- 7 Mart 2021
- 21
- 3
- 26
-
- Konu Sahibi monicathepurple
kimi takip ettigini göremiyorum işte hesabı gizli ve ben takip etmiyorumKız mı takip etmiş onu anlamadım ama gizli bi hesapsa demek ki takip isteği atılmış ve kabul edilmiş demek ki kullanılıyor konuşun sorun olmadı kapattırın yeni bi hesap açtırın normal kullandığı sizin de bildiğiniz bi hesap
Siz takip etmeden kendiliğinden takip etmesi imkansız bence.Benim fake hesabim da ben takip etmeden manasiz ünlüleri takip edebiliyor. Takipci satın alma mevzusu böyle işliyormuş sanirim. Yani belkide kimseyi takip etmiyordur yada ozellikle bir sey bakmak icin girmiştir o sirada bir sayfayi falan takip etmiştir. Siz cok büyütmüşsunuz gibi geldi. Güvenineizi zedeleyecek bir sey mi yapti
Kapattırın bencekimi takip ettigini göremiyorum işte hesabı gizli ve ben takip etmiyorum
hayır hatta son günlerde o kadar mutluydum ki her şey çok güzel gidiyordu ailelerle tanışma vs ama bugün öylesine bi bakayım diye hesabını açıp takip ettiklerinde 1 yazdığını görünce dumura ugradım resmen. insallah söylediginiz gibi yanlışlıkla falan takip etmiştir farkındayım çok büyütüyorum ama elimde değil işte güven sorunu benim kendimde olan bir şey karşımdaki dört dörtlük olsa da böyleyimBenim fake hesabim da ben takip etmeden manasiz ünlüleri takip edebiliyor. Takipci satın alma mevzusu böyle işliyormuş sanirim. Yani belkide kimseyi takip etmiyordur yada ozellikle bir sey bakmak icin girmiştir o sirada bir sayfayi falan takip etmiştir. Siz cok büyütmüşsunuz gibi geldi. Güveninizi zedeleyecek bir sey mi yapti
nasıl diyecegim kiKapattırın bence
Yok adini bilmedigim insanlari takip ediyorum inanin. Araştırdım, takipçi satin aliniyormuş bu şekilde. Etkilesim olmayan hesaplarda yapabiliyorlar sanirim. Bot hesap gibi yaniSiz takip etmeden kendiliğinden takip etmesi imkansız bence.
harikasınız hemen bakıyorumsormak istemiyorsanız ve illa da bilmek istiyorum kimi takip ediyor diye
web postegro diye bir uygulama var gizli hesapların hepsine bakabiliyorsunuz kimi takip etmiş vs. diye ordan bakabilirsiniz
yalnız web postegroya girerken kendi hesabınızla değil fake bir hesapla girin nolur ne olmaz
Kullanıcı adını verin özelden bakayım kimi takip ediyor çok merak ediyorsanız konuya cevabım bunda böyle ağlayacak ölüp bitecek bir durum yok kullanabilir vs ama siz yalan söyledi diye üzüldüyseniz açıkca sorunmerhaba kızlar, öncelikle birçoğunuza “bu mu dert şimdi?” dedirtecek cinsten görüneceğini bilsem de derdimi yazmak istiyorum. çünkü iki saattir ağlıyorum ve aklıma hiçbir şey gelmiyor sizden bir akıl vermenizi rica ediyorum. sevgilimin instagram hesabı yoktu bir tane fake açmıştı facebook hesabı üzerinden onu da yanlışlıkla açmıştı sonra da kapatamamış. neyse ben bir keresinde “sen o açtığın hesabı kullanıyor musun?” diye sorduğumda “hayır” demişti ben de üstelemedim. zaten şuan iş için başka bir şehirde elli tane de gizli hesap açsa ruhum duymaz. güvendiğim için başka bir şey sormadım hayır dediyse kullanmıyordur diye düşündüm. neyse bugün instada öyle bakınırken sevgilimin profiline girdim. normalde takip ettiği sayısı da sıfırdı takipçi sayısı da. ama bugün baktığımda bir kişiyi takip ettiğini gördüm. hesabı gizli olduğu için kim olduğuna bakamadım. ama zaten başımdan aşağı kaynar sular döküldü ve mantığımı kaybettim. hemen hesabına girebilmek için uğraştım ama şifresini bulamadım. Allah aşkına bir akıl verin ben bu durumu anlatıp kimi takip ediyorsun diye sorayım mı yoksa hiçbir şey olmamış gibi devam mı edeyim? ya da başka ne yapabilirim? bu kadar ağlayıp zırlama sebebim tabi ki başka bir kadını takip etmiştir korkusu. aklıma bin tane senaryo geliyor ama hiçbir şey de yapamıyorum. ona soramıyorum çünkü sorarsam araştırıyomuşum gibi görüneceğim. böyle şeyler yaparak ona güvenmediğimi düşünsün istemiyorum. bir yandan da bir arkadaşını falan takip ettiyse vicdan azabı çekeceğimi biliyorum ve sorup böyle bir cevap alırsam ona karşı mahcup olacağım. kafam çok karışık ve ne yapacağımı bilmiyorum.
postegrodan bakacaksanız eğer ben az önce denedim hesabın sahibi ya da takip ettiği kişiler uygulamayı kullanmadığı için görünmüyormuş. bana kullanmıyorum dediği hesaptan bi kızı falan takip ediyorsa ihtimalini düşünüp üzüldüm açıkçası çünkü böyle bir şey olursa diye korkuyorumKullanıcı adını verin özelden bakayım kimi takip ediyor çok merak ediyorsanız konuya cevabım bunda böyle ağlayacak ölüp bitecek bir durum yok kullanabilir vs ama siz yalan söyledi diye üzüldüyseniz açıkca sorun
O kullanmadığı hesabı yada yanlışlıkla açtığı artık her ne hesap ise öncelikle sorun bi kullanıp kullanmadığını kullanmıyorum derse takip olayını söyleyin sonra tatlı bi dille kullanmak istiyorsan da bu hesap değil bunu kapatalım yeni bir hesap açalım deyin kontrolünüz de olur en azındannasıl diyecegim ki
hesabı açtığını biliyorum ki açmasına da karışmam zaten ama kullanıyor musun diye özellikle sorduğum halde hayır demesi ve akabinde böyle bir şeyle karşılaşmam beni biraz üzdü. böyle şeylere dikkat ettiğimi bilir hassasiyetimi gözetmesini beklerim ben de bu yüzden neyse kelimeleri toparlayabilirsem konuşacağım teşekkürler tavsiye içinBen de gecen fake twitter hesabi actim.
Bir fenomene yürümek icin, yalan yok.
Genelde bu amacla kullaniliyor ama yine de en dogrusu kirmadan dökmeden konusup anlamak.
Soru: o takip ettiğin kişi kim ?merhaba kızlar, öncelikle birçoğunuza “bu mu dert şimdi?” dedirtecek cinsten görüneceğini bilsem de derdimi yazmak istiyorum. çünkü iki saattir ağlıyorum ve aklıma hiçbir şey gelmiyor sizden bir akıl vermenizi rica ediyorum. sevgilimin instagram hesabı yoktu bir tane fake açmıştı facebook hesabı üzerinden onu da yanlışlıkla açmıştı sonra da kapatamamış. neyse ben bir keresinde “sen o açtığın hesabı kullanıyor musun?” diye sorduğumda “hayır” demişti ben de üstelemedim. zaten şuan iş için başka bir şehirde elli tane de gizli hesap açsa ruhum duymaz. güvendiğim için başka bir şey sormadım hayır dediyse kullanmıyordur diye düşündüm. neyse bugün instada öyle bakınırken sevgilimin profiline girdim. normalde takip ettiği sayısı da sıfırdı takipçi sayısı da. ama bugün baktığımda bir kişiyi takip ettiğini gördüm. hesabı gizli olduğu için kim olduğuna bakamadım. ama zaten başımdan aşağı kaynar sular döküldü ve mantığımı kaybettim. hemen hesabına girebilmek için uğraştım ama şifresini bulamadım. Allah aşkına bir akıl verin ben bu durumu anlatıp kimi takip ediyorsun diye sorayım mı yoksa hiçbir şey olmamış gibi devam mı edeyim? ya da başka ne yapabilirim? bu kadar ağlayıp zırlama sebebim tabi ki başka bir kadını takip etmiştir korkusu. aklıma bin tane senaryo geliyor ama hiçbir şey de yapamıyorum. ona soramıyorum çünkü sorarsam araştırıyomuşum gibi görüneceğim. böyle şeyler yaparak ona güvenmediğimi düşünsün istemiyorum. bir yandan da bir arkadaşını falan takip ettiyse vicdan azabı çekeceğimi biliyorum ve sorup böyle bir cevap alırsam ona karşı mahcup olacağım. kafam çok karışık ve ne yapacağımı bilmiyorum.
peki şöyle söylesem “senin fake karşıma çıktı ben de öyle bir bakayım dedim takip ettiklerinde bir kişi görünüyor kullanıyor muydun sen onu” vs buna benzer bir şey söylesem şüpheci durur mu ahdhhs gerçekten çocuk gibi davranıyorum şuan farkındayım ama mantıklı düşünebilsem vallahi burada uğraşmamO kullanmadığı hesabı yada yanlışlıkla açtığı artık her ne hesap ise öncelikle sorun bi kullanıp kullanmadığını kullanmıyorum derse takip olayını söyleyin sonra tatlı bi dille kullanmak istiyorsan da bu hesap değil bunu kapatalım yeni bir hesap açalım deyin kontrolünüz de olur en azından