sevgilimin hayvan merakı

Canim bilgilendirme icin tesekkür ederim.Bence de mantikli.Yesinler onlarin koruma güdülerini mantiklarini ya.Öyle sapsik halleri var ki insanin patisinden patisinden öpesi geliyor. :)
Yilana bakip uzun uzun dusunseydim vazgecebilirdim :) ama ani kararla dokundum.Soguktu.Ama bir süre sonra tekrar dokunma istegi olustu ve sonra tekrar.Nerdeyse bakicisinin elinden alip dolayacaktim belime boynuna ahaha :))
Deneyimlemesi güzel oluyor korkunun üzerine gitmek ayri bir heyecan verici.En önemlisi icindeki hayvan sevgisini daha bir körüklüyor olmak.Pis de olsa kirli de olsa sevilmemeyi veya zulmü hak göremiyorum hicbirine..
O kedi konusturma mevzulari ben de cok derin. :)) Her hali tavri bakisi icin konusturmalar yapiyorum fotograflar uzerinden cok fazla capsler yapabilirim. :)
Onu iyi tanimakla alakali biseydir belki de.Ailen de sen de cok tatlisiniz sarisin ne güzel herseyiyle benimsemissiniz onu.
Erkek güzeli tabi annesi profil fotograflarindan az sevmedim onu :)
Cocuk gibi sevdiriyorlar kendini.Onlari bizsiz,bizi onlarsiz birakmasin Allah.

Malesef kapadokya bu konuda eksik bir yer.. ben orada az mi veteriner aradim telefondakiler kaba saba konustu.. kizkardesim dedi ki burda o kadar hayvan sevmezler ugrasma. O da bir kediye araba carpti ama cok cok ufak bir mesafede park ederken cocuklar veterinere götürdü onun pesine düşmüştüm. Orda sokakta cok basibos kopek var ve aclar cop karıştırıyorlar

Ahahahahhahaha hakikaten yaa bir ayakkabi bir de musluk. Musluga gidiyormu oradan su icmek istiyorlar

Geçmişte baktığım jako papağanım bir sefer elimi ısırdı çekmeyip onun bırakmasını bekledim. Baya deldi ama ben onu korkuttuğum için üzüldüm daha çok.
Çünkü beni kendinden iri görüp tehdit olarak algılıyordu..
Kafesin kapısını açıp o kocaman kanadıyla uçarken oturup seyrediyordum onun stres atışını..
Bu arada salon tülüm ona feda olmuştu :)
Tırnakları takılınca kurtulmak için yırtmış biz evde yokken. Kafesin kapısını içeriden açacak kadar zekiler :)

Geçen her zaman girdiğim petshopta sopasında sakince duran bir evcil jakonun yanından farketmeden geçip gittim. Arkama bakınca orada olduğunu farkettim.
Evcilse hiç sizinle işi olmaz. Yabaniyse siz yaklaşınca bağırır zaten.
Aynı ortama girmeden bu kadar önyargılı olmayın.

Konuyu dine getirmek istemiyorum ama asıl sevap bu. Ay ne güzel yapmışsınız ya canım Allah sizden bin kere razı olsun.

Ben halamdan alıştım beslemeye giderdik her gün. Hiç unutmuyorum, kasap atmış kanlı kolileri dükkan önüne, kedi kanı yalıyor...Allahım hemen mama su verdik falan...O kasap 1 parça ciğer verse, dükkanının bereketi müşterisi artacak belki de. Ne bileyim ya insanlar çok bencil.

Ahahahhahaha bende bende birsuru caps yapabilirim insan yerine koyuyoruz onlari zaten bence farki yok ki kediler cok duyarli hissi hayvanlar
Tesekkur ederim canim benim simdi kopegimide göstercem onu görmemiştin

Ahahahahhahaha hakikaten yaa bir ayakkabi bir de musluk. Musluga gidiyormu oradan su icmek istiyorlar
musluga gıdıyor da patısını yıkamaya
sabun delık desık tırmık ızı muslugu da acıyor patılerını yıkıyor

Kokunuzu alıyor da ondan:) Benim ölen bir kedi öyleydi ayakkabımdan ayrılmıyordu canım benim ya...

Acıyor mu? Massallah ona yaaaaa nasil beceriyor yerimm . Ya ama yaramazlar herseyi deviriyorlar insan yine de kizamiyor veren Allah'a ölürüm
kapılarıda acıyor benım kızım becerıklı ama cok yaslandı artık hıc hali yok
cocukken gencken cok kuduruktu sımdı tum gunn yatıyor yuvarlanıyor ankara van kırması buyuk bır amelıyatda gecırdı o amelıyat omrunu kısaltır dıyorlar
1 aylıktı aldım suan 13 yasında dur kımlıgıne bakıp emın olayım
14 yasındaymıs
bırgun geldıgımde kotu manzara gorursem dıye cok korkuyorum bıyıkları sakalları bıle kalınlastı kuzum ya

O zaman en iyisi kediye alışık bir köpekle tanıştırmak önce. Köpek eve gelen kediye daha kolay alışabiliyor eğer av güdüsü yüksek değilse ama kedide sıkıntı olabiliyor.

Bencede korku filmi gibi
Kimi sever kimi sevmez
Bende uçan şeylere karşı fobim var gözüme girecek gibi oluyor hatta o papağanlar yokmu tip tip bakıyorlar
Birde tropik bir hayvan neden evde beslenir
İnsanların egosu yüznden

Kuşlardan çok korkuyorum ya. Tavuk, horoz, hindi, papağan fark etmez.
O pervasız koşuşları, farklı tarafa bakan yargılayan gözleri...

Kedilere mama almak için yıllar önce bir petshopa gitmiştim. Papağanları vardı kafeste de değil hayvan. Böyle çubuğunda oturmuş etrafa bakıyor kapının yanında. Görmedim hayvanı tam mamaları aldım çıkıyorum bir şey bana kafa attı Bi baktım aaa papağan bana kafa atmış. Böyle bi bakıştık. Bembeyaz çok yakışıklı bir bey ya da hanım idi. Korkunç değilmiş ya tüyleri de yumuşmuş dedim. Artık korkmuyorum bu şekilde Belki size de kafa atarlarsa aranız düzelebilir. Birlikte vakit geçirince korkunuzu atarsınız bence.

Sevgiliniz hindilerle yaşasaydı o zaman size öneride bulunamazdım tabi. Hindi konusunu aşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…