- Konu Sahibi AYSUDEGILAYSUN
mesajları saklamak önemsediginizi gösterir. Birden fazla kisinin mesajını saklamak absurd geldi. Erkek arkadasınıza sorun yokmus gibi davranın meseleyi cok kurcalamayın siniri gecmistir iyi davranıyodur bu kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayatındaki bütün adamların bir an önce senden kurtulmasını dilemek yapılacak en mantıklı şey iken birde sana fikir mi verseydi :/şöyle yorum yapmaya bayılıyorsunuz sanki biz bilmiyoruz ayrılmayı adam akıllı fikirleri bekliyoruz istiyoruz hemen bi taşlama peşine giriyorsunuz
Çok aşıkmış, ama aynı anda biriyle konuşurken başkasıyla flörtleşiyormuş, sonra aynı gün randevu verip unutmuş....
Aşkında içine s*çtınız iyice. Bari aşkı sevgiyi temiz duyguları karıştırmayın şu leş hayatlarınıza.
Umarım hayatını zehir etmek için affetmiş gibi davranıyordur.
Gerçi suratına dahi bakmaması lazım aslında.
çok doğru söylüyorsunuz haklısınız aynı şekilde o böyle birşey yapsaydı ben affedemezdim ama her insan hata yapar hiç birimiz sütten çıkmış ak kaşık değiliz ben hatamın farkındayım ileride böyle birşey asla yaşanmayacak yine de düşüncelerinize saygı duyuyor ve teşekkür ederimİlk görüşte aşık oldum diyorsunuz ama başka bir adamla da buluşma seviyesine gelecek kadar konuşmaya devam ediyorsunuz. Bence erkek arkadaşınız sizi affetmekle hata yaptı, ileride anlayacak. :)
çok doğru söylüyorsunuz haklısınız aynı şekilde o böyle birşey yapsaydı ben affedemezdim ama her insan hata yapar hiç birimiz sütten çıkmış ak kaşık değiliz ben hatamın farkındayım ileride böyle birşey asla yaşanmayacak yine de düşüncelerinize saygı duyuyor ve teşekkür ederim
İyİ yapmışsınız.BİLİYORUM FARKINDAYIM YÜZÜME
KIZLAR SANIRIM YANLIŞ ANLADINIZ BEN BİRİYLE KONUŞURKEN BAŞKA BİRİYLE FLÖRTLEŞİYORDUM ARAYAN KİŞİYE AYNI GÜNE RANDEVU VERİP UNUTMUŞUM
Adamakıllı fikir kime verilir??? Aklı olanaşöyle yorum yapmaya bayılıyorsunuz sanki biz bilmiyoruz ayrılmayı adam akıllı fikirleri bekliyoruz istiyoruz hemen bi taşlama peşine giriyorsunuz
niye güvensin o zaman sizeBİLİYORUM FARKINDAYIM YÜZÜME
KIZLAR SANIRIM YANLIŞ ANLADINIZ BEN BİRİYLE KONUŞURKEN BAŞKA BİRİYLE FLÖRTLEŞİYORDUM ARAYAN KİŞİYE AYNI GÜNE RANDEVU VERİP UNUTMUŞUM
Bu konuşmalar ondan önce miydi?
Ondan önceyse onu ilgilendirmez, kendisi hiç kimseyle konuşmamıştır sanki.
Karşısında bu konu yüzünden ezilip büzülmeyin, yoksa sizi bu konu yüzünden yıpratmaya devam eder. Bu durumu kullanır yani. Burnunuzdan kıl aldırmayın.
BİLİYORUM FARKINDAYIM YÜZÜME