona kiz mi bakiyomus cok komik gercekten. 22 yasinda . Yeni nesil halen babalarinin buldugu kizlarla evlenmeyi mi dusunuyor. Sonra aile zoru aile uygun buldu vs. Neyse. Seni ikna etmek icin soyledigi belli bu kisinin.Sevgilimle 2 yıllık birlikteliğimiz var daha önceden de 5-6 yıllık tanışıklıgımız var. Sevgilim askerdeyken ben liseden mezun oldum ve üniversiteye gitme kararı aldım kazandım ve gidiyorum 7 aydır. Kendisi başta istemedi gitme gitme dedi ben okumdım sende okuma dedi ben dınlemedim gittim 1 yılım bitmesine 2 ay kaldı bana diyorki okuduğun bölümü bırak ben okula gitmeni istemiyorum erkekli ortama girmeni istemiyorum acıktan oku destek olurum ama oraya gidip gelirsen ben yokum ayrılırım diyor ve bu konuda net, ya ben ya üniversite diyor. Bende secım yapamıyorum ıksıınden de vazgecemıyorum. Acıkran okusam başka bölum seçmem zorunda kalıcam ve evde oturacam halıyle.Okulu bırak gel yoksa benı evlendirirlrr babam bana kız bakıyormuş diyor sizce ne yapmalıyım? Okulu bırakıp açıktan okuyup onunla evlenmek mi yoksa okuluma devam edip ondan ayrılmak mı?? O 22 yasında ben 21
Aynen öyle. Bu adamdan eş olmaz. Eşim memur. Geçen sene kpss ye hazırlandım bana hep benden de ilerde ol boşuna o kadar ders çalışmadan ünideyken diye ıarara etti. Şimdi de yüksek lisans yap diyor mesala. Kendine güvenen adam bu psikolojiye girmezBak canım bikere bu kişiden neden fayda gelmez biliyor musun "ben okumadım sende okuma" dediği için.. bu nasıl bir cahilliktir. Kim ki o ? İsterse 15 yıllık sevgilin olsun. Senin okumani engelleyip iyi yerlere gelip iyi kültürlü insanlarla tanışıp ondan uzaklaşmandankorktuğu için bunu yapıyor. Kendine güveni yok bu insanın. BU yüzden erkeklerle aynı ortamda olmanı istemiyor. Kendisi o kadar cahil ki daha kültürlü insanları bulup terketmenden korkuyor. Şaka gibi birisiymiş.. Sakın böyle bir cahil ile evleneyim deme yâda okulu bırakayım deme aptallık etmiş olursun tatlım. Geleceğini düşün aileni düşün.. Ailen seni okutmak için ne zorluklar yaşıyordur. Bunu ne kendine ne de ailene yapma.
Diyor bak yol açıyor sana, ne duruyorsun ayrıl bu cahilden. Asla okulunu bırakma! dışardan okumana da izin vermez bu öküz. Dahası bu kafa yapısıyla mutlu olmanız çok zor.ben yokum ayrılırım
Kesinlikle. Benim eşim de memur ikimizde üniversiteyi özel sebeplerden dolayı bırakmak zorunda kaldık o zamanlar tanışmıyorduk.. ama şimdi bu sene ikimizde sınava giricez ben girmesem mi diye düşündüm hamileyim diye tereddüt ettim ama eşim beni ikna etti. Yani bu kadar cahil bir insanla evlenmek onun gibi cahil olmak demektir bana göre..Aynen öyle. Bu adamdan eş olmaz. Eşim memur. Geçen sene kpss ye hazırlandım bana hep benden de ilerde ol boşuna o kadar ders çalışmadan ünideyken diye ıarara etti. Şimdi de yüksek lisans yap diyor mesala. Kendine güvenen adam bu psikolojiye girmez
Hadi dışardan okudu diyelim bir adım ötesi erkeklerin arasında çalıştırmam seni olacakDiyor bak yol açıyor sana, ne duruyorsun ayrıl bu cahilden. Asla okulunu bırakma! dışardan okumana da izin vermez bu öküz. Dahası bu kafa yapısıyla mutlu olmanız çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?