• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SEVGİLİMİN GÜVENİNİ NASIL KAZANIRIM

Eski ilişkilerin acısını senden çıkarıyor. Zaten zorla telefonu zorla alması ayrı bir facia bir de gelmiş güvenini kazanmak istiyorum diyorsun.Bence ayrıl

Konuyu okuyunca sevgilinizden önceki kişiler sorun olmuş gibi anlaşılıyor.
Ama siz bir sürü kişiyi aynı anda idare ediyormuşsunuz. Size neden güvensin?? Güvenilir bir insan değilsiniz ki.

Güvenini de güvenilir bir insan olarak kazanabilirsiniz. Ama bunun güvenini değil bir sonraki sevgilinizin.
Bunun için geçmiş ola.

Siz olsaniz kendinize guvenir misiniz once onu sorin kendinize? Ayni anda iki kisi var hayatinizda. Ikisine de yanlislukla ayni zamana randevu vermisim dediginiz. Konuyu ilk omudugumda cok masum gelmisti ama konu ilerledikce once sadece telefonda gorustugum dediniz. Sonra biz arkadasiz ama o sevgilume 4 aydir cikiyoruz dedi dediniz. Sonra da ayni zamana randevu vermusim dediniz....
Sevgiliniz size neden guvensin ki?

Ben olsam ben de güvenmezdim size hatta bir daha yüzünüze bile bakmazdım. Tabii bu sizin için büyük bir sorun olmaz, seçenek çok zaten değil mi.

Back