• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SEVGİLİMİN GÜVENİNİ NASIL KAZANIRIM

AYSUDEGILAYSUN

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2019
37
11
8
32
KIZLAR MERHABA, BİR SIKINTIMI SİZLERLE PAYLAŞIP FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR. 2 AYDIR GÖRÜŞTÜĞÜM BİR ERKEK ARKADAŞIM VAR VE İLK GÖRÜŞTE AŞIK OLDUM GERÇEKTEN ÇOK SEVİYORUM. GEÇEN HAFTA PAZAR GÜNÜ ERKEK ARKADAŞLARIMLA PİKNİK YAPMAYA GİTTİK HER ŞEY ÇOK GÜZEL İLERLERKEN BİRDEN TELEFONUM ÇALDI ARAYAN KİŞİ SEVGİLİMLE TANIŞMADAN ÖNCE SADECE TELEFONDA KONUŞTUĞUM KİŞİYDİ. TELEFONU MEŞGÜLE ATTIM DAHA SONRA WHATSAPTAN YAZDI NE ZAMAN BULUŞUCAZ FALAN DİYE SEVGİLİM TELEFONU ZORLA ELİMDEN ALDI TÜM KONUŞMALARI OKUDU. BENİM MESAJ SİLMEME GİBİ Bİ HUYUM VAR NERDEN BAKSANIZ 5-6 ERKEKLE KONUŞMAMI OKUDU (HEPSİ ESKİ MESAJLAR) OKUDUKTAN SONRA BEN SENİ ÇOK FARKLI BİR YERE KOYMUŞTUM SENDEN HİÇ BEKLEMEZDİM SENİNDE KİMSEDEN BİR FARKIN YOK DEDİ ( ESKİ KIZ ARKADAŞI DA ONU ALDATMIŞ BU SEBEPTEN AYRILMIŞLAR) ONU KAYBETMEK İSTEMEDİĞİM İÇİN ÇOK ÖZÜR DİLEDİM KEDİ GİBİ ELİNE AYAĞINA DOLAŞTIM BENİ AFFETTİ AMA ŞUAN BANA GÜVENMİYOR KONUYU YAKIN ARKADAŞIMA ANLATTIM YA SENDEN İNTİKAM ALICAK YADA SENİ GERÇEKTEN SEVİYOR DEDİ. ŞUAN BANA ÇOK İYİ DAVRANIYOR İLİŞKİMİZ ÇOK İYİ İLERLİYOR AMA BEN HEP DİKEN ÜZERİNDEYİM NOLUR BANA AKIL VERİN GÜVENİNİ TEKRAR NASIL KAZANABİLİRİM.

Bu konuşmalar ondan önce miydi?
Ondan önceyse onu ilgilendirmez, kendisi hiç kimseyle konuşmamıştır sanki.
Karşısında bu konu yüzünden ezilip büzülmeyin, yoksa sizi bu konu yüzünden yıpratmaya devam eder. Bu durumu kullanır yani. Burnunuzdan kıl aldırmayın.

Bu konuşmalar ondan önce miydi?
Ondan önceyse onu ilgilendirmez, kendisi hiç kimseyle konuşmamıştır sanki.
Karşısında bu konu yüzünden ezilip büzülmeyin, yoksa sizi bu konu yüzünden yıpratmaya devam eder. Bu durumu kullanır yani. Burnunuzdan kıl aldırmayın.
ARAYAN KİŞİYLE KONUŞUYORDUM AMA KÖTÜ BİR AMACIM YOKTU ARKADAŞ OLARAK KONUŞUYORDUM AMA ARAYAN KİŞİ BENİ O ŞEKİLDE GÖRMÜYORMUŞ ERKEK ARKADAŞIM ARADI BİZ YAKLAŞIK 4 AYDIR SEVGİLİYİZ DEMİŞ

Hic taviz vermeyin valla .önce olan yazişmalar kimseyi ilgilendirmez.kedi gibi eline ayagina dolaşmak mi? Affetmek mi? Işte böyle yapa yapa tepenize cikariyorsunuz bu erkekleri.Sonra siz cekiyorsunuz buraya konu aciyorsunuz.Nasil alistirirsaniz öyle gider.dünyanin kuralidir bu.

ARAYAN KİŞİYLE KONUŞUYORDUM AMA KÖTÜ BİR AMACIM YOKTU ARKADAŞ OLARAK KONUŞUYORDUM AMA ARAYAN KİŞİ BENİ O ŞEKİLDE GÖRMÜYORMUŞ ERKEK ARKADAŞIM ARADI BİZ YAKLAŞIK 4 AYDIR SEVGİLİYİZ DEMİŞ

Tamam sorun ne o zaman haberiniz bile yokmuş size olan ilgisinden.
Ne yani arkadaşça da olsa hiç erkek arkadaşınız olmamalı mıymış?
Yani ben paylaşımınızdan bunu anlıyorum.
Taviz tavizi doğurur, taviz yok :)

Çok büyük fedakarlık yapıp affetmiş, bundan sonra senin yapman gereken sevgiline kul köle olmak. Bu devirde hiç bir erkek daha önce başka erkeklerle konuşmuş kızla ilişkiye devam etmez, iyi gözle bakmaz. Bir mucize olmuş seni affetmiş, değerini bil.

Allah akıl fikir versin.

Paşama bak bir de affetmiş. Ondan önce olan konuşmalar ne hakla karışıyor sizin telefonunuza? Şunu da unutmayın bu olayı mutlaka yüzünüze vuracak
BİLİYORUM FARKINDAYIM YÜZÜME
Çok büyük fedakarlık yapıp affetmiş, bundan sonra senin yapman gereken sevgiline kul köle olmak. Bu devirde hiç bir erkek daha önce başka erkeklerle konuşmuş kızla ilişkiye devam etmez, iyi gözle bakmaz. Bir mucize olmuş seni affetmiş, değerini bil.

Allah akıl fikir versin.
KIZLAR SANIRIM YANLIŞ ANLADINIZ BEN BİRİYLE KONUŞURKEN BAŞKA BİRİYLE FLÖRTLEŞİYORDUM ARAYAN KİŞİYE AYNI GÜNE RANDEVU VERİP UNUTMUŞUM

KIZLAR SANIRIM YANLIŞ ANLADINIZ BEN BİRİYLE KONUŞURKEN BAŞKA BİRİYLE FLÖRTLEŞİYORDUM ARAYAN KİŞİYE AYNI GÜNE RANDEVU VERİP UNUTMUŞUM
İş yerinden yazıyorsunuz sanırım, o yüzden büyük harfle yazmanız, sitede büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiği için yasaktır, bu kurala uyarsanız sevinirim Hoppa

Geçmişde olan bişey yok konu sahibi daldan dala atlamış yakalanmış o gün aramış randevular falan... Sen ayrıl da bari en azından gururlu görün

O zaman affettigine teşekkür edin ama unutmayın mutlaka yüzünüze vuracak. Ayrıca size de kocaman bir :oha:

Bu kadar ilk görüşte aşık olup nasıl bir başkasıyla flört edebiliyorsunuz ya ? Şu duyguların anlamını kirletmeyin lütfen.Herkes birbirine çok aşık,herkes aşkından ölüyor sorsak ama aldatan,yalan söyleyen milyonlar var.

Geçmişde olan bişey yok konu sahibi daldan dala atlamış yakalanmış o gün aramış randevular falan... Sen ayrıl da bari en azından gururlu görün
şöyle yorum yapmaya bayılıyorsunuz sanki biz bilmiyoruz ayrılmayı adam akıllı fikirleri bekliyoruz istiyoruz hemen bi taşlama peşine giriyorsunuz

Bunu yapan bir erkek olsa yerin dibine sokmuştuk da burada kimse de konu sahibine bir şey dememiş.

Konu sahibi, yaptığınız şey büyük ayıp. Erkek arkadaşınızın yerinde olsam sizinle ilişkiyi anında keserdim. Evet bu da bir aldatma.

Bana çok mantıklı gelmedi açıklamalarınız, biraz şıp sevdilik de sezmedim değil. Empati kurun eğer siz devam edebiliyor olsaydınız çabalayın diyeceğim, nasıl kazanılır tekrardan güven bilemiyorum...

Siz gerçekten çok aşık olduğunuza emin misiniz? Aşığım dediğiniz erkek arkadaşınızla başka bir kişiye aynı gün randevu vermişsiniz.Ben asla affetmezdim aptal yerine koymuşsunuz resmen.Ayrıca küçük harflerle yazsaydınız da anlardık koca koca yazmışsınız.

Back