• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin gözlüğüm hakkındaki yorumları

Ausencia dan kankam ' a % 99 ...

Konuyu dağıtmayayım , gözlüklü kadın seksidir ayrıca :82:

Bunlari ben demiyorum sekerim. Kova burcu hava grubudur degiskendir. Pratik zekalidir. Ani anina da uymaz. Cok zor sever, sevince de birakmaz iste. vs vs. Dedigin gibi konuyu dagitip banlanmayalim. :35:

Yahu film izleyeceğiz , romantizm bozulacak , ooo ooo demiş ya .Dur bir lenslerimi takıp geleyim demek daha fena :34:

Erkek işte ... Detaya inmeden bodoslama konuşma özellikleri fena gelişmiş bir tür.

5 yıldır onu en iyi tanıyan sensin , ne kadar ciddi ne kadar şaka ; benim yorumum doğru tespit olmaz sanki.

QUOTE=KankamStyle;29803304]Kovalar biraz duygusuzdur. Lafinin nereye gidecegini hesap etmez.

Öhöö , öhööö , öhö :24:
[/QUOTE]

Ausencia dan kankam ' a % 99 ...

Konuyu dağıtmayayım , gözlüklü kadın seksidir ayrıca :82:

Şaka değildi canım ya keşke şaka olsa.Lensler hep gözümde olacak diye düşünüyor ama bidaha konuyu açarsa diyeyim senin söylediğini :1: Beni gözlükle gördüğünde iyice seksi olmuşsun demişti ama pekte ciddi değilmiş demek ki :)

Ben olsam simdiye ayrilmistim ondan :/ ..
Cooooook kirilirdim.. beni sevmedigini dusunurdum .. ki bence oyle .. seven insan neden taksin ki bu konuyu ? Ah erkekler ah :(

Yaklaşık 6 aydır 3 numara gözlük kullanıyorum miyopum gözlüklerim daimi.Sevgilim de çevremde çok yakıştırdı gözlüğü bana zaten siyah kemik çerçeve aldım.Lens düşündüm ama doktor önermedi, kullanan arkadaşlarımda gözü mikrop kapanlar vardı bende almadım.O gün bugündür gözlüklüyüm.Uzatmayayım bu akşam sevgilimle telefonda konuşurken pc den bişeye bakmam gerekiyodu gözlüklerim yok şimdi sonra bakarım dedim.'Ne yani gözlüksüz göremeyecek misin o kadar da değildir ben sana demiştim evet yakışıyor ama gözlüğe fazla alışma gözlerinin numarası iyice ilerleyecek' dedi.Bende 'Gözlüksüz bulanık görüyorum gözlükle numarası düşen çok insan var' dedim.Sonra 'senin gözlüğe bağımlı olmanı hiç istemezdim, lens kullan.Evlendiğimizde gözlük takma dışarı çıkarken değişik ol derim çıkamazsın,film izlemeye kalkarız dur gözlüklerim yok takayım dersin al gitti romantizm' dedi.Bende benim için göz sağlığım önemli dedim 'iyi sen hayata pencerelerinin ardından bakmaya devam et' dedi.Onun bildiği bir sürü kişi takıyormuş lens bişey olmuyomuş.Bende uzatmadım başka konu açtım ama çok kırıldım :31:Bilmiyorum abarttım mı sizlere danışmak istedim :5:

Cnm benım lens markaları cok ıyı olanlar var sofıstık vs markalar onları kullan bence
Benım de gozlerım mıyop ew halınde gozluk kullanıorumdum ılk yıllarımda dısarı cıkarken lens
Sımdı yatarken cıkarıorm o kadar lens degerlendır sımdı 4 yıl oldu

Bir erkekten niçin bu kadar incelik bekliyorsunuz ki :1: doğru demiş. Lense alış dikkatli olursan mikrop filan kapmıyor. Ben de lens kullanıyorum.

Kusura bakmasın da kimse onun göz zevki, karizması için sağlığından olma riskine giremez
Yanına yakışmayacağımı mı düşündü de söylüyor der çok kırılırdım

Son düzenleme:
Bence kırıldığını belli etti duracağı yeri bilsin yani haddini bilsin ayıp olmuş ya patavatsızlığında bukadarı erkek arkadaşımısın sanki sevgilisin kırılcağını düşünmesi gerkiyodu bence bu tür patavatsızlıklarına izin verme.

Ben anlamıyorum böyle sevgileri kimse kusura bakmasın.
Gözlük mü takacaksın hep romantizm etkilenir ne yahu.
Lens kullanmak çoğu için pratik olabilir ama ben de hiç yanaşmadım
mesela elimi gözüme sokmak,takıp çıkarmak temizliğine aşırı hassasiyet göstermek
Ben öyle ince işlere gelemem diye gözlüğü tercih ettim hep..

Bir gün olsun benzer cümleler duymadım eşimden evlilik öncesi de sonrası da..
Tersine ben gözlüklü halimi sevmiyorum ameliyat düşünüyorum ama korkuyorum.
Eşim de ameliyat olmamı istemiyor. İlersinde ne olur bilemeyiz diyor.

Göz sağlığı bu yahu. Aşkı, romantizmi mi düşüneceğim?
Gözleri bozuk biri gözlüksüz ne kötü hisseder.
Gözlüklü de ayrı kötü hisseder..
Ben çok iyi görenlere çok özenirim mesela.
Ne duygusuzca!

Evlenince hamileliktir vs. kilo alacak olsan
Ay severken,okşarken elime löp löp etlerin mi gelecek?
Gitti romantizm:ssz:

Bunu da doğal karşılayabilecek miyiz? Kırılmayacak mıyız?

Canım Merhaba;
başlığına rasladım ve ilgi alanım olduğu için sana yazmak istedim açıkcası..Ben bir internet sitesinde müşteri hizmetleri olarak çalışıyorum ve lens satıyoruz lensin kullanımı ve rahatlıgı artık herkes tarafından biliniyor bence denemelisin ama tabii senin tercihin kesinlikle ben sadece 2 yıldır bu işin içinde olduğum için gelen taleplerden yola çıkarak sana söylüyorum...Ayrıca lensler 1 aya kadar gözde kalabiliyor yani dur takıyım cıkarıyım dert degıl...

ben de 10 aydır gözlük kullanıyorum gözlüğüm olmadan burnumun ucunu göremiyorum.gözlüğün konforlu olmadığı durumlar da var. yemek yaparken bulaşık makinesini açarken vs. buğulanıp görüşün sıfıra inmesi yağmura yakalanınca damlalar vs. bu yüzden lens kullanmaya başlayacağım sen de lens düşün bence.

Yaklaşık 6 aydır 3 numara gözlük kullanıyorum miyopum gözlüklerim daimi.Sevgilim de çevremde çok yakıştırdı gözlüğü bana zaten siyah kemik çerçeve aldım.Lens düşündüm ama doktor önermedi, kullanan arkadaşlarımda gözü mikrop kapanlar vardı bende almadım.O gün bugündür gözlüklüyüm.Uzatmayayım bu akşam sevgilimle telefonda konuşurken pc den bişeye bakmam gerekiyodu gözlüklerim yok şimdi sonra bakarım dedim.'Ne yani gözlüksüz göremeyecek misin o kadar da değildir ben sana demiştim evet yakışıyor ama gözlüğe fazla alışma gözlerinin numarası iyice ilerleyecek' dedi.Bende 'Gözlüksüz bulanık görüyorum gözlükle numarası düşen çok insan var' dedim.Sonra 'senin gözlüğe bağımlı olmanı hiç istemezdim, lens kullan.Evlendiğimizde gözlük takma dışarı çıkarken değişik ol derim çıkamazsın,film izlemeye kalkarız dur gözlüklerim yok takayım dersin al gitti romantizm' dedi.Bende benim için göz sağlığım önemli dedim 'iyi sen hayata pencerelerinin ardından bakmaya devam et' dedi.Onun bildiği bir sürü kişi takıyormuş lens bişey olmuyomuş.Bende uzatmadım başka konu açtım ama çok kırıldım :31:Bilmiyorum abarttım mı sizlere danışmak istedim :5:

daimi gözlük tak çıkar yapılmaz.evde de,dışarıda da devamlı tak.merak ettim 3 numara olana kadar gözlerin hiç mi rahatsız olmadın.nasıl gezdin dışarıda.gözlük numaran epey yüksek.benim bir tanıdığımın da numarası 3'tü,gözlük kullanmadığı için sürekli gözlerini kısarak bakmaktan daha 20 yaşında göz çevreleri kırış kırış olmuştu:50:

ben 35 yıldır gözlük kullanıyorum.daha yataktan kalkarken takarım.gözlüklerimle okadar bütün oldum ki,çoğu zaman banyoya bile gözlükle giriyorum:1:

ayrıca gözlük kullanmak numaranı düşürmez,lenste numaranı düşürmez sadece görüş açını kaliteli kılar.gözlük takınca da göz numaran ilerlemez.zaten belli yaşa kadar kendisi ilerliyor ve kalıyor.ben 0.50 ile başladım.2.75'de kaldı:34:

Terbiyesiz şey. Ben ortaokuldan beri gözlük kullanıyorum. Çocukluk zamanımdaki arkadaşlarım bile böyle densiz ve öküz olmadı. Hiçbir bununla ilgili ters birşey duymadım.

Lenslerimde var. Gerektiği yerde lenste takıyorum. Sende öyle yapabilirsin ama kendin için asla onun için değil.

Ama gözlük kullanmayı seviyorum. Gözlerim en fazla 3 (miyop) oldu, şimdi 2.75 doktora gitsem eminim 2,5 verir çünkü 2,75 rahatsız etmeye başladı.

Sürekli taktım hiç çıkarmadım, ilerlemedi de.

yataktan kalkarken takarım.gözlüklerimle okadar bütün oldum ki,çoğu zaman banyoya bile gözlükle giriyorum:1:

ayrıca gözlük kullanmak numaranı düşürmez,lenste numaranı düşürmez sadece görüş açını kaliteli kılar.gözlük takınca da göz numaran ilerlemez.zaten belli yaşa kadar kendisi ilerliyor ve kalıyor.ben 0.50 ile başladım.2.75'de kaldı:34:

hahaha bende bazen banyoya gözlükle giriyorum :21:

Benim düştü ama belki yakın çıkmaya başlamıştırda o yüzden düşüyordur. Hep derler ya yakın başlayınca uzak düşer. :44:

Bi dönem heveslenip lens kullanayım dedim az kalsın gözümü cıkarıyordum :1: Cok zor iş onu takıp cıkarmak, hijyen kurallarına uymak falan.

Gözlük kullanmak da zor, en iyisi Allah'tan şifa dilemek, ama size değil anlayış yoksunu sevgilinize :)

Terbiyesiz şey. Ben ortaokuldan beri gözlük kullanıyorum. Çocukluk zamanımdaki arkadaşlarım bile böyle densiz ve öküz olmadı. Hiçbir bununla ilgili ters birşey duymadım.

Lenslerimde var. Gerektiği yerde lenste takıyorum. Sende öyle yapabilirsin ama kendin için asla onun için değil.

Ama gözlük kullanmayı seviyorum. Gözlerim en fazla 3 (miyop) oldu, şimdi 2.75 doktora gitsem eminim 2,5 verir çünkü 2,75 rahatsız etmeye başladı.

Sürekli taktım hiç çıkarmadım, ilerlemedi de.

benim gözlük numaram 22 yaşıma kadar ilerledi,sonra durdu.allaha şükür ben yakını rahat görüyorum ama eşim senelerdir ikili gözlük kullanıyor.:31:

hahaha bende bazen banyoya gözlükle giriyorum :21:

Benim düştü ama belki yakın çıkmaya başlamıştırda o yüzden düşüyordur. Hep derler ya yakın başlayınca uzak düşer. :44:

Benim anneminde genc yasta yakini bozuldu yakini bozulunca dediginiz gibi uzak gozluk numarasi dustu hemde 1.5 lara geriledi demekki dogruymus yakin bozulunca uzak duser dedikleri.

Konu sahibi arkadasim gozluklerin daimi gozlukmus o zaman tak cikar yapilmaz ben evdede takiyorum disarida da takiyorum hatta banyoya bile gozlukte girdigim olmustustur gozluklerimi cikarttim sanarak:-) :-) gozlukte tek zorlandigim konu yagmur yagarken camlarim su icinde kaliyor hal oyle olunca benimle dalga gecenler bile oluyor sileceklerin calismiyor diye bende artik kirildigimi belli ediyorum keyif icin takmiyorum sagligim icin takiyorum diyorum.

gözlük olmadan romantizm olmuyormuymuş hay yarabbim sevgilin kendi odunluğuna kılıf ayarlamış resmen , ne insanlar var eşleri ne hastalıklarla uğraşıyor destek oluyor seninki bi gözlüğün var diye sevgilisinden utanıyorsa başkasını bulsun ama dua etsin ki bulduğu ömür boyu hastalık görmesin ,

şu erkerklerin durup durup muhteşem fikirler üretmelerine hastayım...
kız sağlığının peşinde paşamız değişiklik istiyo...
ne olmuş yani gözlüklüysen benim eşimde gözlük kullanıyo hemde öyle böyle kullanma değil bi yatarken bi duşta çıkartıyo..
çünkü gözlüksüz göremiyo adam....
neyse sen kendi sağlığına bak sevgilinin keyfinden önce...

Back