Sevgilimin gözlüğüm hakkındaki yorumları

Kendisi 25 yaşında

Ben de miyopum . Ben de daimi kullanıyorum. Lens hiç düşünmedim çünkü mikrop kaparım diye korkularım var. Herkes kullanır bir şey olmaz ben kullanırım lens kesin bir şey olur mantığı mevcut bende.
Sağlığımız açısından da düzenli kullanmamız gerekiyor. Erkek arkadaşınız biraz düşünmeden konuşmuş , kötü bir niyeti olduğunu sanmıyorum . Gözlük kullanmadığı için abartıyorsunuz gibi gelmiş olabilir.
Haklısınız ama ben olsam ben de kırılırdım . Sevdiklerimizin fikirleri bizim için önemli oluyor , onların söylediklerini daha çok dikkate alıyoruz.
Erkek arkadaşım yeni aldığım gözlüğü bana yakıştıramadığında çok kötü hissetmiştim .

Ben de gözlüklüyüm hatta 8 yaşımdan beri takıyorum. Ve hiç çıkartmadım göz numaram 0.75 düştü.
Sanki biz çok memnunuz bu durumdan yağmur yağınca ayrı dert,soğuk ortamdan sıcak ortama girince ayrı dert.
Lensi hiç kullanmadım ama çok dikkat isteyen bir şey.Çok temiz tutman gerekiyor.
Kendisi ilkokula gidiyor sanki.Hani ilk okulda dört göz diye dalga geçenlerin başka bir versiyonu.Gerçekten çok sinir oldum.

neyse ki cezam bitti yorum yapim bari

nişanlımın gözleri 13numara falan oda hep gözlük kullanıyorsu ama 3 sendir hava alan hiç çıkarılmayan lenslerden kullanıyor çok memnun mikrop kapma olasılığı çok düşük endini temizliyor bu lensler hiç çıkarılmayan olduğu haalde hergün çıkarıyor sabah takıyor hem daha sağlıklı hemde daha uzun süre kullanılıyor buzamana kadar neden gözlükle uğraşmışım diyor uyuya kalsanızda sorun olmuyor

Alışan insana mutlaka kolay geliyordur lens.Ama gözüme yabancı bi madde sokacağım düşüncesi beni ürpertiyor elimde değil

bence denemekle birşey kaybetmezsin renkli lensler gibi değilki onlar zamanla hissetmiyorsun

Canım ben değiştirmedim editörlerden biri değiştirmiştir.Aynen o başlığım çok güzeldi

imdaaat kızlaaarr yardımmmm gibi içerikle alakasız, amacı sadece dikkat çekmek olan bir başlık değildi ki
Kezbanus Derdus başlığı da değştirildi
Özgün ve güzel başlıklar neden değiştiriliyor merak ediyorum
Nedir bu her şeye el atma ve sıradanlaştırma çabası

ben 10 yil gozluk takdim, 2 derece ciavariydi miyop ve astigmat vardi bende ( bu arada miyop olsan pc yi gorursun normalde, uzagi gormeme deilmiyidi miyop )
neyse evlenince e$im tutturdu lazer yaptiralim diye, ben hayatimda lens takmadim vucuda heledee goze bi$ey sokmak tuylerimi urpertiyordu ..e$im agzimdan girdi burnumdan çikdi lazere ikna etti beni, son ana kadar kaçmak için bahaneler ariyordum :)))
sonuç 6.5 yil oldu hiçç sorun ya$amadim çok $ukur , hala 10 uzerinden 10 goruyorum
lens takmaya korkan ben gittim gozleri çizdridim koca dirdirindan kurtulmak için
ama e$im hakliymi$, benim çocuklara gozluk falan dayanmazdi haklarlardi valla her sefrinde .. ben ali$mi$tim uyyaninca takar uyyunca çikarirdim o dererce bagimliydim

lafi çok uzattim, lazer buyuk rahatlik, goz doktorunla goru$ ve du$un derim .. sevgilin için deil kendi konforun için

Son düzenleme:

Ameliyat konusunu düşünüyorum, araştırıyorum.15 dk lık bi işlemmiş sanırım bişey anlamadım demişti bi tanıdığım :) Benim miyop göz 3 numara olunca miyopta olsa burnunun ucunu zor görüyorsun

Aynen konumun içeriğini çok güzel ifade ediyordu aslında bende anlamadım :/

bendede o kadar anca surmu$tu .. ama iki goz arasinda 1 ay sure koydu dr
biri iyile$ince otekini yapti yani, Tr de ayni anda yapiliyor galiba .

fiyatlari bilmiyorum, teknomloji surekli degi$iyor .. son çikan teknolojiyi falan takip et,n dr a sor
çunku bu lazer i$lemleri maalesef her goze yapilamiyor, once gozlerin uygunmu onu ogren
nerde yaptiraacgina teknigine sonra karar verirsin .. buyuk rahatlik orasi ni sana garanti edebiliirm ..
benim gibi gozlerde hassas biri bu lazeri yaptirabildiyse herkes yaptirabilir herhalde :)

Acı oldu mu benim canım çok tatlıdırda Mutlaka çok rahattır burda yaptırmam ilçede yaşıyorum güvenemem ancak bursada olabilir

iyi sen hayata pencerelerinin ardından bakmaya devam et' dedi

oooo çok kötü. Yani çok ayıp etmiş hem gözlükle bir kadın çok seksi olabiliyor ki. çok odunluk yapmış ama küsüp de ona önemliymiş hissi verme derim. Tak anam gözlüklerini, onun yanında tak, hem lens iyi birşey değilmiş. Göz numarasını daha da büyütüyormuş, gözü daha çok bozuyormuş ve kötüsü gözü kurutuyormuş. Lensten gözlüğe geçen çok kişi biliyorum sırf sağlık için.

Acı oldu mu benim canım çok tatlıdırda Mutlaka çok rahattır burda yaptırmam ilçede yaşıyorum güvenemem ancak bursada olabilir

yok aci deilde hafif sizlama gibi bi$ey oluyor , uyu$turucu damlanin etkisi geçtikden sonra , damlalarim vardi onlari kullandim 1 ay boyunca ..uç gun i$iga bakmadim, kapali alanda gune$ gozlugu kullandim i$ yerinde , ne gunlerdi yaaaa :)))
e$im i$e gitti bende odada beklemi$tim tek ba$ima i$ik gormeyim diye

dr kontrolde çok begenmi$ti hatat gozumu, bende her dediginizi yaptim deyince inanamami$ti , genelde hastalar onu dinlemezmi$te :)

ben korkarim bi$ey olur diye herseyi harfiyen yaparim takinti gibi bi$ey bu :)
sende yaparsin herseyi harfiyen kurtulursun in$allah ..
sen birak sevgiliyi goz dr una yogunla$ ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…