- 27 Haziran 2019
- 37
- 11
- 8
- 32
- Konu Sahibi AYSUDEGILAYSUN
-
ARAYAN KİŞİYLE KONUŞUYORDUM AMA KÖTÜ BİR AMACIM YOKTU ARKADAŞ OLARAK KONUŞUYORDUM AMA ARAYAN KİŞİ BENİ O ŞEKİLDE GÖRMÜYORMUŞ ERKEK ARKADAŞIM ARADI BİZ YAKLAŞIK 4 AYDIR SEVGİLİYİZ DEMİŞBu konuşmalar ondan önce miydi?
Ondan önceyse onu ilgilendirmez, kendisi hiç kimseyle konuşmamıştır sanki.
Karşısında bu konu yüzünden ezilip büzülmeyin, yoksa sizi bu konu yüzünden yıpratmaya devam eder. Bu durumu kullanır yani. Burnunuzdan kıl aldırmayın.
ARAYAN KİŞİYLE KONUŞUYORDUM AMA KÖTÜ BİR AMACIM YOKTU ARKADAŞ OLARAK KONUŞUYORDUM AMA ARAYAN KİŞİ BENİ O ŞEKİLDE GÖRMÜYORMUŞ ERKEK ARKADAŞIM ARADI BİZ YAKLAŞIK 4 AYDIR SEVGİLİYİZ DEMİŞ
BİLİYORUM FARKINDAYIM YÜZÜMEPaşama bak bir de affetmiş. Ondan önce olan konuşmalar ne hakla karışıyor sizin telefonunuza? Şunu da unutmayın bu olayı mutlaka yüzünüze vuracak
KIZLAR SANIRIM YANLIŞ ANLADINIZ BEN BİRİYLE KONUŞURKEN BAŞKA BİRİYLE FLÖRTLEŞİYORDUM ARAYAN KİŞİYE AYNI GÜNE RANDEVU VERİP UNUTMUŞUMÇok büyük fedakarlık yapıp affetmiş, bundan sonra senin yapman gereken sevgiline kul köle olmak. Bu devirde hiç bir erkek daha önce başka erkeklerle konuşmuş kızla ilişkiye devam etmez, iyi gözle bakmaz. Bir mucize olmuş seni affetmiş, değerini bil.
Allah akıl fikir versin.
İş yerinden yazıyorsunuz sanırım, o yüzden büyük harfle yazmanız, sitede büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiği için yasaktır, bu kurala uyarsanız sevinirimBİLİYORUM FARKINDAYIM YÜZÜME
KIZLAR SANIRIM YANLIŞ ANLADINIZ BEN BİRİYLE KONUŞURKEN BAŞKA BİRİYLE FLÖRTLEŞİYORDUM ARAYAN KİŞİYE AYNI GÜNE RANDEVU VERİP UNUTMUŞUM
BİLİYORUM FARKINDAYIM YÜZÜME
KIZLAR SANIRIM YANLIŞ ANLADINIZ BEN BİRİYLE KONUŞURKEN BAŞKA BİRİYLE FLÖRTLEŞİYORDUM ARAYAN KİŞİYE AYNI GÜNE RANDEVU VERİP UNUTMUŞUM
şöyle yorum yapmaya bayılıyorsunuz sanki biz bilmiyoruz ayrılmayı adam akıllı fikirleri bekliyoruz istiyoruz hemen bi taşlama peşine giriyorsunuzGeçmişde olan bişey yok konu sahibi daldan dala atlamış yakalanmış o gün aramış randevular falan... Sen ayrıl da bari en azından gururlu görün
Nasıl güvensin ki sizeARAYAN KİŞİYLE KONUŞUYORDUM AMA KÖTÜ BİR AMACIM YOKTU ARKADAŞ OLARAK KONUŞUYORDUM AMA ARAYAN KİŞİ BENİ O ŞEKİLDE GÖRMÜYORMUŞ ERKEK ARKADAŞIM ARADI BİZ YAKLAŞIK 4 AYDIR SEVGİLİYİZ DEMİŞ
Siz gerçekten çok aşık olduğunuza emin misiniz? Aşığım dediğiniz erkek arkadaşınızla başka bir kişiye aynı gün randevu vermişsiniz.Ben asla affetmezdim aptal yerine koymuşsunuz resmen.Ayrıca küçük harflerle yazsaydınız da anlardık koca koca yazmışsınız.BİLİYORUM FARKINDAYIM YÜZÜME
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?