konu başlığı güzeldi, neden değiştirdin ?
neyse ki cezam bitti yorum yapim bari
nişanlımın gözleri 13numara falan oda hep gözlük kullanıyorsu ama 3 sendir hava alan hiç çıkarılmayan lenslerden kullanıyor çok memnun mikrop kapma olasılığı çok düşük endini temizliyor bu lenslerhiç çıkarılmayan olduğu haalde hergün çıkarıyor sabah takıyor hem daha sağlıklı hemde daha uzun süre kullanılıyor buzamana kadar neden gözlükle uğraşmışım diyor uyuya kalsanızda sorun olmuyor
Canım ben değiştirmedim editörlerden biri değiştirmiştir.Aynen o başlığım çok güzeldi
ben 10 yil gozluk takdim, 2 derece ciavariydi miyop ve astigmat vardi bende ( bu arada miyop olsan pc yi gorursun normalde, uzagi gormeme deilmiyidi miyop )
neyse evlenince e$im tutturdu lazer yaptiralim diye, ben hayatimda lens takmadim vucuda heledee goze bi$ey sokmak tuylerimi urpertiyordu ..e$im agzimdan girdi burnumdan çikdi lazere ikna etti beni, son ana kadar kaçmak için bahaneler ariyordum :)))
sonuç 6.5 yil oldu hiçç sorun ya$amadim çok $ukur , hala 10 uzerinden 10 goruyorum
lens takmaya korkan ben gittim gozleri çizdridim koca dirdirindan kurtulmak için
ama e$im hakliymi$, benim çocuklara gozluk falan dayanmazdi haklarlardi valla her sefrinde .. ben ali$mi$tim uyyaninca takar uyyunca çikarirdim o dererce bagimliydim
lafi çok uzattim, lazer buyuk rahatlik, goz doktorunla goru$ ve du$un derim .. sevgilin için deil kendi konforun için
imdaaat kızlaaarr yardımmmm gibi içerikle alakasız, amacı sadece dikkat çekmek olan bir başlık değildi ki
Kezbanus Derdus başlığı da değştirildi
Özgün ve güzel başlıklar neden değiştiriliyor merak ediyorum
Nedir bu her şeye el atma ve sıradanlaştırma çabası
Aynen konumun içeriğini çok güzel ifade ediyordu aslında bende anlamadım :/
Aynen konumun içeriğini çok güzel ifade ediyordu aslında bende anlamadım :/
Ameliyat konusunu düşünüyorum, araştırıyorum.15 dk lık bi işlemmiş sanırım bişey anlamadım demişti bi tanıdığım :) Benim miyop göz 3 numara olunca miyopta olsa burnunun ucunu zor görüyorsun
Oteki baslik neydi. Tek bildigim bunun cok siradan oldugu.
2 buçuk yıllık sevgilim, 3 numara gözlüklerim :/ şeklindeydi başlık
bendede o kadar anca surmu$tu .. ama iki goz arasinda 1 ay sure koydu dr
biri iyile$ince otekini yapti yani, Tr de ayni anda yapiliyor galiba .
fiyatlari bilmiyorum, teknomloji surekli degi$iyor .. son çikan teknolojiyi falan takip et,n dr a sor
çunku bu lazer i$lemleri maalesef her goze yapilamiyor, once gozlerin uygunmu onu ogren
nerde yaptiraacgina teknigine sonra karar verirsin .. buyuk rahatlik orasi ni sana garanti edebiliirm ..
benim gibi gozlerde hassas biri bu lazeri yaptirabildiyse herkes yaptirabilir herhalde :)
iyi sen hayata pencerelerinin ardından bakmaya devam et' dedi
Acı oldu mu benim canım çok tatlıdırdaMutlaka çok rahattır burda yaptırmam ilçede yaşıyorum güvenemem ancak bursada olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?