Sevgilimin fiziğimle alay etmesi

Böyle erkeklerle birlikte olarak kendinizi nasıl bir zavalliligin ortasında bırakıyorsunuz...bu ne ya...terbiyesiz patavatsız herif...erkek mi kalmadı dunyada...

Boşardımşaka şaka ayrılırdım o daha basit hem. Cidden ne bekliyosun? Seninle dalga geçen biri seni seviyo olamaz yanında duruyosa bile menfaati falan vardır kesin asla sevmiyor kendini kullandırma ayrıl bi an önce.

İğrenç bir insanla berabersin kendini iyice psikolojin alt üst olmuş şekilde aynada çirkin bir kadın görmek istemiyorsan bu adamı acilen terk et. Çünkü seni komplekse sokuyor asla yeterli hissetmeyeceksin Allah aşkına boyun kilon çok güzel. Böyle bir ilişki mi olur ben senin yerinde olsam ayrılırım hoş bir de karşınızdaki insan bişeye benzese içim yanmaz bir habeş maymunu kendini bişey sanmış güzelim kızın psikolojisini bozuyor hay allahım ya

Belki kıyafet önermesi normaldir bir de öyle görmeyi istiyordur, ama burada konuda doğrudan fiziksel olarak beğenmeme ve eleştiri şeklinde konuşuyorsa beni ayrılığa götürürdü.
Veya yürüyüşüne takılırken bu hoşuna gittiği için mi söylüyor yoksa dalga mı geçiyor, söyleyiş şekli nasıl bu önemli. Bazen benim de eşim sevgiliyken takılırdı bana ama alınacak şekilde bişey söylediğini hatırlamıyorum severek söylerdi kepçik kulaklım falan derdi mesela çok üstünde durmazdım
Bazen beğenmediğimiz fiziksel özelliklerimizi bile seven insanlar çıkabilir bu konuda üzülme derim.
Benim bazı sevmediğim fiziksel özelliklerimi eşim seviyor ve hep öyle kalmasını istiyor. Seven insana herşey güzel ve özel görünüyor. Seni farklı buluyor. Ha beni de beğenmeyen eleştiren de oldu bu arada

Kendinize niye bunu yapıyorsunuz?

Kaldı ki 1.68 kısa bir boy değil, 54 de kilolu denecek bir miktar değil.

Siz kendiniz de ifade etmişsiniz. Kompleksli biriyim diye. O da ezecek yer aramış elinde sizi oynatıyor sizin zaafiyetinizle.

Yol verin gitsin.

Bir daha da sizi saçma sapan normlara göre değerlendiren insanlarla beraber olmayın. Zaafiyetlerinizi göstermeyin.

Velev ki 150 olun seven adamın gözüne gelmez.

niye bu adamla birliktesin
bide sürekli ona kendini begendirme çaban???
o kim oluo allah bilir o senden çirkindir asagılık kompleksi yapıodur
bırak şunu
bu adamı delirtir es olmaz ilerde

Öff bu erkekler de he... Kılçık gibi tiplerine bakmadan bir de kadınları eleştirirler. Yamuk şeylerine bakmadan Adriana Lima beklerler. Beş kuruşları yok, çirkinler, öz bakımdan haberleri bile yok, aldıkları eğitim de beş para etmez ki hem akademik hem de değerler eğitimini kapsıyor bu dediğim; Türk kadınına kıyasla çoğu oldukça standart altı kalıyor zaten.
Valla tam terk etmelik bir adam, edemiyorsanız verin bana ben edeyim. Zevkle yaparım valla.
Hayır bir de bir halt ediyorsun, çatır çatır kalp kıracak şeyler söylüyorsun, işin nereye gideceğini de bal gibi biliyorsun. E niye sonra bin bir özür diliyorsun? Ben diyeyim, affedileceğinden emin, o yüzden size kum torbası muamelesi yapıyor. Pata küte dalıyor her seferinde, sonra iki özürle devam.

163 boy, güncel 80 kg bi kadinim, 33 yaşindayim. Eşim 13 yildir hayatimda. Bu 13 yilin 10 yilinda ortalama bu kilolardaydim, bir kez duymadim fiziğime laf ettiğini. Beni beğenmediğini söylemek şöyle dursun imasini yapmadi ve bir kez yalan olduğunu hissettirmedi..

Bence oldugun gibi gayet güzelsindir, sen bi kadınsın, güzel olabilmek için sana lazim gelen tek şey var ona da sahipsin, kadınsın yani.. Sana bunlari hissettirmeye kimmsenin haddi, hakkı yok.
Böyle bir adamdan salisesinde vazgeçerdim. Okkali bi küfürle...

Sizinle egosunu okşatiyor.bu kadar hakeret edip ondan ayrilmayan ona deli olan bi kiz var daha ne ister ki?ilk isiniz ondan ayrilmak,alisirsiniz merak etmeyin.

Kıyafet önerme olayı şöyle. Ben kötü giyinmiyorum aksine özenli giyiniyorum ama vücut tipi diye bir şey var. Bana dar paça düşük bel pantolon yakışmıyor. Defalarca söyledim bunu ona. Kaldı ki eleştirisi de eleştiri değil. Bir kere askılı uzun bir elbise giydim mürebbiye gibi giyiniyorsun dedi. İspanyol paça giymiştim başka bir sefer o pantolonu yak valla çok kötü diyor. Bir beğendiremedim kendimi ona. Bir kere de demedi ki bugün çok şık çok güzelsin sürekli şunu şöyle yap bunu böyle yap. En sonunda da o komşusunun fotoğrafını yollayıp bak işte böyle giyin diyorum bunu kastediyorum deyince ben açtım ağzımı yumdum gözümü. Bir daha yapmam ben seni seviyorum seni değiştirmeye çalışmıyorum diye günlerce yalvardı. Zaten daha önceden de basenimi diline dolamıştı basenlerin kötü durumda erit biraz spor yap vs dedi. Kaldı ki ben spor yapsam da gitmiyor bu basenler genetik bizde. Bu konuları tartışıp kapattığımızı sanıyordum bugün telefonda konuşurken gülerek ya sana bir şey diycem ama alınma nolur sen çok komik yürüyorsun heralde basenin geniş ya ondan dolayıdır dedi. İşte bir gün beni arabayla eve bırakmıştı arabadan inince ben yürürken beni izlemiş aynı bodur tavuk gibi yürüyordun dedi. Yani benim yanlış anladığım bir şey yok keşke ben yanılsam.

Evet senin kendinle problemin var...Bir insan kendine bu kadar hadsizce hakaret ettiremez...Onun dışında bence 54 kilo birinin baseni ne kadar büyük olabilir ki?

Kendinde kusur olarak gördüğün şeyleri başkalarının yanında sürekli dile getirirsen onlarda bunu sana söylemelerinde sakınca görmezler...Sevgilin olsun,kocan olsun neyse ne herkes önce kendine özsaygısını korumalı bence....

Bu tarz konulara çok üzülüyorum ya.kimse tam beğenmediği ya da razı olmadığı birileriyle birlilte olmasın. O kişiyle birlikteysen karşındaki kişi görünüş olarak çok iyi değilse bile ona böyle davranamazsın.

bazı kadınlarda ki bu yalnızlık korkusunu anlayamıyorum. 10 yıldır ilişkim yok. yalnızım. ve ölmedim çok şükür.
kendisine saygısı olan insan bu tarz muameleyi yaptırmaz kendine. boyle ilişki olacağına yanlız kalmayı tercih eder.

hiç mi sevmiyorsunuz kendinizi anlayamıyorum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…