Sevgilimin genişliğine dayanamıyorum artık lütfen akıl verin

hem eski sevgililerin aynı ortamda olması daha sonra kalkıp eski sevgiliden kıskanmak?
Biraz garip yaniiii ateş & barut yanyana olur muymuş olmazmış...
Hava da fake kokusu var sanki ama bu kadar yorum yaptım boşa gitme

sende geniş biri olmalısın aksi olsaydı böyle biriyle beraber olmazdın..neden şikayet ediyorsun..

konu kuvvetle muhtemel sahte herkes herkesin eski sevgilisiyse ondan ayrılın tabii sizi gruptan atmamaları için iyi ayrılın sonra yeni boy friend yapın bir ara simdiki sevgili olsun size ex-boyfriend.

Heyy Allah'ım yarabbim.
Gençlik yoldan çıktı adını da medeniyet koydu.
Büyük bir yanlış anlaşılma var ama neyse.

Eski sevgilinle tüm iletişim bağını koparmak için ille dayak, aldatma ile mi sonlanması gerekiyor?
Yani anlattıklarınla gözümde şöyle bir ortam canlandı.

Bir zamanlar öpüş, seviş gezen çiftler gün geldi sıkıldık bitirelim dediler, ama seviyorum seni
barlarda, gecelerde arkadaşça görüşmeye devam dediler.
Sonra o arkadaş grubunda eski çiftler birbirleri ile eş değişimi yapmış halde mutlu mesut takılıyorlar öyle mi?
Bu midelerin genişliğini aklım almıyor vallahi.

Yani sana tek batan eve kadar sokması eski sevgilisini bence başka bir sorun yok.

Onu da görmeyiver be cicim.
O kadar şeye göz yuman biri için zor olmasa gerek.

Mutluluklar.

gerçekse çok komik şakaysa hiç komik değil.
bunu daha kibar ifade etmemin bir yolu yok. bu modernlik değil. modernlikle g.vatlık arasında oldukça kalın bir çizgi vardır. o çizgi çoktan geçilmiş bu hikayede.

Eve kız atmasi haricinde pek bi sorun göremedim ama bu kiz olayi affedilir gibi değil hödük!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…