Sevgilimin fiziğimle alay etmesi

Ayyy haspam kendi kılına tüyüne bakmıyorda bakımlı hatuna bahane buluyor... Kendi Marc Ruffola nın gençliğine mi benziyormuş da uyarmanıza rağmen tarzınıza görüntünüze laf söylüyor... Sizde ona yakışıklı erkeklerin olduğu katalog atın Kısasa kısas... Ben dayanmazdım yaptığı bir nevi şiddet çünkü... Sizi değiştirmeye çalışıyor niye buna izin veriyorsunuz acaba hiç bunu sordunuz mu kendinize

1.68 boy 58 kiloyum fiziğimi inanılmaz beğenirim çevremden de sürekli iltifat alırım bu konuda. Siz neyin komleksine girdiniz 54 kiloya ne baseni olacak sizde. Sevgilinize bu komleksten hiç bahsetmemiş olsaydınız inanın fiziğinize methiyeler düzmüştü

Komsu kızı onun yüzüne baksa anında seni terk eder
Sen niçin onu terk etmiyorsun boyun kilon gayet iyi
Kendisi çok mu güzel giyinir vücudu kusursuz mudur

seni sevmiyor. NET!

Ayrılmalısın

Ben de neden ayrılınmadığını anlamıyorum. Evli olsanız anlarım kolay değil hemen. Ama hiç Bi bağınız yok evlilik yok çocuk yok. Şutlayın gitsin dışarıda erkeklerin köküne kıran mı girdi.
Hamileliğimde 30 kilo aldım çocuk doğurdum vücudum bozuldu, keza şimdi de hamileyim bir kere böyle densiz bir laf duymadım. Gencecik fıstık gibi kızların işittiği laflara tahammül ettiği erkeklere bak. Neymiş baseni varmış. Yesin senin basenini.

Komsu kızı onun yüzüne baksa anında seni terk eder
Sen niçin onu terk etmiyorsun boyun kilon gayet iyi
Kendisi çok mu güzel giyinir vücudu kusursuz mudur
Hayır aksine çok zayıf. Boyu da uzun değil. Kuzenimle tanıştırdım bir albenisi yok açıkçası demişti. Zaten yakışıklı biri değil yani.

Ilk sevgili olduğunuzda o sizin hakkında hiç yorum yapmazken ilk siz dediniz değil mi ortamı beğenmiyorum buranı beğenmiyorum basenim geniş vs.
Adam sizin zayif noktanız bulmuş ordan yürüyüp sizi aşağılıyor böylece kendi seviyesine çekmeye çalışıyor. Siz de cekiliyorsunuz. Çekildiğini için de ayrilamiyorsunuz
Zinciri kirin

Hayır hiç demedim. Hep o başlattı. Ben de tepki veriyordum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…