• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin gözlüğüm hakkındaki yorumları

aaa patavatsız:20: sevgilisi olmasan bile karşısında bir bayanın olduğunu unutmuş..
benim çok yakın bir arkadaşım neredeyse çocukluğundan beri gözlük kullanıyor..lenside denedi ama gözleri lensi kabul etmedi..ve çok uzun yıllardırda bir birlikteliği var.. evlencekler..kız gözlüksüz nasıl olcak düğünde nasıl görcem derdinde..ama damadımız buna kızıyo..düğündede gözlüğünü takcaksın saçmalama önemli olan senin görmen diyor..bunu düşünmüyor bile sağolsun..

bence erkek arkadaşına kırıldığını belirt..gönlünü alsın o abidin..
sende takma kafana gözlüklü kızlar çok çekici oluyorlar:1:

Lensi onermiyorum. Hannah arkadasimiz bir topik acmisti. Bir kadinin gozunu lensten mikrop kapmis, tek gozunu kaybetmis . Sanirim Ingiltere'deydi. Gerekirse sevgilinizi degistirin, gozlugunuzu degistirmeyin.

Lensi onermiyorum. Hannah arkadasimiz bir topik acmisti. Bir kadinin gozunu lensten mikrop kapmis, tek gozunu kaybetmis . Sanirim Ingiltere'deydi. Gerekirse sevgilinizi degistirin, gozlugunuzu degistirmeyin.

benim erkek kardeşimde lens kullanıyordu ama bir süre sonra çok rahatsız oldu, bir süre vampir gibi kıpkırmızı gözle gezdi hatta. ben de gözlük kullanıyorum, romantizme bu kadar darbe vuracağını düşünmemiştim :) hayır yani kızcağız "dur gözlük takayım" dese gidecek olan romantizm, kız "ben bir lavaboya gideyim" dese ne olacak acaba :27:

benim erkek kardeşimde lens kullanıyordu ama bir süre sonra çok rahatsız oldu, bir süre vampir gibi kıpkırmızı gözle gezdi hatta. ben de gözlük kullanıyorum, romantizme bu kadar darbe vuracağını düşünmemiştim :) hayır yani kızcağız "dur gözlük takayım" dese gidecek olan romantizm, kız "ben bir lavaboya gideyim" dese ne olacak acaba :27:

Romantizm degil onun derdi. Kilif uydurup lens tak diyor. Lens takanlar cok bakimli gorunuyor ya, ondan.:52:

gözluk bir kusur degil siz adapte oluyorsunuz siz kullaniyorsunuz
ona ne oluyo?
tamam ilerde lenste kullanabilirsiniz ben
10 senedir lens kullaniyorum -2.87 -3.25 myopum ustelik

hayata pencerelerinin arkasindan bakmaya devam et
demesi ciddi anlamda dusundurucu

Yaklaşık 6 aydır 3 numara gözlük kullanıyorum miyopum gözlüklerim daimi.Sevgilim de çevremde çok yakıştırdı gözlüğü bana zaten siyah kemik çerçeve aldım.Lens düşündüm ama doktor önermedi, kullanan arkadaşlarımda gözü mikrop kapanlar vardı bende almadım.O gün bugündür gözlüklüyüm.Uzatmayayım bu akşam sevgilimle telefonda konuşurken pc den bişeye bakmam gerekiyodu gözlüklerim yok şimdi sonra bakarım dedim.'Ne yani gözlüksüz göremeyecek misin o kadar da değildir ben sana demiştim evet yakışıyor ama gözlüğe fazla alışma gözlerinin numarası iyice ilerleyecek' dedi.Bende 'Gözlüksüz bulanık görüyorum gözlükle numarası düşen çok insan var' dedim.Sonra 'senin gözlüğe bağımlı olmanı hiç istemezdim, lens kullan.Evlendiğimizde gözlük takma dışarı çıkarken değişik ol derim çıkamazsın,film izlemeye kalkarız dur gözlüklerim yok takayım dersin al gitti romantizm' dedi.Bende benim için göz sağlığım önemli dedim 'iyi sen hayata pencerelerinin ardından bakmaya devam et' dedi.Onun bildiği bir sürü kişi takıyormuş lens bişey olmuyomuş.Bende uzatmadım başka konu açtım ama çok kırıldım :31:Bilmiyorum abarttım mı sizlere danışmak istedim :5:

canım sen değil sevgilin abartmış. Belkide şakasına söyledi ama hiç hoş değil. Önemli olan senin sağlığın....

bende sevgilimde gözlüklüyüz ( miyop var ).. ikimizdede gözlük olunca hiç bi zaman sorun etmedik bunu ilerde evlenirsek ikimizde lazer oluruz diyor canım :)))

Ben anlamıyorum böyle sevgileri kimse kusura bakmasın.
Gözlük mü takacaksın hep romantizm etkilenir ne yahu.
Lens kullanmak çoğu için pratik olabilir ama ben de hiç yanaşmadım
mesela elimi gözüme sokmak,takıp çıkarmak temizliğine aşırı hassasiyet göstermek
Ben öyle ince işlere gelemem diye gözlüğü tercih ettim hep..

Bir gün olsun benzer cümleler duymadım eşimden evlilik öncesi de sonrası da..
Tersine ben gözlüklü halimi sevmiyorum ameliyat düşünüyorum ama korkuyorum.
Eşim de ameliyat olmamı istemiyor. İlersinde ne olur bilemeyiz diyor.

Göz sağlığı bu yahu. Aşkı, romantizmi mi düşüneceğim?
Gözleri bozuk biri gözlüksüz ne kötü hisseder.
Gözlüklü de ayrı kötü hisseder..
Ben çok iyi görenlere çok özenirim mesela.
Ne duygusuzca!

Evlenince hamileliktir vs. kilo alacak olsan
Ay severken,okşarken elime löp löp etlerin mi gelecek?
Gitti romantizm:ssz:

Bunu da doğal karşılayabilecek miyiz? Kırılmayacak mıyız?
Eşiniz çok düşünceli gerçekten.Açıkçası aklıma gelmedi değil yarın öbürgün kiloda alıcam ne olacağımızı bilmiyoruz hepimiz birer özürlü adayıyız Allah korusun başıma bişey gelse arkasına bakmadan gider diye düşünmeye başladım :50:

daimi gözlük tak çıkar yapılmaz.evde de,dışarıda da devamlı tak.merak ettim 3 numara olana kadar gözlerin hiç mi rahatsız olmadın.nasıl gezdin dışarıda.gözlük numaran epey yüksek.benim bir tanıdığımın da numarası 3'tü,gözlük kullanmadığı için sürekli gözlerini kısarak bakmaktan daha 20 yaşında göz çevreleri kırış kırış olmuştu:50:

ben 35 yıldır gözlük kullanıyorum.daha yataktan kalkarken takarım.gözlüklerimle okadar bütün oldum ki,çoğu zaman banyoya bile gözlükle giriyorum:1:

ayrıca gözlük kullanmak numaranı düşürmez,lenste numaranı düşürmez sadece görüş açını kaliteli kılar.gözlük takınca da göz numaran ilerlemez.zaten belli yaşa kadar kendisi ilerliyor ve kalıyor.ben 0.50 ile başladım.2.75'de kaldı:34:

Rahatsız oldum tabi ki gözlerimi kısarak bakıyordum Allahtan göz etrafım kırışmadı :1: Önceden bi şekilde idare ediyodum sevgilimde bunu anlayamadığını söylüyor.Gözlük takmadan nasıl görüyor muşum da gözlük takmaya başladığımdan beri gözlüksüz duramıyor muşum.Ama gerçekten gözlük kullandığımdan beri gözlükleri çıkarınca daha da bulanık görüyorum.Ben bu durumu net görmeye alıştığım için şeklinde yorumluyorum ama :31:

Bi dönem heveslenip lens kullanayım dedim az kalsın gözümü cıkarıyordum :1: Cok zor iş onu takıp cıkarmak, hijyen kurallarına uymak falan.

Gözlük kullanmak da zor, en iyisi Allah'tan şifa dilemek, ama size değil anlayış yoksunu sevgilinize :)

Gözüm konusunda bende çok hassasım.Kesin bi zarar veririm kendime :31: En ihtiyacım olan duayı ettiniz amiiiiiiiiinnn :1:

aaa patavatsız:20: sevgilisi olmasan bile karşısında bir bayanın olduğunu unutmuş..
benim çok yakın bir arkadaşım neredeyse çocukluğundan beri gözlük kullanıyor..lenside denedi ama gözleri lensi kabul etmedi..ve çok uzun yıllardırda bir birlikteliği var.. evlencekler..kız gözlüksüz nasıl olcak düğünde nasıl görcem derdinde..ama damadımız buna kızıyo..düğündede gözlüğünü takcaksın saçmalama önemli olan senin görmen diyor..bunu düşünmüyor bile sağolsun..

bence erkek arkadaşına kırıldığını belirt..gönlünü alsın o abidin..
sende takma kafana gözlüklü kızlar çok çekici oluyorlar:1:

Sevgilisinin hiç bir kusurunu takmayan erkekler çok gerçekten.Düşünceli olmak çok önemli.Kendimi onun yerine koyuyorum o gözlük taksa muhakkak yakışırdı ona ve hiç bir şekilde lens kullan bile demezdim.Yani çekiciyiz tabi kiiii :63:Sağol canımmm :82:

Hiç bir şekilde, hiç bir gözlük alışkanlık yapıpta göz numarasını ilerletmez.
Ben de gözlüklüyüm.
Doktora sordum lensi mi tavsiye edersiniz gözlüğü mü diye.
Kullanım açısından lens tavsiye ederim ama göz sağlığın için gözlük daha iyi dedi.
Ne varmış film izlerken gözlüğünü taksan?
Bütün romantiklik o gözlükle mi bozulacakmış?
Sevgilin gözlüğü aksesuar sandı heralde.
İsteyince takıp, isteyince çıkaracaksın gibisinden.
:51:

Lensten yana zaten çekincelerim vardı o olayı tv de gördüğümden beri asla kullanmam dedim.Ayrıca benim çevremde 3 kişi lens kullanıyor hepsininde şeffaf.Ne zaman görsem gözleri kan çanağı gibi.Doktorları normalde lens kullanma gözlerin mikrop kapmış demelerine rağmen gözlük takmamak için inatla kullanıyorlar :31:

Yaklaşık 6 aydır 3 numara gözlük kullanıyorum miyopum gözlüklerim daimi.Sevgilim de çevremde çok yakıştırdı gözlüğü bana zaten siyah kemik çerçeve aldım.Lens düşündüm ama doktor önermedi, kullanan arkadaşlarımda gözü mikrop kapanlar vardı bende almadım.O gün bugündür gözlüklüyüm.Uzatmayayım bu akşam sevgilimle telefonda konuşurken pc den bişeye bakmam gerekiyodu gözlüklerim yok şimdi sonra bakarım dedim.'Ne yani gözlüksüz göremeyecek misin o kadar da değildir ben sana demiştim evet yakışıyor ama gözlüğe fazla alışma gözlerinin numarası iyice ilerleyecek' dedi.Bende 'Gözlüksüz bulanık görüyorum gözlükle numarası düşen çok insan var' dedim.Sonra 'senin gözlüğe bağımlı olmanı hiç istemezdim, lens kullan.Evlendiğimizde gözlük takma dışarı çıkarken değişik ol derim çıkamazsın,film izlemeye kalkarız dur gözlüklerim yok takayım dersin al gitti romantizm' dedi.Bende benim için göz sağlığım önemli dedim 'iyi sen hayata pencerelerinin ardından bakmaya devam et' dedi.Onun bildiği bir sürü kişi takıyormuş lens bişey olmuyomuş.Bende uzatmadım başka konu açtım ama çok kırıldım :31:Bilmiyorum abarttım mı sizlere danışmak istedim :5:

sevgilinin göz bozukluğunun nasıl bişe olduğundan haberi yok sanırımmm :44::44::44:
gözlüğünü hiç çıkarmaman gerekiyo, ne demek arada kullann.
benimde bozuk 2,50 gözlüğüm olmayınca etraf 3D oluyo vallahi banaa:1::1::1:
numaralarımız yüksek olduğu için arada kullanılcak gözlük diil bizimkisii:31::31::31:
bu arada ben 6 yıldır numaralı, şeffaf lens kullanıyorumm,
hiç bi sıkıntı yaşamadım çok şükürr:34::34:
temiz kullandığın sürece sıkıntı yok..
dışarda lens, eve gelir gelmez de çıkarır gözlüklerimi tkarımm..sen de o şekilde yapabilirsinn:34::34:
sen hç canını sıkmaa, çünkü göz bozukluğunun ne olduğunu bilmediğinden patavatsızca konuşabilirr :34::34:

Hiç bir şekilde, hiç bir gözlük alışkanlık yapıpta göz numarasını ilerletmez.
Ben de gözlüklüyüm.
Doktora sordum lensi mi tavsiye edersiniz gözlüğü mü diye.
Kullanım açısından lens tavsiye ederim ama göz sağlığın için gözlük daha iyi dedi.
Ne varmış film izlerken gözlüğünü taksan?
Bütün romantiklik o gözlükle mi bozulacakmış?
Sevgilin gözlüğü aksesuar sandı heralde.
İsteyince takıp, isteyince çıkaracaksın gibisinden.
:51:

İlk göz doktoruna gittiğimde bende lensi sordum doktor 'önermiyorum ben' dedi daimi gözlük yazdı.Zaten doktorların çoğu gözlüklüdür.Mesela göz çizdirme operasyonu içinde geçerli bu.Biraz araştırmasını yapmıştım operasyon yapıldıktan sonra göz numarası tekrar ilerleyebilirmiş.Bi yerde de madem gözü tamamen tedavi eden bişey var neden hala doktorlarımız gözlük kullanıyorlar ? diye.Mantıklı gelmişti :31:Gözü sağlıklı olduğu için benim gözlük takmam ona boş geliyor, süs için taktığımı düşünüyor sanırım :ssz:

İlk göz doktoruna gittiğimde bende lensi sordum doktor 'önermiyorum ben' dedi daimi gözlük yazdı.Zaten doktorların çoğu gözlüklüdür.Mesela göz çizdirme operasyonu içinde geçerli bu.Biraz araştırmasını yapmıştım operasyon yapıldıktan sonra göz numarası tekrar ilerleyebilirmiş.Bi yerde de madem gözü tamamen tedavi eden bişey var neden hala doktorlarımız gözlük kullanıyorlar ? diye.Mantıklı gelmişti :31:Gözü sağlıklı olduğu için benim gözlük takmam ona boş geliyor, süs için taktığımı düşünüyor sanırım :ssz:

Lazer için göz derecenin sabitlenmesi gerekmiş canım doktorum söyledi eger sabitlenmeden olursan tekrar ilerleyebilir dedi 13 yıllık doktorum benim kendisine bu konuda güveniyorum.Doktorunuz lensi önermemiş madem kullanma çünkü doktorun önermesi gerek evet doktorların çogu gözlüklü.

Arkadaşlar bu arada bi ayrıntı vermek istiyorum.Gerçi yaptığı patavatsızlığı affettirmez ama.Sevgilimin babası kanser akciğer kanseri.Özellikle babasının hastalığından sonra böyle düşüncesiz oldu.2 aydır falan yani.Geçende telefonla konuşurken 'Ben çok duygusuz oldum bu psikolojik durumum devam edene kadar beni idare et' gibilerinden bişeyler söyledi.Bende ne kadar devam eder dedim 'bilmiyorum işte' dedi :31:

Biz bu tiplere halk arasında ' patavatsız ' diyoruz :31:

Patavatsiz degil cahil ve salak bence :47: :47:

Sanki goz doktoru beyefendi hazretleri, kizin gozu 3 numara , hazret buyurmus ben sana gozunu alistirma dedim bik bik bik bik :51: Sanki kendisi doktordan daha iyisini biliyor ?

Lensten ben de rahatsiz oluyorum, gerzegin biri yorumda bulundu diye gozunun icine yabanci bir cisim sokmaya hic gerek yok bence. :34:

Amma fantezi yapmis bu arada, sinemaya gidicekmis, sonra sen gozlugunu takicakmissin ...... gozlukle romantizmin ne alakasi var? :53: :53:

Ne salak bir insan, kac yasinda bu ?

Sizi teşvik etmesi gerekirken böyle bir yaklaşım çok kötü olmuş. Sadece güzelliğe önem veren bir adamla bir ömür geçer mi kendiniz karar verin.

Back