Ausencia dan kankam ' a % 99 ...
Konuyu dağıtmayayım , gözlüklü kadın seksidir ayrıca :82:
Yahu film izleyeceğiz , romantizm bozulacak , ooo ooo demiş ya .Dur bir lenslerimi takıp geleyim demek daha fena
Erkek işte ... Detaya inmeden bodoslama konuşma özellikleri fena gelişmiş bir tür.
5 yıldır onu en iyi tanıyan sensin , ne kadar ciddi ne kadar şaka ; benim yorumum doğru tespit olmaz sanki.
QUOTE=KankamStyle;29803304]Kovalar biraz duygusuzdur. Lafinin nereye gidecegini hesap etmez.
Ausencia dan kankam ' a % 99 ...
Konuyu dağıtmayayım , gözlüklü kadın seksidir ayrıca :82:
Yaklaşık 6 aydır 3 numara gözlük kullanıyorum miyopum gözlüklerim daimi.Sevgilim de çevremde çok yakıştırdı gözlüğü bana zaten siyah kemik çerçeve aldım.Lens düşündüm ama doktor önermedi, kullanan arkadaşlarımda gözü mikrop kapanlar vardı bende almadım.O gün bugündür gözlüklüyüm.Uzatmayayım bu akşam sevgilimle telefonda konuşurken pc den bişeye bakmam gerekiyodu gözlüklerim yok şimdi sonra bakarım dedim.'Ne yani gözlüksüz göremeyecek misin o kadar da değildir ben sana demiştim evet yakışıyor ama gözlüğe fazla alışma gözlerinin numarası iyice ilerleyecek' dedi.Bende 'Gözlüksüz bulanık görüyorum gözlükle numarası düşen çok insan var' dedim.Sonra 'senin gözlüğe bağımlı olmanı hiç istemezdim, lens kullan.Evlendiğimizde gözlük takma dışarı çıkarken değişik ol derim çıkamazsın,film izlemeye kalkarız dur gözlüklerim yok takayım dersin al gitti romantizm' dedi.Bende benim için göz sağlığım önemli dedim 'iyi sen hayata pencerelerinin ardından bakmaya devam et' dedi.Onun bildiği bir sürü kişi takıyormuş lens bişey olmuyomuş.Bende uzatmadım başka konu açtım ama çok kırıldımBilmiyorum abarttım mı sizlere danışmak istedim
Yaklaşık 6 aydır 3 numara gözlük kullanıyorum miyopum gözlüklerim daimi.Sevgilim de çevremde çok yakıştırdı gözlüğü bana zaten siyah kemik çerçeve aldım.Lens düşündüm ama doktor önermedi, kullanan arkadaşlarımda gözü mikrop kapanlar vardı bende almadım.O gün bugündür gözlüklüyüm.Uzatmayayım bu akşam sevgilimle telefonda konuşurken pc den bişeye bakmam gerekiyodu gözlüklerim yok şimdi sonra bakarım dedim.'Ne yani gözlüksüz göremeyecek misin o kadar da değildir ben sana demiştim evet yakışıyor ama gözlüğe fazla alışma gözlerinin numarası iyice ilerleyecek' dedi.Bende 'Gözlüksüz bulanık görüyorum gözlükle numarası düşen çok insan var' dedim.Sonra 'senin gözlüğe bağımlı olmanı hiç istemezdim, lens kullan.Evlendiğimizde gözlük takma dışarı çıkarken değişik ol derim çıkamazsın,film izlemeye kalkarız dur gözlüklerim yok takayım dersin al gitti romantizm' dedi.Bende benim için göz sağlığım önemli dedim 'iyi sen hayata pencerelerinin ardından bakmaya devam et' dedi.Onun bildiği bir sürü kişi takıyormuş lens bişey olmuyomuş.Bende uzatmadım başka konu açtım ama çok kırıldımBilmiyorum abarttım mı sizlere danışmak istedim
yataktan kalkarken takarım.gözlüklerimle okadar bütün oldum ki,çoğu zaman banyoya bile gözlükle giriyorum
ayrıca gözlük kullanmak numaranı düşürmez,lenste numaranı düşürmez sadece görüş açını kaliteli kılar.gözlük takınca da göz numaran ilerlemez.zaten belli yaşa kadar kendisi ilerliyor ve kalıyor.ben 0.50 ile başladım.2.75'de kaldı
Terbiyesiz şey. Ben ortaokuldan beri gözlük kullanıyorum. Çocukluk zamanımdaki arkadaşlarım bile böyle densiz ve öküz olmadı. Hiçbir bununla ilgili ters birşey duymadım.
Lenslerimde var. Gerektiği yerde lenste takıyorum. Sende öyle yapabilirsin ama kendin için asla onun için değil.
Ama gözlük kullanmayı seviyorum. Gözlerim en fazla 3 (miyop) oldu, şimdi 2.75 doktora gitsem eminim 2,5 verir çünkü 2,75 rahatsız etmeye başladı.
Sürekli taktım hiç çıkarmadım, ilerlemedi de.
hahaha bende bazen banyoya gözlükle giriyorum
Benim düştü ama belki yakın çıkmaya başlamıştırda o yüzden düşüyordur. Hep derler ya yakın başlayınca uzak düşer. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?