Sevgilimin fiziğimle alay etmesi

İlerde oldu ki evlendiniz hamile kalınca doğum sonrası vs dusunemedim bir an hadsiz terbiyesiz. Sorun şu ki hala sevgilim diyor olmanız. Madem manken resmi atıyor elindekini oldurana kadar manken le birlikte olsun olabiliyorsa tabi.

kesinlikle net bir sekilde konusup seni nelerin kirdigini soyleyip ayriliyorsun. pesinde kossun kosmazsa da defolup gitsin.

Kesi
Kesinlikle ayrıl bu şarlatandan

Sizin boy ve kilonuzda olmak isteyen milyonlarca kişi var. O kiloda basen göze çarpmaz imkanı yok bunun.

Sizde travma var bir kere bunu aşın. Bu yaşta daha be botoksu?

Size bunları söyleyen kişi sevgiliniz olmamalı.

Önce siz kendinizle barışık olacaksınız. Siz kendinizde kusur buldukça o densiz de size o konudan gelmeye devam edecek. Ayrıca beğenmiyorsa defolsun gitsin acaba kendisi nasıl bir tip de utanmadan böyle konuşuyor

Canı
Canım ben de dünya güzeli sayılmam arkadaşlarım da hatta obez arkadaşım var. Lafın gelişi değil yürüyemiyor ama benim kocam da arkadaşlarımınkiler de prenses muamelesi yapar. Daha bir yerimizin eleştirildiğini duymamışızdır, arkadaşımın cildi çok bozuk mesela, kocası sana çok yakışıyor, cildin hakkında bir daha kötü hissetme ben bayılıyorum diye kızın fondotenlerini kaldırtmaya çalışıyor. Bence olması gereken bu, kocamın da illa dışarıdan kötü görünen yerleri vardır ama bana her kusur görünecek şeyi güzel geliyor çünkü seviyorum onu. Sevmek her şeyiyle kabul etmek, ona her şeyiyle iyi olduğunu hissettirmek… ilişkinizi gözden geçir lütfen veya özgüven eksikliğin üzerinde çalış ki hedeflediği manipülasyonda başarılı olamasın. Ha bu arada ben kadına baseni çok yakıştırırım, kötü bir fizik özelliği hiç değil bence

Erkek arkadaşın düşman başına ama bence senin ondan daha da önemli bir sorunun var o da kendini sevmemen. Öncelikle kendini sevmeyi öğrenmen lazım. Çok yalnızım demen bile kendini sevmediğini gösteriyor

Fiziksel özelliklerin gayet iyi bence, basende kadına yakışıyor ama diyelim ki erkek arkadaşının dediği gibisin.Ne olmuş ? Sen busun böyle de güzelsin , seni böyle de seven insanlar var.Eğer bunun için seviyorlarsa zaten en ufak bir değişimde , kilo almada, hamilelikte sevmeyi bırakırlar.Ee böyle birine hayatınızda ihtiyacınız var mı gerçekten ?

Biliyorum zor ama eğer kendinizi sevmeyi ve kabullenmeyi öğrenirseniz ne böyle bir oduna katlanırsınız ne de yalnız kalırsınız.

Yani siz bu insana bağımlı mısınız da hala birliktesiniz madem bni beğenmiyorsun hadi herkes kendi yoluna deyip ayrılın . Komsu kızının resmini atmak nedir ya ben şok

Fizigini begenmiyorsan spor yapabilirsin canim, o is cozulur ama bu adam icin cozulmesine gerek yok, begenmiyorsa haydi yallahhh

sen kendin ona bu yumuşak karnını göstermişsin kompleksini ona söylemişsin oda seni burdan vurup duruyor s...et şu salağı ya başka adammı yok

Baya bayılıyorsunuz kendinizi ezdirmeye aşağılatmaya yani tebrik ederim sizi, çok iyi, sağlam ve geleceğe yönelik ilişkiniz için

Sevdigini elde edemiyorsan elde ettigini sev diyor bence konsu kizina baya baya ici gidiyor verse nefessiz ama iste rezil biri sevgilin.. ozguven baska birseydir kuzuscuk oyle kaynakla botoksla dolmaz.. bence onlara verecegin parayi saglam bir psikologa ver

Seni kafasındaki kalıba sokmaya çalışan bir adamla uzun vadede mutlu olamazsın.

Sevilmenin, ilgi görmenin şartı güzel fizikli olmak değil. eminim sen de biliyorsundur. Sen hadsiz ve saygısız bir öküze denk gelmişsin. Herşeyi geçtim insan sevdiğini güzel görür. Kusurları bile güzel gelir insana bazen sevince. 1.68 boy ve 54 kilo bence harika. Hoş öyle olmasaydı da ne farkeder ki seven insan sever ya oradı buradı batmaz gözüne. Ama onu boşver öncelikle sen kendini sevmeli ve değer vermwelisin. Yani sana haksızlık yaplmasına, saygısızlık yapılmasına izin vermemelisin. Ve buna hüçlü bir şekilde dur demelisin. Mutlu bir ilişkide insanlar birlikte keyifli zaman geçirmek üzere planlar yaparlar. Boş vakitlerde neler yapacaklarını nerelere gideceklerini konuşurlar, sonra o olanları uygulayıp keyifle mutlu yaşarlar. Ve birbirlerine iyi hissettirirler. Sana kendini iyi Hissettirmeyen aksine kötü hiissettiren biri seni istemiyordur. Bir insanla arada uyum varsa sever insan yanında olmaktan mutlu olur takılmaz kusurlara. Kaldı ki saydığı şeyler kusur değil. Olsa nolur ya. Sevilmek için fiziksel güzellik şart olsaydıinsanların çok azının sevgilisi olması gerekirdi. Uok öyle birşey. İkinizde kusursuz olun nolacakki allah esirgeisn ama böyle şeyler bir anda değişebilir. Hastalanırız kaza geçiririz vs. Siz lütfen kendinize değer verin. Bunu tekrar söyledim çünkü adama hak veriyoesunuz. Vermeseniz kompleks yapmazsınız, üzülmezisniz. Sizi üzecek bir şey dediğinde bodur tavuk gibi vs dediğinde mesela hadi ordan diyip (bence hoşt demek daha iyi olurdu ya gerçi) suratına kapatıp bir daha aramazsınız. Çok uzattım affedin, eliniz ayağınız sağlam, gözleriniz görüyor, kulaklarınız duyuyor, ve sağlıklıysanız mükemmelsiniz zaten daha ne olsun. Özgürleş ve hayatın tadını çıkar hayat çok hızlı akıyor çok

Öğretmensin, harika bir işin de var. Stelik, anadolud çevre eidnmek çok, dah kolay olur. Ve gördüğüm kadarıyla uzak şehirlerden gelenler herzaman daha fazla birlik olup daha fazla aktiviteler yapabiliyorlar.. Çünkü çevre illere bile gidip gezmek zor olmuyor. Büyük şehirler insanıın enerjisini ble yutuyor çoğu zaman. Kendine gelmelisin hme fiziğin güzel hem harika bir işin var hayatını tam da yaşayacka çağdasın lütfen tadını çıkar..

Öküz . Öküz oğlu Öküz. Hala birlikte değilsin dimi sen bunla. Şeyimin kenarı. Nasıl sinirlendim. Siz nasıl o kadar şeyi affettiniz inanamıyorum.
Aynen çok sinirlendim ben de bir sonraki buluşmaya konu sahibi konum atsa da biz de gidip azcık kusurlarını biz de eleştirsek şöyle içimiz soğusa. Eleştirsek derken kibar olmaya çalıştım tqbi ki

Canın ne istiyorsa onu giy ötekininde kıçına bas tekmeyi.Erkek mi yok bence daha iyisini bulacaksın tecrübelerine güven

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…