bence bu kadar taviz verme kirildigini belli et,
sen boyle alttan aldikca o da agzina geleni soylemeye devam eder
Belli ediyorum bakalım anlayıp bişeyler yapacak mıHaklısın bu ilk değil son değil
Özür dilemez o yüzden hiç diler diye kendimi umutlandırmıyorum bile :) Aynı şeyi bende düşünüyorum biliyo musun neyim eksik acaba diye
Bende bu lafları kabullenemiyorum canım 'gitti romantizm, dünyaya pencerelerinin ardından bakmaya devam et' bunlara insanı düşmanı söylemez heralde off kalbim çok kırık
böyle devam edersen daha beter seyleri duymaya simdiden alismalisin
bence fazlamız var o yüzden yetinmeyi bilmiyorlarumarım en yakın zamanda hatasını anlar canım :/ bu arada acaba burcu yengeç mı
Çok çok haklısın bir daha bana bu tarz konuşmasına izin vermicem eskisi gibide olmucam anlasın ne kadar kırıldığımı
Umarım Hazalcım.Benim balık onun kova
6 yıldır lens kullanıyorum, ilk başlarda çok zorlandım, gözlerim iltihaplandı beceremedim, ama bazı önemli puf noktalarını yakalayınca lens kullanmak çok kolay hale geldi
Gözlük bana yakışmıyor, o yüzden lenssiz kaldıgımı hayal bile edemyorum
Sana da kemik gözlük ne kadar yakışırsa yakışsın, gözlüksüz görüntü gibi olmaz bence
Sen görüntüne önem veren bir kızsın Shanna, güzel görünmeyi erkek arkadaşından daha çok önemsiyorsun
Lens sağlıksız birşey değil
Lens kullanmaya onun için değil kendin için başlayabilirsin
Benim erkek arkadaşım mesela gözlüklü olmamı çok önemsemiyormuş (galiba) ama ben onun karşısına gözlükle hiç çıkmadım, ya lens taktım ya da hiç bi şey. Çünkü karşı cins, ne kadar severse sevsin benim nasıl göründüğüm onu etkileyecek, o ne kadar boşver derse desin, ona kamera açarken bile gidip lens takmaya çalıştım çoğu zaman
merhabalar,
benim de 8 yaşımdan beri gözlerim bozuk. şu an 5.25 miyopum var. 6-7 yıldır da lens kullanıyorum ama evde asla lens takmam, gözlük takarım hep.yalnızca dışarı çıkarken kullanırım lens.alıştıktan sonra zorluk çekeceğinizi sanmıyorum aslında, çok büyük problem yaratmıyorsa doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz diye düşünüyorum.ama burada konumuz erkek arkadaşınızın kaba tavrı. siz de o gözlüğü bayıldığınız için takmıyorsunuz. evet erkekler kadınlar kadar ince düşünceli değiller ama bunlar artık amacını aşan cümleler olmuş. başka konularda da böyle ne dediğini bilmeyen ve sizin üzerinizde değişmesini istediği şeyleri fütursuzca söyleyen bir insan mıdır? eğer öyleyse bence bu ilişki pek sağlıklı değil.ama yalnızca bu konu için böyle olduysa karşınıza alıp konuşun bence.
Umarım Hazalcım.Benim balık onun kova
Kovalar biraz duygusuzdur. Lafinin nereye gidecegini hesap etmez.
Evet kova erkeğini okumuştum patavatsız olurlar sizin duygusallığınıza anlam veremezler vs diye yazıyodu :/
Evet ben görüntüme önem veriyorum zaten gözlüklerimi sevmesem yakıştırmasam hiç bir güç taktıramaz banaBence seven insan böyle şeylere takmamalı beğenmiyorsa bile söyleyiş tarzı çok önemli
Öhöö , öhööö , öhö
Senin kova oldugunu tahmin etmistim.Kadini erkegi ayri canimm
Kivirma potansiyelim %88
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?