• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin gözlüğüm hakkındaki yorumları

Ben kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum.
Nişanlımda gözlüklü bende şakayla karışık çok takılıyorum yakışmasına rağmen...Şimdi senin tarafından bakınca pişman oldum o kadar üstüne gittiğim için..O da kırılıyordur belki de birşey söylemiyor.Sabah kalktığında,duştan çıktığında,ya da bir işi olduğunda kısık kısık bakarak direk gözlüklerim nerde benim diye sorduğunda burada dedeceğim diyorum..:P
Çok utandım şimdi..
Artık takılmayacağım gözlüklerine:)))

Canım senin şaka yaptığın ortada bana böyle dese güler geçerim şaka olduğunu anlarım ama benimki resmen ciddi ciddi söyleyip kırıyor 'sen hayata pencerelerinin ardından bakmaya devam et' vs :50:

Oncelikle erkek arkadasina miyopun oyle gozluksuz gececek bir hastalik olmadigini, ister gozluk tak, ister takma ancak ilerleyebilecegini ya da durabilecegini, ama asla iyilesmeyecegini soyle, bilip bilmeden konusmasin. Gozun alismasinmismis. Miyop oyle birsey degil, takma ki gozun iyilessin, gozluge alismasinmis. Ne kadar kolaymis oyle. :) Ona soyle miyopla ilgili bu kadar konusacaksa once arastirip bilgi sahibi olsun.

Kac yildir miyop sahibi, 0.50 gibi ufak numarayla baslayip, artik gozleri 5 derece bozuk olan, yillardir lens ve gozluk karisik kullanan, bu konuda yeteri kadar arastirmasi bilgisi olan biri olarak yaziyorum bunu.

Ikincisi arkadasim, lens takip takmamak kisisel tercih, doktorun onermediyse de takmazsin, bunlar onemli degil.
Bana arkadasin dis gorunuse cok onem veren, arti kaba biri gibi geldi canim. Seni gozluksuz daha cok begenebilir, eyvallah da, herseyin de bir soyleme sekli var degil mi? Ne o oyle azarlar gibi, bu kadar kendinden taviz verme karsindakine. Herkes nerde durmasi gerektigini bilecek.

Lens icin goz yapisi cok onemli arkadasim bende 13 yildir gozluk kullaniyorum ama bana doktorum onermedi cunku goz yapim cok hassas ve aninda mikrop kapiyor en ufak olaylarda bile ama bir baskasinin goz yapisi lens icin uygundur o kullanabilir,ben birseye dikkat ettim bilmiyorum sizlerde ettinizmi doktorlarin cogunlugu gozluk kullaniyor belki lens kullananlar vardir ama cogunlugu gozluk kullaniyor.
tabiki sağlık için ters bir durum olduğunda doktor önermediği zamanlarda kullanılmamalı
bu konuda tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir
hayatımda göz doktoruna bir kere gitmiş biri olarak bu konularda pek bilgim yok
ama shanna öyle olmasada gözlükle ciddi problemi olan insanların yüzlerini tanıyamadğı halde gözlük kullanmaktan kaçan arkadaşım vardı. bu durumda ameliyat yada lensden uygun olan tercih edilir herhalde.

Canım senin şaka yaptığın ortada bana böyle dese güler geçerim şaka olduğunu anlarım ama benimki resmen ciddi ciddi söyleyip kırıyor 'sen hayata pencerelerinin ardından bakmaya devam et' vs :50:
orda ağır konuşmuş haklısın kırılmaktaa :50::50:

Bizler diyemeyiz işte bunu.Saglığı geçtim misal ilk aklıma bu geldi diye söylüyorum Üşümesin diye o görüntüyü görecek olmamıza ragmen yün atlet giyse tayt giyse sesimizi çıkarmayız biz dimi ama onlar sevdiğimi hiç kırıp döküyor muyum diye bakmadan rahatça konusabılıyorlar.İsyanım var buna:41:

valla kusura bakma canım ama ben böyle biriyle birlikteliğimi devam ettirmem....beni gözlüğüm yüzünden kırıp dökecek sonra ben lafı değiştirecem..ben olsam direk çat kapatırdım suratına..ozaman sen kendine gözlüksüz pencere arkasından bakmayan bi kız bul derdim...
bende gözlüklüyüm ve bugüne kadar böyle kırıcı bişey duymadım ömrümde...bende gözlüğüm olmadan yarım yamalak gibiyim...
ama sevgilin öyle bi patavatsızlık yapmış ki böyle bi patavatsızla ömür geçmez emin ol..ne demek yaa söylediği laflara bak nekadar incitici kırıcı...
birde lafı değiştirdim diyorsun hayret bişey neden değiştiriyorsun ki ağzının payını verseydin keşke...hiçbir insan isteyerek severek takmaz gözlüğü allahın verdiği bi rahatsızlık, yorum yapmak ona mı düşmüş...terbiyesizliktir bu üstelik sevgilin yani bunu diyen, el alem olsa neyse diyecem...seni en çok düşünen teşvik eden o olması gerekirken..ayıp yahu...

Lens icin goz yapisi cok onemli arkadasim bende 13 yildir gozluk kullaniyorum ama bana doktorum onermedi cunku goz yapim cok hassas ve aninda mikrop kapiyor en ufak olaylarda bile ama bir baskasinin goz yapisi lens icin uygundur o kullanabilir,ben birseye dikkat ettim bilmiyorum sizlerde ettinizmi doktorlarin cogunlugu gozluk kullaniyor belki lens kullananlar vardir ama cogunlugu gozluk kullaniyor.

Aynısını söyledim sevgilime doktorlar hep gözlüklü dikkat ettiysen dedim o da arkadaşlarından kullanan varmış lens bir şey olmuyormuş öyle dedi.Ben gözlüklerimle gayet mutluyum önemli olan benim rahat etmem sağlığım değil mi :)

Merhaba canım, ben kesinlikle abarttığını düşünüyorum. Sevgilin gayet iyi niyetle söylemiş bence, ifade ediş tarzı kırıcı olabilir bu kadar büyütecek bir şey yok. Objektif bakmaya çalış. Bence sadece sosyal hayatı olumsuz etkilemesi bakımından değil görsellik olarak da gözlüğün ben pek tercih edilmesi gerektiğini düşünmüyorum. Keza ben yaklaşık 6 yıldır lens kullanıcısıyım, ondan önce bir yıl da gözlük kullandım. Lens sağlıksız diye bir şey yok kim uyduruyor bunları anlamıyorum. Dikkatli kullanıp güvenilir markaları seçtiğin sürece hiçbir problem olmaz. Ben de göz doktoruna gittim, bana hiç lens sağlıksız diye bir şey söylemedi gayet güvenilir bir lens markası yazdı bunu tercih et dedi ve dikkat etmem gerekenleri anlattı o kadar :) Ben sevgiline hak veriyorum, gözlük yakışabilir kimine ki ben hep güzelliğimi gölgelediğini düşünürdüm üstelik hareketli bir şey yapacağım zaman tak çıkar tak çıkar sinir olurdum. Hala da öyle düşünürüm :) Lensimi aylık alıyorum böylesi daha sağlıklı, kesinlikle elimi yıkamadan takıp çıkarmıyorum, solüsyonunu yeniliyorum, kullanım süresini geçmiyorum, çantamda hep halihazırda jel sabunum ve aynam bulunur acil bir şey olur çıkarmam gerekir diye, duş alırken uyurken kesinlikle lens takmıyorum ve hiçbir problem yaşamadım :)

Oncelikle erkek arkadasina miyopun oyle gozluksuz gececek bir hastalik olmadigini, ister gozluk tak, ister takma ancak ilerleyebilecegini ya da durabilecegini, ama asla iyilesmeyecegini soyle, bilip bilmeden konusmasin. Gozun alismasinmismis. Miyop oyle birsey degil, takma ki gozun iyilessin, gozluge alismasinmis. Ne kadar kolaymis oyle. :) Ona soyle miyopla ilgili bu kadar konusacaksa once arastirip bilgi sahibi olsun.

Kac yildir miyop sahibi, 0.50 gibi ufak numarayla baslayip, artik gozleri 5 derece bozuk olan, yillardir lens ve gozluk karisik kullanan, bu konuda yeteri kadar arastirmasi bilgisi olan biri olarak yaziyorum bunu.

Ikincisi arkadasim, lens takip takmamak kisisel tercih, doktorun onermediyse de takmazsin, bunlar onemli degil.
Bana arkadasin dis gorunuse cok onem veren, arti kaba biri gibi geldi canim. Seni gozluksuz daha cok begenebilir, eyvallah da, herseyin de bir soyleme sekli var degil mi? Ne o oyle azarlar gibi, bu kadar kendinden taviz verme karsindakine. Herkes nerde durmasi gerektigini bilecek.

arkadaşa kesinlikle katılıyorum..bende senelerdir genelde gözlük bazende lens kullanan biriyim....kullanmadan bilemez kimse....sevgilinin öyle demesi çok bilmiş gibi davranmasına sinir oldum ben...
lens tak demesi kolay tabi kullanmayan bilemez...takıp çıkarması epey bi mesele...üstelik gözlerin ağrıyor bazen, yaşarıyor vs lens kolay değilki her daim takılan bişey olması zor..gözlük daha pratik...senin rahatını ve sağlığını düşünmesi ve sıkıntını paylaşması gerekirken resmen kırıp döküyor ayıp çok ayıp..sende kendinden bu kadar taviz vererek ona bu fırsatı veriyorsun...
senelerdir gözlüklüyüm bu arada romantizme en ufak bi zararı yok...çok bilmiş sevgiline söyle bilmediği işe burnunu sokup seni kırmasın böyle...nasıl sinirlendim yaa...

Gözlüklerimi ilk taktığımda aşırı beğenmişti hatta hem net görüp hem beğenilmesi hoşuma gitmişti ama bu akşam söyledikleri beni gözlüksüzde görmek istiyormuş görürsün zaten aynı evde olduktan sonra dediğim gibi 7/24 takmıyorum :) Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim :34:

Ben buna patavatsız demem. Az kalır .
Düşünce kabiliyeti yok.

canım gözlükle ilgili çok yanlış bilinenler oluyor, 12 yıldır kullanan biri olarak
1) gözlük kullanmak ya da kullanmamk numaranın artmasını ya da azalmasını etkilemez
2)gözlük kullanamzsan net göremediğin için başağrıların olur
3) lens kullanmak (4 yıl kullandım) genelde riskli bir durum değil hijyene dikkat edersen ama uzun süre pc kullanırsan ya da ders çalışırsan rahatsız eder

benimde numaralarım büyük göremiyorum napabilirim sonuçta gözlükle düzelebilen bir göz kusuru, sevgiline çok uyuz oldum. ben yazın lazer olmayı düşünüyorum cuma günü ğst kat komşm oldu gayet rahat şu anda :D bu da bir seçenek. canını sıkma çok sinir oldum sevgiline Allah başka rahatsızlık vermsein , Allah korusun başına farklı bir şey gelse tepkisi ne olacak merak ettim

senin sığ pencerenden hayata bakmaktansa gözlüklerime yapışık yaşamayı tercih ediyorum deseydin :27:

lensten neden korkuyorsun ki bu kadar.
12 senedir lens kullaniyorum, bi kere bile intihap olmadi gözlerim
hijyen kurallarina dikkat edersen, düzenli olarak degistirirsen hicbirsey olmaz
ben evde gözlük disarida lens takiyorum... lenslerim olmasa cok mutsuz olurdum
denizde, yagmurda,güneste gözlükle ugrasmak zor, sürekli tozlaniyor bide günde 10 kere temizle isin yoksa :41:
erkek arkadasin biraz cahilce ve kirici konusmus, bilmedigi konular hakkinda fikir yürütmeseymis keske
gözlüge alisma duydugum en sacma seylerden biri...

Ben olsam bir gozluk, birde ayrilik notu birakip ayrilirdim. :55: Ne dusuncesiz erkekler boyle bunlar. :35: Onun burnunu iyice surtmen lazim ki bir daha boyle birseyin lafini etmesin.

Hepinizin yorumlarını okudum teker teker.Bazıları bana hak vermiş bazıları vermemiş ben konuyu tabiki objektif yorumlar almak için açtım.Açıkçası haksız olmadığımıda çok iyi görmüş oldum erkek arkadaşım o konuşmadan sonra hiç msj atmadı ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum :14:Eskiden ne yufka yürekli, duygusal bi erkekti.Kendisini 5 yıldır tanıyorum son günlerde iyice tuhaflaştı.Özellikle beni kırmaya çok korkardı artık hiç korkmuyor :43:

Hepinizin yorumlarını okudum teker teker.Bazıları bana hak vermiş bazıları vermemiş ben konuyu tabiki objektif yorumlar almak için açtım.Açıkçası haksız olmadığımıda çok iyi görmüş oldum erkek arkadaşım o konuşmadan sonra hiç msj atmadı ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum :14:Eskiden ne yufka yürekli, duygusal bi erkekti.Kendisini 5 yıldır tanıyorum son günlerde iyice tuhaflaştı.Özellikle beni kırmaya çok korkardı artık hiç korkmuyor :43:

o mesaj atana kadar sakın atma...bence bu konuyu es geçme kırıldığını biraz belli et ki her lafı öyle dan diye söylemesin usturuplu konuşsun...sen onun asker arkadaşı değilsin öyle laubali laflar falan çok ayıp...biraz saygılı olması lazım...
bu arada çok üzgünüm yanlış anlama ama bu adam gözlüklü kızlardan hoşlanmıyor belli, ve benim burnuma pek iyi kokular gelmedi...
sanki uzaklaşmaya çalışıyor gibi sezdim...tabi bunlar benim düşüncem..ama unutma ki seni sırf gözlüğün yüzünden bukadar incitebiliyorsa, emin ol bu adamla evlilik hayatı çok zor geçer..önemli bi mesele olsa demekki daha beter tepkiler verecek....iyi düşünmelisin...

Senin lens takma ihtimalin olabilir ama erkek arkadaşının at gözlüklerine malesef çare yok.
Sağlığın çok daha önemli .

Back