Sevgilimin gözlüğüm hakkındaki yorumları

Ben bu siyah pencerelerimin ardından hayatı çok güzel görüyorum.En önemlisi kimseyi kırmamaya çok çok dikkat ediyorum.Ben mutluyum bu halimle de çok şükür Belki bir ihtimal gözlerimi çizdiririm ama çizdirene kadar güzel gözlüklerimi takmaya devam edeceğim :103:

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için 1 ay sonra göz kontrolüm var zaten doktora gideceğim o zaman bu ameliyat mevzusu hakkında da bilgi alayım doktordan Kapalı alanda güneş gözlüğü komikmiş gerçekten ama olsun sağlık için mecbur

evet komikdim
ama mukafatimi aldim

erkeklerin bu fiziksel görüntüsü takıntısı beni delirtiyo kırılmakta haklısın canım ama bu lafları onun patavatsızlığı olarak kabul et ve gözlüklerini dert etme benim mahallemde gözü hiç görmeyen biriyle evlendi adam bayan gibi evin her işini kendi yapıyo kaldıki o gözlüğe takıyo o taksada sen takma allah dermansız dert vermesin banada erkek arkadaşım dikişlerin çok kötü estetik ol demişti hala unutmuyorum ama bu benim kusurum değil onun düşüncesizliği oyüzden takmadım

Gerçek aşk işte.Git o adama sor kadının gözlerinin görmemesi umurunda mıdır acaba ? Hiç sanmıyorum.O adam ona kalp gözüyle bakmış çünkü.Dün çok üzgündüm ama bugün değilim :)

benimde saçım dökülüyo göğsüm yok kadınlığa dair herşeyi kaybediyorum yani ama napim elimden bişey gelmiyo kimsenin lafına takma sağlığın hepsinden önemli erkeklere yaranılmıyo bence adam adam olmadıktan sonra istersen dünyanın güzel kadını ol nafile buda başka gerçek canım

Allahım şifa versin tez günde inşallah aman diyim kendini üzme kadınlığımı kaybediyorum vs moralini yüksek tut herşey düzelir saçların çıkar, uzar yine canım benim.Erkeklere gerçekten yaranılmıyor.Önceden bana hayran olan bi erkekti o kendisi söylerdi 'seninle çıkmasaydık en büyük hayranlarından biri olurdum' diye hani nerde bunları söyleyen romantik erkek

ee hani sen belli edecektin

Aslında ediyorum ama bende anlayamadım açık açıkta sormak istemiyorum sanki hep o konuyu düşünüyor muşum özgüvenim yerlerdeymiş gibi.Belki biraz zaman geçince neden böylesin eskisi gibi değilsin diye sorar :44:

sağol canım allah razı olsun. ya aynen dediğin gibi oluyo sevginden sadakatinden emin olunca nedense bıkıveriyolar aynı şeyleri yaşadım seni çok iyi anlıyorum ama erkek arkadaşının davranışlaırının sebebini kendinde arama bu erkeklerin şımarıklık halleri şımarıyolar fazla havaya sokuyoruz galiba.biraz koşturmak gerekiyo sanırım

ALLAH ŞAFİ adının hürmetine sana şifa versin tez vakitte canım AMİN
tez günde sağlığına kavuşursun İNŞALLAH AMİN
üzülme saçların tekrar yerine gelicek ALLAHIN izniyle İNŞALLAH

Katılıyorum.İlişkide aslında kadının kaçan taraf olması gerekiyor ama günümüz ilişkilerinde bu durum kalmadı.Üstlerine fazla düşüyoruz bu sefer bizi kırmaya korkmuyorlar nasıl olsa uzatmaz bensiz yapamaz beni çok seviyor mantığıyla.Böyle düşünmeseler bi lafı söylemeden iki kez düşünürler.Neyse artık hakkımızda hayırlısı olsun

senle özelden dertleşmek istedim ama ben mj atamıyomuşum yeni olduğum için( benim erkek arkadaşım benim huylarıma kızdığı zaman utanmadan eski kız arkadaşını övüyodu o çok iyi huyluydu herşeye tamam derdi falan diye gerçektende kızda şüphe sıfır mülayim her daim mutlu herşeye tamam diyen bi kız ama gel görki kızı aldatmış kızın ruhu duymamış çünkü aşırı mülayim herşeye inanmış hiç şüphelenmemiş bi kere bile teline bakmamış yani fazla iyi olmak ters tepiyo bide şüpheci olmakta fayda var aşırı olmadıkça kimse kimseyi bukadar kolay aldatamasın

Canım benim bende dertleşmek isterdim.Ben seni arkadaş olarak ekleyeyim msjların olduğunda dertleşiriz bol bol :) Erkekler böyle düşüncesizler ellerindeki gül gibi kızların kıymetini bilmiyorlar

ınsALLAH

Son düzenleme:
yeri geldiğinde konuş tepkini ver bence canım karşı taraf bişey anlamadığını kendisiyle beraber olmak için herşeyi kabul edeceğini falan düşünmesin herşeye tamam diyip hoşgörülü olunca nedense çabucak bıkıyolar iyi değilde aptal sanıyolar allah kalbine göre versin inşallah herkese iyi gecelr

Haklısın canım alttan almamak gerekiyomuş gerçekten.İyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…