Sevgilimin fiziğimle alay etmesi

valla bişey diyim mi, ben saçımın toplu ya da dağınık olmasına yorum yapana, tavsiye verene bile asla izin vermiyorum, ben böyle seviyorum deyip çenesini kapatıyorum. ki kimi zaman toplu, kimi zaman açık kullanıyorum, canım nasıl isterse. şimdi hava sıcak mesela toplarım yani, bana afakanlar basar çünkü. sen ise alay ettiğini söylüyorsun. yürüyüşüne laf etmek falan, ne bu ya?

İçinizi buraya dökünce bende içimdekini size dökmek istedim.
Başka kadınlara bakıp fotoğraf çeken biri sapık birde sevgilisi ile kıyaslıyorsa hastadır.
Aglamak rahatlatır üstüne şutlarsanız psikolojik şiddetten kurtulmuş olacaksınıx

Bilmiyorum. Yalnızım. Alıştım da ona. Çok kez ayrıldım ama yapamadım. Ne deseniz haklısınız aptalım ben ama çok da yalnızım aslında.
Kendi düşen ağlamaz o zaman.

Böyle devam. Hakaretler işittiğiniz ve daha fazlalarını işiteceğiniz ilişkinizde mutluluklar

Ayrıca sevgilin alt kattaki kıza yürüyor

Bu yüzden insanlar özellikle de sevgilim beni beğensin diye sık sık bakım yaparım. Mesela güzel giyinirim botoks dolgu kaynak saç makyaj vs bir ton şey. Ama ben bir türlü kendimi beğendiremedim bu kişiye.

Saydıklarınız "bakım yaparım" dan fazlasıyla bağımsız müdahaleler.

"Botoks,dolgu,kaynak saç" işlemlerini , kendiniz istediğiniz için değil de insanlar ve sevgiliniz sizi beğensin diye yaptırmanızı üzücü buluyorum.

Bunlar olmadığında, sizi beğenmeyeceğini düşündüğünüz insanları neden hayatınızda istediğinizi anlamadım.

168 boyum var 54 kiloyum kusurum basenim geniş ama bunu o kadar çok yüzüme vurdu ki hani zaten kompleksli biriyim o her söyleyişinde ağlayasım geliyor.

1.68 boy ve 54 kilo olmanıza rağmen basenlerinizi geniş buluyorsanız ,yapısal olarak kalçanız daha geniştir muhtemelen. Bu da kemik yapınız kaynaklı olabilir.

Siz küçük bir kız çocuğu değilsiniz. 30 yaşında yetişkin bir kadınsınız.

Kendinizi en başta siz kabul etmeli , kendi bedeninizi ve genetik özelliklerinizi kabul etmelisiniz.

Erkek arkadaşınızın, sizi sürekli üzmesine izin vermeyi ve ağlamayı bırakın; bunun yerine kendisine yol verin.

Adamın iğrenç olduğu konusunda hepimiz hemfikiriz ama sende de hata var. Sürekli kendini aşağılayan insanlardan nefret ederim. Öncelikle sen kendini sevmiyorsun, beğenmiyorsun başkasından bunu yapmasını bekliyorsun, insanların ağzına laf veriyorsun onlarda rahatça ağzına geleni söyleyebiliyor. Yalan olduğu bariz iltifatı hiç sevmem, belki de vücudun gerçekten kötüdür ama bu kimseye hakaret etme hakkı vermez. Şu salaktan kurtul ve kendini sevmeyi öğren.

Aklı alt kattaki eskort kızda kalmış belli ki. Sizi de sevmiyo bence.

Benim erkek arkadaşım bunun tam tersi. Yaptığım her şeyi fazla buluyor. Makyaj yapıyorum. Saçıma fön bile çekmem. Kurutup çıkarım, ama biraz tarayıp düzeltirim. O bile tuhaf geliyor. Burnumu yaptıracağım, kesinlikle istemiyor, zor kabul etti. Bariz kusurlarıma bile güzel diyor. Bu da sinir bozucu. Ben dolgu, kaynak vs yaptırmaya kalksam benimle sokakta yürümekten bile utanırdı muhtemelen. Kıskançlıktan yaptığını düşünmüyorum ama. Çünkü kıyafet konusunda mesela örnek olarak ben hep bol pantolonlar giyerim, niye hiç mini etek, dar pantolon giymiyorsun, sana çok yakışıyor halbuki diyor. Kaç senedir beraberim ama hâlâ çözemedim.

Ne yapman gerektiğini sormamışsın ama ben yine de söyleyeceğim, lütfen ayrıl bu kendini Bi b.k sanan adamdan. İnsanların bize nasıl davranması gerektiğine biz karar veriyoruz. Sen izin vermezsen seninle kimse bu şekikde konuşamaz. Öyle trip at barış yapma, direkt ayrıl. Madem beğenmiyor gitsin kendine beğendiği birini bulsun. Sen de kendine seni olduğun gibi her halini sevecek, el üstünde tutacak birini bul.

Böyle tanıdığım bi kaç erkek oldu genelde yengeç Burcu erkeklerdi sizinkide onlardan mı bilemem ama .sizi sevmiyor sanırım o yüzden elindekini değiştirmeye çalışıyor . Yoksa seven her haliyle sever değiştirmek istemez . Enerjini düşüren adamla işin olmasın , ama ayrılmam dersen de , takma sen de onunla dalga geç .

Ben sana birşey diyeyim mi bu da normal değil. Yani yakışmıyor şunu giyme kadar yakışıyor şunu giy demesi, ya da şunu yaptırma falan. Yaptırsam yanımda utanır demek. Ona ne? İki erkeğin yaptığı temelde aynı şey.

Böyle barbi bebek gibi kızlara salyaları aka aka bakıp elindekini beğenmeyen hıyarlara sinir oluyorum. Kendisi çoook mu yakışıklı, çoool mu fit? Öyle de olsa kaç yazar! Şekilci salak. Bırak gitsin ya, üzüldüğüne değmez. Karaktersiz.

Sevmiyorsa tittirsin gitsin manyağa bak oyun hamuru muyuz biz.

Şunu bunu giy demiyor, birkaç kere giysen keşke, çok yakışırdı demişliği var.

Ama evet fazla yorum yapması, genel olarak karışması normal değil. Normali sen ne yapmak istiyorsan (anoreksiya, beden dismorfik bozukluğun filan yoksa) saygı duyup tamam demesi.

Iyy böyle biriyle görüşmüştüm,insan ömründen çalar moral falan bırakamzlar insanda. Ben 1.74 boyundayım 54_ 56 kilo arasında gezinirdim. Egoistlik olsun diye demiyorum ama fiziğim de baya orantılıdır. Ona rağmen adam bana sürekli kusur bulmuştu:) alttan alttan sürekli kıyafetime laf söyledi, saçıma laf söyledi, en son neden topuklu ayakkabı giymiyon demişti bana (boyum uzun olduğu için düğün falan olmadıkça giymem sevmem de zaten,yürümeyi pek beceremem). Başta bende farketmedim bir zaman sonra baktım özgüvenim yamuluyo..Koşarak kaçtım..Sizde farkındasınız zaten yapılacak şey belli demişsiniz, sorun sizin baseniniz falan değil yani..Bende takıntı yapmıştı ama kendisi, bu heriften sonra eşimle tanıştım, ne dese tribe giriyordum sen beni değiştirmeye mi çalışıyon? Ben böyleyim istersen diye:)Garibim o da anlayamıyodu..Daha fazla psikolojinizle oynamasına izin vermeden kesin tüm irtibatınızı.

Haddini bilmeyen kişi sevgilim olamaz ona o an yol veririm.
Üstelik boyunuz kısa değil kilonuzu da gayet iyi eminim abarttığın kadar basenin yoktur çünkü o kiloda o kadar basen olmaz.
Eğer basenden rahatsızsan "kendin için" spora başlayabilirsin üç beş ayda basenin erir. Erimeyecek bir şey değil.

Tek derdiniz yalnızlıksa evcil bir hayvan besleyin hiç olmazsa size saygı duyar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…