Sevgilimin fiziğimle alay etmesi

İş eleştiriye gidecekse o kertenkelede eleştirilecek bin madde sıralanır. Seven insan sadece sever, sevdiği insan onun her şeyi olur, her şeyini sever, gözüne kusurlar bile gelmez.

Burada önemli olan esas şey, kişinin kendini sevmesi. Adam baskı ve himaye altına almış resmen, sen ne diyorsun tosbağa, o zaman kapı orada diyemiyor bile. Üzülüyorum, komplekslerim var neden bana bunu yapıyorsun diyor, yalnızım ona alıştım diyor.

Ben uzun siyah saçlıyım diye yaa bu ne hiç modern değil, köylü gibi, kısa kestir sarı attır diyen birini öyle bir itin bir yerine soktum ki. Ne saçımı değiştirdim ne bu tip hıyarlarla uğraştım. Ben kendini seviyorum ve beğeniyorum canım kendim. Cinsel organını bir dakika hizada tutamayan heriflere bak, kadınının saçını, kıyafetini, memesini poposunu, vajinasının rengine kadar alaya alıyorlar. Ağzına tıkın ağzına.

Okumadım,gerek de yok..
Başlık kafi geldi..
Sevgili dediğin dalga geçmez destek olur bu 1..
Madem fizik olarak beğenmiyor neden yanında duruyor bu 2.
Seni mental olarak yipratip moralini bozan bu hodukten sen neden ayrilmiyorsun bu 3.
Yani bazen güzel bir soz bile o günümüzün iyi geçmesini sagliyorken en yakınımızdan darbe alıp mutsuz olmak hoş değil.
Zaten bir kadını cikdirtmak istiyorsan fiziğiyle dalga geçmek yeterli bir neden bence..

Çevreme baktığımda, kendini maddi manevi geliştiren erkek sayısı o kadar az ki, kızlar duygusal mecburiyetten kalite olarak kat kat düşük kişileri kabul etmek durumunda kalıyorlar. Maalesef kabul etmese yalnız ölecek.

Burda okeyim...
ama bu erkek kişisi kendini ne saniyorda sana böyle salliyor. Sen neden kendini sevmiyorsun?

Ailen sana değer vermemiş olabilir ama sen artık bir bireysin. O değeri kendine ver. Sana saygısız bir insanı hayatında tutmaya devam etme

Yalnızım ona alıştım dediği de yanında bile değilmiş ki adam farklı şehirdelermiş.

Yok valla bir kere bile söylemedim zaten daha önce destek aldım psikoloğum da benzer şeyler dedi yani ama durduk yere o söylüyor hep yani görüştüğümüzde demiyor ama telefonda konuşurken söyleyiveriyor işte kıyafetin çok kötüydü o kıyafeti yak işte basenin geniş eritebilir misin vs gibi laflar. Halbuki kendisi çok zayıf ben de bir kadın olarak uzun boylu yapılı kaslı erkekleri beğeniyorum belki ama hiç lafını bile yapmadım sorun etmedim. Belki de bu yüzden başıma bunlar geliyor.

Bu bahsettiğin vücut şekli ideal olarak görülen vücut şekli bu arada bilmem farkında mısın. Dalga geçiyorsun galiba.

Geçenlerde alt komşusu bir kız var kız benden çok daha güzel üstelik sporcu ben onunla yarışamam açıkçası onun fotosunu yollamış diyor ki al bak böyle giyin.
Nefes alamaz yanımda.
Ş*refsiz...

Sende daha devam et kendini beğendirmeye çalışmaya aferin

Bu hastalıklı ruhun kulu, kölesi ol bravo!

Bu kadar mı saygınız yok kendinize?
Bu kadar mı sevgi acısınız? Ki bu sevgi değil!
Yazık insanın kendine yaptığını kimse yapamazmış.Doğru.
Sizin şu kendinize yaptığınızı kimse size yapamaz.

Kesinlikle öyle. Çok haklısınız. Emin değilim kendimden. Beni ondan başka kimse istemez böyle aramaz peşimden gelmez ilgilenmez kafasındayım.

Bana bir kere birisi "senin yerine 7 gün icinde baskasini bulurum" demisti (bunu söyleme sebebi onunla beraber olmak istememem). Karsidaki insan sizi asaga cekmeye calisabilir. Bu Problem degil..problem nerde baslar? Siz o sözlere inandiginiz anda. O kisi de beni asaga cekmeye calisti. Güya beni baskasi sevmez, istemez felan. Bazen bunu kendi ic sesimiz de söyler. Ama bazen tipki benim o adama dedigim gibi "Hadi ordan" demek lazim kendi ic sesine. Bir insan sizde simdiden kusur aramaya basliyorsa hayir gelmez. Heleki ciddi bir iliski istiyorsaniz

Bir dakika,1.68 boy ve 54 kiloda basen olması imkansız gibi birsey,o basen dediğiniz kemik yapınızdan kaynaklanıyor büyük ihtimalle,hiç önemi yok ama en çok bunu takıntı haline getirdiğiniz için söylüyorum.Bu herif tam bir beyinsiz,nasıl tahammül edebiliyorsunuz?

Yapılacak şey belli tekmeyi basacaksın. Onun için kendinize ne yaparsanız yapın hep daha fazlasını isteyecek bunu kendinde hak görüyor çünkü.

Bilmiyorum. Yalnızım. Alıştım da ona. Çok kez ayrıldım ama yapamadım. Ne deseniz haklısınız aptalım ben ama çok da yalnızım aslında.
Ya size kızdım ama aynı zamanda üzüldüm. 1.68 boyunda 54 kilo biri ne kadar basenli olabilir yahu? Kaldı ki olsanız bile o zibidiye ne?
Bir kadın hakkında eskort vs diyen birinden zaten hemen uzaklaşın. Eskort ama fotosunu atıp böyle ol diyor öyle mi? Kadında gözü var terbiyesizin.

Tipim değilsin, seninle gezerken utanıyorum diyip engelleyin manyağı öyle g.t gibi kalsın. Çünkü sizi bu kadar ezmesi tamamen kendi özgüvensizliğinden. Ezik adam.

Siz de gidin bir psikolojik yardım alın. Bunu da kendinize reva görmeyin rica ediyorum.

Ayy bu benim eski sevgilim gibi resmen. Ben onun yüzünden psikologluk oldum ama iyi ki gitmişim. Onun yaptıklarını karakterini anlattım dedi ki sen kariyer olarak eğitim aile olarak üstünsün. O da seni alçaltıp elinde tutabileceği bir şey arıyor. Sen kendini yetersiz hissedip ona öuhtaç olacaksın. Ben çirkinim ayrılırsam kimse bana bakmaz korkusuyla ondan gidemeyeceksin" diye anlattı durumu. O gün aydınlandım gerçekten de öyleydi. Başka bir sebeple bir terk ettim ayrılık acısından güzelliğime şiirler yazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…