sevgilimin fake hesabı

doğru ama öyle olsa bir kişi olmaz diye düşündüm ben de sizde olduğu gibi kırk elli kişi olur bence

bir kere hiçbir sosyal medya hesabı ''yanlışlıkla'' açılmaz ona en başından inanmadım. Şöyle bir anımı anlatayım; bir kaçamak sitesine can sıkıntısından üye olmuştum. (Bekardan çok evliler üye olduğu için hesabımı silmiştim o ayrı). Bir tane adam ulaştı bana, evli olduğunu o siteye eğlenmek için girdiğini söyledi. Fake bir instagram hesabı varmış istersem oradan devam edebileceğimizi ve fotolaşabileceğimizi söylemişti. Bu sadece bir örnek. İnsanlar özellikle erkekler bu tarz şeyler yapabiliyorlar. Yok fake hesap açmış yok kapatamamış bilmem ne palavra geldi bana. Verdiğim örnekle bunu kastetmek istedim. Siz siz olun erkek arkadaşınızın her dediğine inanmayın güvenmeyin.

Neden adamı sanki yatakta kadınla basmış gibi tepki veriyorsunuz? Belki zamanında arkadaşlık talebi yolladığı biri yeni kabul etti ya da hesabı kapalı olan biri aktif etti. Belki evet kullanmıyordu ama bir şeye bakmak için ''fake'' hesabını açtı bir hesaba takip yolladı sonra çıkacak. Adam her seferinde sizi arayıp bunu haber mi verecek yani?

Postegro lili diye bi uygulama var onu indirip adini yazin bazi gizli hesaplari gosteriyor.takipcisine bakarsiniz

Anladığım kadarıyla farklı şehirlerde yaşıyorsunuz.. Eğer yanınızda değilse hiç sesinizi çıkarmayın bulultuğunuzda direk kendisine sorun ve size göstermesini isteyin.. İçiniz rahatlamış olur hem de uzaklıktan faydalanıp birşeyler saklamaya çalışamaz.. Ben olsam öyle yapardım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…