insanın görme kusuru hakkında böyle saçma bi yorum daha olamaz, ne demek gözlüğünü çıkar.. kardeşim ben gözlükle iyi görüyorum çıkarırsam göremiyorum bu kadar basit. illa lazer olmak yada lens takmak zorunda değilim. lazen in risklerini biliyor musunuz siz, lens kullanmanın zorluğunu, en iyisi gözlüktür canım. bu arada kimisi 3 numara miyopla göremez, kimiside 0,50 miyopla göremez. herkesin bi sınırı vardır. 0,50miyop gözlüksüz duramaz ama 2 numara miyop takmaz. bu senin dünyayı nasıl görmek isteyip istemediğinle alakalı. buğulu bir camdan bakmak var dünyaya, temiz bir camdan bakmak var. gözlükle gözlüksüzlük arasındaki fark böyle işte.
hem gözlük takınca gözler alışır diye birşey yok ablacım. gözün ihtiyacı neyse o alışmaz sen merak etme. zaten ihtiyac olduğu için doktorlar yazar, gözlükçüler gözlüğü verir. hasta da net görür bundan ötesi yok. 5 dk kapayın bakayım gözlerinizi napcaksınız yolunuzu bulabilecek misiniz. bir gözlükçü olarak söylüyorum herkesi memnun edemezsin. önemli olan senin rahatın. gerisi kimseyi ilgilendirmez...
hem gözlük takınca gözler alışır diye birşey yok ablacım. gözün ihtiyacı neyse o alışmaz sen merak etme. zaten ihtiyac olduğu için doktorlar yazar, gözlükçüler gözlüğü verir. hasta da net görür bundan ötesi yok. 5 dk kapayın bakayım gözlerinizi napcaksınız yolunuzu bulabilecek misiniz. bir gözlükçü olarak söylüyorum herkesi memnun edemezsin. önemli olan senin rahatın. gerisi kimseyi ilgilendirmez...