o mesaj atana kadar sakın atma...bence bu konuyu es geçme kırıldığını biraz belli et ki her lafı öyle dan diye söylemesin usturuplu konuşsun...sen onun asker arkadaşı değilsin öyle laubali laflar falan çok ayıp...biraz saygılı olması lazım...
bu arada çok üzgünüm yanlış anlama ama bu adam gözlüklü kızlardan hoşlanmıyor belli, ve benim burnuma pek iyi kokular gelmedi...
sanki uzaklaşmaya çalışıyor gibi sezdim...tabi bunlar benim düşüncem..ama unutma ki seni sırf gözlüğün yüzünden bukadar incitebiliyorsa, emin ol bu adamla evlilik hayatı çok zor geçer..önemli bi mesele olsa demekki daha beter tepkiler verecek....iyi düşünmelisin...
Senin lens takma ihtimalin olabilir ama erkek arkadaşının at gözlüklerine malesef çare yok.
Sağlığın çok daha önemli .
bende uzağı göremıyorum evde takıyorum ama eşim dışarı çıkarken takmamı istemıyoo
erkekler pek sevmıyo bu gözlük işini yakıştı demesının sebebıde yakışmadı hiç hoşlanmıyorum gözlükten dıyemıyce içindir
Benimde gözlerim 3 derece miyop,ben uzun süredir takıyorum gözlük..Ama 1 senedir kendi kendime ara verdim,çünkü gözlük takmak gözü iyileştirmiyor sadece daha net görebilmeyi sağlıyor. Sıkıntı bastı bana senelerdir,görsel açıdan umrumda bile değil.. Gözlük kullanmak da zor bir iş,lensinde sağlıksız olduğunu söylüyorlar ama kuzenim 5 yıldır numaralı lens kullanıyor şeffaf olanlarından hiçbir sorun yok. Bilemedim :26:
Sevgilin gerçekten çok kırıcı olmuş.. Söz konusu göz.. Tavrı bu şekilde olmasaymış keşke. Benim sevgilim de söylüyordu ama bu üslupla değil. Hatta gidip beraber seçiyorduk gözlüğümü,çerçevemi.. Arada da takılıyordu bana ama alındığımı zannedip daha sonra "ben seni her halinle seviyorum" deyip öperdi. Erkek arkadaşın seni gözlüksüz daha çok beğeniyor olabilir bu çok normal.
Önemli olan senin gözlüklerinle mutlu olman,rahatsan alıştıysan tamamdır
Evet tavrı çok kırdı beniBen gerçekten böyle mutluyum gözlüğümün benimle bütünleştiğini düşünüyorum ayrı bi tarz veriyor bence bilmiyorum belki ben kendimi öyle görüyorumdur
Oh ne güzel o halde,ne diye düşünüp de moralini bozuyorsun sen? :) Ben ilk 1 sene aynaya bakamıyordum "çirkefler gibi oldum" diyordum da daha sonra şükür ki alıştım
Gözlük takmayan,kullanmayan bilemez anca böyle gereksiz konuşurlar. Bence kırıldığını belli et ki bir daha böyle bir tavırda bulunmasın.. Neden bu erkekler böyle ben daha çözebilmiş değilim,zaman geçtikçe bir haller oluyor bunlara:44:
ohoo sen yine iyisin ben olsam kırılmak ne kelime kırılmaktan kaç parça olurdum ortada kırıklar değil tozları kalırdı :) burda senin sağlığını düşünmesi gerekirken kendi zevkini düşünmüş erkekler işte hepsi böyle
Yaklaşık 6 aydır 3 numara gözlük kullanıyorum miyopum gözlüklerim daimi.Sevgilim de çevremde çok yakıştırdı gözlüğü bana zaten siyah kemik çerçeve aldım.Lens düşündüm ama doktor önermedi, kullanan arkadaşlarımda gözü mikrop kapanlar vardı bende almadım.O gün bugündür gözlüklüyüm.Uzatmayayım bu akşam sevgilimle telefonda konuşurken pc den bişeye bakmam gerekiyodu gözlüklerim yok şimdi sonra bakarım dedim.'Ne yani gözlüksüz göremeyecek misin o kadar da değildir ben sana demiştim evet yakışıyor ama gözlüğe fazla alışma gözlerinin numarası iyice ilerleyecek' dedi.Bende 'Gözlüksüz bulanık görüyorum gözlükle numarası düşen çok insan var' dedim.Sonra 'senin gözlüğe bağımlı olmanı hiç istemezdim, lens kullan.Evlendiğimizde gözlük takma dışarı çıkarken değişik ol derim çıkamazsın,film izlemeye kalkarız dur gözlüklerim yok takayım dersin al gitti romantizm' dedi.Bende benim için göz sağlığım önemli dedim 'iyi sen hayata pencerelerinin ardından bakmaya devam et' dedi.Onun bildiği bir sürü kişi takıyormuş lens bişey olmuyomuş.Bende uzatmadım başka konu açtım ama çok kırıldımBilmiyorum abarttım mı sizlere danışmak istedim
Gülümsettin beni :) Çok hassas olduğumu düşünüyordum ama haklıymışım hatta az bile kırılmışım demekki :) Geçende yoldan geçerken parkta oturan bi çift gördüm kız tekerlekli sandalyedeydi çocuk normal yani herhangi bi özrü yoktu el ele tutuşmuşlar o çocuğun kıza olan bakışını gördüm nasıl bi aşktır ya benimki bi gözlüğü dert ederken çocuktaki aşkı görüyor musun
Kızma bu lafıma ama kısacası öküz demek istiyorum şu adama
Deli mi ne gözlüklü halini de gördüm çok yakışmış.
Ama kaldı ki yakışmasa bile böyle söylenmez ki bi insana....
Sanki senin elinde olan bir şey bu allah allah çok kızdım şimdi
Oda ilerde şişe dibi gözlüklere talim olursa sende dersin bu ne ya ömrüm boyunca dede gibi bi adamla mı gezicem al işte gitti karizmam dersin
aa oldumu simdi sevgilin cok ayip etmis
bence sana bir ozur borclu..
bende gozlukluydum 2 sene oldu lazer olali attim gozlukleri,
bi 8-10 sene filan kullandim gozluk ama gozluk dereceyi dusuruyor yada ilerlemeyi onluyor diye birsey yokmus,
sadece iyi gormeni sagliyor o kadar
Sağol canım yakıştırmana sevindim :) Ben dedim yarın öbürgün seninde gözlerin bozulursa diye lens takarım ben dedi.Aslında hakkediyor ama ben gene kırmamak için tek laf etmem
bence senin hassasiyetn çok normal ve mantıklı ben yapı itibariyle çok alıngan hassas herşeye kırılan birisiyim bunu bana söyleseydı oturur hüngür hüngür ağlar sonra hiç düşünmeden ilişkmi bitirip onun burnundan getirirdim :) senin kırgınlğnı çok iyi anlıyorum canımbence sevgiline kırıldığnı belli etmelisn o güzel kalbin böyle kalmamalı
ahh ne sevgiler ne sevgililer var bazen bir kendime bakıp eksik ne diyorum bilmiyorum belki de oda onların imtihanıdır.
Hemde baya özür borçlu ama asla dilemez.Eski duygusallığı olsa şimdiye çoktan af dilemeye başlardı aama değişti artık :)
Canım sen çok alttan alıyorsun kırmamak için onu ama bazı şeyleri anlatmak için ona yada farkına vardırmak için onun gibi davranmak lazım ki anlasın :/
Ne demek romantizmi bozmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?