- 18 Ocak 2021
- 992
- 1.290
- 43
Sende yazma o yazana kadar yazdığı zamanda trip atma heyecan lazım sevgiline belli ki biraz peşinden koştur bi sorun mu var dediğinde de yok cağğnım ne alaka dersnnn rahat ol yaniMerhaba kizlar. 4 aylik bir iliskim var. Sosyal medya uzerinden tanisip 2 ay uzak mesafe iliskisi yasadik. Sonrasinda gorustuk ve 2 ayimiz da ayni evin icinde gecti. Tekrar mesafeler araya girene kadar her sey guzeldi. Gitmeden ailesiyle tanistim. Bayramda tatil de ayarladi. Benimle bir gelecek dusundugunden emindim ama son hareketleri soru isareti yaratiyor kafamda. Suan final haftasinda o yuzden uzerinde durmamaya calisiyorum ama artik cok ilgisiz davranmaya basladi. Dun iyi geceler mesaji bile yazmamis bunu ilk defa yapiyor. Boyle anlatinca belki onemsiz geliyor ama nasil desem.. Dun mesela mesajlasirken eve gecince yazarim dedim. Nerde oldugumu bile sormadi. Tuhaf degil mi bunlar ? Ben mi abartiyorum. Hic yapmadigi seyler bunlar. Ilk tanistigimiz donem vize haftasina denk gelmisti bu kadar ortadan kaybolmuyordu. Gun içinde hiç konuşmadığımız oluyor. Lutfen bana bir tavsiye verin. Bu ilgisizlik konusunu daha hic açmadım.