Yaklaşık 6 aydır 3 numara gözlük kullanıyorum miyopum gözlüklerim daimi.Sevgilim de çevremde çok yakıştırdı gözlüğü bana zaten siyah kemik çerçeve aldım.Lens düşündüm ama doktor önermedi, kullanan arkadaşlarımda gözü mikrop kapanlar vardı bende almadım.O gün bugündür gözlüklüyüm.Uzatmayayım bu akşam sevgilimle telefonda konuşurken pc den bişeye bakmam gerekiyodu gözlüklerim yok şimdi sonra bakarım dedim.'Ne yani gözlüksüz göremeyecek misin o kadar da değildir ben sana demiştim evet yakışıyor ama gözlüğe fazla alışma gözlerinin numarası iyice ilerleyecek' dedi.Bende 'Gözlüksüz bulanık görüyorum gözlükle numarası düşen çok insan var' dedim.Sonra 'senin gözlüğe bağımlı olmanı hiç istemezdim, lens kullan.Evlendiğimizde gözlük takma dışarı çıkarken değişik ol derim çıkamazsın,film izlemeye kalkarız dur gözlüklerim yok takayım dersin al gitti romantizm' dedi.Bende benim için göz sağlığım önemli dedim 'iyi sen hayata pencerelerinin ardından bakmaya devam et' dedi.Onun bildiği bir sürü kişi takıyormuş lens bişey olmuyomuş.Bende uzatmadım başka konu açtım ama çok kırıldım Bilmiyorum abarttım mı sizlere danışmak istedim
bende alti yildir felan düzenli gözlük kullanan biriydim. yaklasik bir bucuk yildir lens kullaniyorum. cok memnunum bir sorunum yok acikcasi.
lens gözlük gibi degil tabi ki, daha dikkatli ve sterill olmak lazim. ama devamli takmak zorunda degilsin zaten.. takincada günde sekiz saaten fazla takmamaya calisiyorum. eve gelince hemen makyajimi temizlerken lenslerimide cikartirim, evdeyken gözlükleri takmaya baslarim...ikisini bir arada kullaniyorum. gündüzleri lens aksam eve gelince ya da ders calisirken felan gözlük...
lense alistikdan sonra inan cok rahatlayacaksin, estetik acidan gerekli. cünkü her zaman her kiyafete gözlük gitmeyebiliyor.
ne bileyim bir makyaj yapiyorsun, süslenmis cikacaksin disari gözlügü taktigim zaman kapatiyordu. arada gözlüklerimi özleyip lens takmayip gözlüklerimi de kullaniyorum. ikisini de bir arada kullanabilirisn...
erkek arkadasinin tavrina gelince, acikcasi gözlük arada iyi hos cool da fazlada takma dört gözlü sevgili istemiyorum demek istemis bence...hic hos olmamis, yani dis görünüs önem arz ediyor beyefendi icin. söyle söyleyim; yeni bir ortama girip birileriyle tanistigin zaman, ismini cikaramayanlar seni tarif ederken haa o gözlüklü kiz miydi diye tarif etmeye baslar. gözlük bir anlamda senin disinda senin bir imajin olur. bence erkek arkadasin da bu imajin olusmasini istememis...