sevgilimin fake hesabı

Yok postegro kullanmıyorum yayıldığı için tadı kaçtı onun artık bir yöntem daha var ama bu yöntemde bir tane bile olsa gönderi atmış olması ya da profil fotosu olması gerek bu şekildeyse bakabilirim değilse de denerim

Siz de fake bir hesaptan takip istegi gonderin. Ya da baska biri gondersin. Bakalim onu takip edecek mi?

denedim ama hesabın kullanıcısının ya da takip ettiklerinin uygulamayı kullanması gerekiyormuş o yüzden çıkmadı

değil malesef ne gönderi var ne fotoğraf sadece bir takip edilen var

Ya iste ben de sorana bu hesabi kullanmiyorum diyorum.
Hic bi paylasim yok, aynen böyle.
Ama sen bir de dm kutusunu görsen

Capkinligimi ifsa ettim bu arada hahaha

Eğer şüphelendiğiniz gibiyse, siz ona kimi takip ettiğini sorduğunuzda o kişiyi takipten çıkıp farklı bir hesabı takip edebilir ve bu şekilde ss atabilir. O yüzden hemen sormayın, kendiniz öğrenmeye çalışın

aynen öyle şuan yan yana gelmemiz imkansız olduğu için mesajla falan sormam bana da mantıksız geliyor kendim öğrenmeyi deneyeceğim en olmadı sorarım artık

Benim bi ara el işleri yaptığım bi insta sayfam vardı. Uzun zamandır girmiyodum. Sonra takipçilerimi ve ettiklerimi hepsini çıkarıp sıfırladım. Sonra uzun zaman sonra bi gireyim dedim abooo 40 50 kişiyi güya takibe almışım gibi görünüyo. Hepsi de paralı takipçi satın alan sayfalar demek ki. Uzun zamandır girmediğim için beni de satın alınan takipçilerin içine katmışlar. Hatta bazen kendi aktif hesabımda da oluyor bu. Hemen çıkarıyorum. Belki böyle bi şeydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…