• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SEVGİLİMİN GÜVENİNİ NASIL KAZANIRIM

mesajları saklamak önemsediginizi gösterir. Birden fazla kisinin mesajını saklamak absurd geldi. Erkek arkadasınıza sorun yokmus gibi davranın meseleyi cok kurcalamayın siniri gecmistir iyi davranıyodur bu kadar

Çok aşıkmış, ama aynı anda biriyle konuşurken başkasıyla flörtleşiyormuş, sonra aynı gün randevu verip unutmuş....
Aşkında içine s*çtınız iyice. Bari aşkı sevgiyi temiz duyguları karıştırmayın şu leş hayatlarınıza.
Umarım hayatını zehir etmek için affetmiş gibi davranıyordur.
Gerçi suratına dahi bakmaması lazım aslında.

Aynı güne randevu mu? 🤦🏼‍♀️
Bir erkek beni böyle kötü bir durumun içinde bıraksa ondan koşa koşa uzaklaşırım, ömrüm boyunca da yüzünü görmek istemem. Güven beklememelisin. Tekrar beraber olsanız dahi mutlaka bunu başına kakar. Bir kere güven bittiğinde tekrar sağlanmıyor maalesef. Bence bi kendini toparlamalısın..

şöyle yorum yapmaya bayılıyorsunuz sanki biz bilmiyoruz ayrılmayı adam akıllı fikirleri bekliyoruz istiyoruz hemen bi taşlama peşine giriyorsunuz
Hayatındaki bütün adamların bir an önce senden kurtulmasını dilemek yapılacak en mantıklı şey iken birde sana fikir mi verseydi :/

aynı güne randevu verdiginize simdi dikkat ettim.Seni affetmesi hicbi seyi degistirmez,bu yasattıgını yasayacaksın belki bu sevgilinden belki baska birinden.

İlk görüşte aşık oldum diyorsunuz ama başka bir adamla da buluşma seviyesine gelecek kadar konuşmaya devam ediyorsunuz. Bence erkek arkadaşınız sizi affetmekle hata yaptı, ileride anlayacak. :)

Çok aşıkmış, ama aynı anda biriyle konuşurken başkasıyla flörtleşiyormuş, sonra aynı gün randevu verip unutmuş....
Aşkında içine s*çtınız iyice. Bari aşkı sevgiyi temiz duyguları karıştırmayın şu leş hayatlarınıza.
Umarım hayatını zehir etmek için affetmiş gibi davranıyordur.
Gerçi suratına dahi bakmaması lazım aslında.
İlk görüşte aşık oldum diyorsunuz ama başka bir adamla da buluşma seviyesine gelecek kadar konuşmaya devam ediyorsunuz. Bence erkek arkadaşınız sizi affetmekle hata yaptı, ileride anlayacak. :)
çok doğru söylüyorsunuz haklısınız aynı şekilde o böyle birşey yapsaydı ben affedemezdim ama her insan hata yapar hiç birimiz sütten çıkmış ak kaşık değiliz ben hatamın farkındayım ileride böyle birşey asla yaşanmayacak yine de düşüncelerinize saygı duyuyor ve teşekkür ederim

çok doğru söylüyorsunuz haklısınız aynı şekilde o böyle birşey yapsaydı ben affedemezdim ama her insan hata yapar hiç birimiz sütten çıkmış ak kaşık değiliz ben hatamın farkındayım ileride böyle birşey asla yaşanmayacak yine de düşüncelerinize saygı duyuyor ve teşekkür ederim

Ya kusura bakmayin ama ben sizin aşkıniza inanmadım. Hepimiz aşık olduk. İlk görüşte aşık olan bir kadın, bir insan başkasıyla muhabbet derdine düşmez, bulusmayi düşünmez. İçinden gelmez cunku. Tüm dünyası aşık olduğu kişi olur. Bence aşkınizı sorgulayin.

Ben aklı basında bir insanın, baskalari ile flort eden sevgilisini affedecegini düşünmüyorum.

O yüzden
Ya affetmedi, tekmeyi o basacak.
Yada affetti, aklı basında değil, ki o adamla ilişki yürümez.

Sizde sevseydiniz onunla bununla flört etmezsiniz. niye devam etmek istiyorsunuz ki?

Siz şu anda güvenilmeyi hak etmiyorsunuz ki zaten. Neden güvensin? Güvenmesi için bir sebebi var mı?

Zamanla güven duygusu oluşur tekrar. Güvenini kıracak bir şey yapmayıp zamana bırakın.

Biriyle gorusurken baska biriyle flortlesiyordunuz?
E adam niye guvensin ki zaten
Azat edin bence

Bu konuşmalar ondan önce miydi?
Ondan önceyse onu ilgilendirmez, kendisi hiç kimseyle konuşmamıştır sanki.
Karşısında bu konu yüzünden ezilip büzülmeyin, yoksa sizi bu konu yüzünden yıpratmaya devam eder. Bu durumu kullanır yani. Burnunuzdan kıl aldırmayın.

Yazacağım yorum yazılmış ++++

Edit: pardon yorumları yeni okudum. konu sahibi daldan dala atlamış. O zaman ekliyorum, “ağzınızla kuş tutsanız bile o güveni artık kazanamazsınız”

Sizi affetmedi intikam alacak gibi gözüküyor.

Sevgiliniz varken internetten ordan burdan tanıştığınız kişilerle niye irtibat halindesiniz? Aylardır konuşmadığınız adam bir anda ne zaman görüşeceğiz diye mesaj mı attı? Valla ben olsam yemezdim. Ayrıca rahatsız edilmek istenmiyorsanız telefonlarda artık wp’dan da normal aramalardan da ‘engellemek’ diye bir olay var. Bence siz önce güvenilir bir insan olun. Hayatınızda biri varken de flört amacıyla görüştüğünüz bütün insanları hayatınızdan şutlamayı, size ulaşmalarını engellemeyi öğrenin. Umarım sevgiliniz size güvenmez bir daha. Ayrıca kendiniz gibi birini bulursunuz insallah :d ki muhtemelen sizi affetmesinin tek nedeni de sizinle takılmaktır.
BİLİYORUM FARKINDAYIM YÜZÜME

KIZLAR SANIRIM YANLIŞ ANLADINIZ BEN BİRİYLE KONUŞURKEN BAŞKA BİRİYLE FLÖRTLEŞİYORDUM ARAYAN KİŞİYE AYNI GÜNE RANDEVU VERİP UNUTMUŞUM

Back