- 7 Mart 2021
- 21
- 3
- 26
-
- Konu Sahibi monicathepurple
doğru ama öyle olsa bir kişi olmaz diye düşündüm ben de sizde olduğu gibi kırk elli kişi olur benceBenim bi ara el işleri yaptığım bi insta sayfam vardı. Uzun zamandır girmiyodum. Sonra takipçilerimi ve ettiklerimi hepsini çıkarıp sıfırladım. Sonra uzun zaman sonra bi gireyim dedim abooo 40 50 kişiyi güya takibe almışım gibi görünüyo. Hepsi de paralı takipçi satın alan sayfalar demek ki. Uzun zamandır girmediğim için beni de satın alınan takipçilerin içine katmışlar. Hatta bazen kendi aktif hesabımda da oluyor bu. Hemen çıkarıyorum. Belki böyle bi şeydir
tam yeni ailelerimiz falan tanıştı böyle bir dönemde ayrılmam o kadar zor olur ki her şey çok güzel gidiyor çünküben sorardım. ortada çözümü zor bi durum yok. bi kızı takip etmişse de ayrılırım nolcak
Yani kime ne kadar denk gelirse o kadar geçiriyolardoğru ama öyle olsa bir kişi olmaz diye düşündüm ben de sizde olduğu gibi kırk elli kişi olur bence
son söylediğiniz şey içime su serpti açıkçası sağolun :)Ya bence bir yanlışlık falan olmuştur.Benimde vardı bir fake hesabımbaktim sayfaya tuhaf tuhaf kişiler düşüyor halbuki ben takip etmemiştim.Yani sonuçta bişey yapacak olsa bunu sizin bildiğiniz hesaptan yapmaz herhalde.Yeni hesap açar..
umarım bu da öyle bir durumdurYani kime ne kadar denk gelirse o kadar geçiriyolar
Rica ederimson söylediğiniz şey içime su serpti açıkçası sağolun :)
Sizin gonderdiginizi cakarsa istegi kabul etmeyebilir. Bir iki birsey paylassaydiniz. Profil resminizi de baska biri koysaydiniz. Fake hesabinizda hic kimse ekli degilse cakabilir durumuyolladım istek hadi hayırlısı
Postegro lili diye bi uygulama var onu indirip adini yazin bazi gizli hesaplari gosteriyor.takipcisine bakarsinizmerhaba kızlar, öncelikle birçoğunuza “bu mu dert şimdi?” dedirtecek cinsten görüneceğini bilsem de derdimi yazmak istiyorum. çünkü iki saattir ağlıyorum ve aklıma hiçbir şey gelmiyor sizden bir akıl vermenizi rica ediyorum. sevgilimin instagram hesabı yoktu bir tane fake açmıştı facebook hesabı üzerinden onu da yanlışlıkla açmıştı sonra da kapatamamış. neyse ben bir keresinde “sen o açtığın hesabı kullanıyor musun?” diye sorduğumda “hayır” demişti ben de üstelemedim. zaten şuan iş için başka bir şehirde elli tane de gizli hesap açsa ruhum duymaz. güvendiğim için başka bir şey sormadım hayır dediyse kullanmıyordur diye düşündüm. neyse bugün instada öyle bakınırken sevgilimin profiline girdim. normalde takip ettiği sayısı da sıfırdı takipçi sayısı da. ama bugün baktığımda bir kişiyi takip ettiğini gördüm. hesabı gizli olduğu için kim olduğuna bakamadım. ama zaten başımdan aşağı kaynar sular döküldü ve mantığımı kaybettim. hemen hesabına girebilmek için uğraştım ama şifresini bulamadım. Allah aşkına bir akıl verin ben bu durumu anlatıp kimi takip ediyorsun diye sorayım mı yoksa hiçbir şey olmamış gibi devam mı edeyim? ya da başka ne yapabilirim? bu kadar ağlayıp zırlama sebebim tabi ki başka bir kadını takip etmiştir korkusu. aklıma bin tane senaryo geliyor ama hiçbir şey de yapamıyorum. ona soramıyorum çünkü sorarsam araştırıyomuşum gibi görüneceğim. böyle şeyler yaparak ona güvenmediğimi düşünsün istemiyorum. bir yandan da bir arkadaşını falan takip ettiyse vicdan azabı çekeceğimi biliyorum ve sorup böyle bir cevap alırsam ona karşı mahcup olacağım. kafam çok karışık ve ne yapacağımı bilmiyorum.
Anladığım kadarıyla farklı şehirlerde yaşıyorsunuz.. Eğer yanınızda değilse hiç sesinizi çıkarmayın bulultuğunuzda direk kendisine sorun ve size göstermesini isteyin.. İçiniz rahatlamış olur hem de uzaklıktan faydalanıp birşeyler saklamaya çalışamaz.. Ben olsam öyle yapardım..merhaba kızlar, öncelikle birçoğunuza “bu mu dert şimdi?” dedirtecek cinsten görüneceğini bilsem de derdimi yazmak istiyorum. çünkü iki saattir ağlıyorum ve aklıma hiçbir şey gelmiyor sizden bir akıl vermenizi rica ediyorum. sevgilimin instagram hesabı yoktu bir tane fake açmıştı facebook hesabı üzerinden onu da yanlışlıkla açmıştı sonra da kapatamamış. neyse ben bir keresinde “sen o açtığın hesabı kullanıyor musun?” diye sorduğumda “hayır” demişti ben de üstelemedim. zaten şuan iş için başka bir şehirde elli tane de gizli hesap açsa ruhum duymaz. güvendiğim için başka bir şey sormadım hayır dediyse kullanmıyordur diye düşündüm. neyse bugün instada öyle bakınırken sevgilimin profiline girdim. normalde takip ettiği sayısı da sıfırdı takipçi sayısı da. ama bugün baktığımda bir kişiyi takip ettiğini gördüm. hesabı gizli olduğu için kim olduğuna bakamadım. ama zaten başımdan aşağı kaynar sular döküldü ve mantığımı kaybettim. hemen hesabına girebilmek için uğraştım ama şifresini bulamadım. Allah aşkına bir akıl verin ben bu durumu anlatıp kimi takip ediyorsun diye sorayım mı yoksa hiçbir şey olmamış gibi devam mı edeyim? ya da başka ne yapabilirim? bu kadar ağlayıp zırlama sebebim tabi ki başka bir kadını takip etmiştir korkusu. aklıma bin tane senaryo geliyor ama hiçbir şey de yapamıyorum. ona soramıyorum çünkü sorarsam araştırıyomuşum gibi görüneceğim. böyle şeyler yaparak ona güvenmediğimi düşünsün istemiyorum. bir yandan da bir arkadaşını falan takip ettiyse vicdan azabı çekeceğimi biliyorum ve sorup böyle bir cevap alırsam ona karşı mahcup olacağım. kafam çok karışık ve ne yapacağımı bilmiyorum.